- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 158
- 30
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #4.061
Başı sagolsun arkadaşının canım.Saldın sen kendini öyle hissediyorum nedense1 hafta yiyeyim 1 hafta dikkat edeyim olmaz busuuucum.Topla kendini salçasız menülerini bekliyorum
Valla öle olmuş canım.Tebrik ediyorum seni arkadaşımBen şu zamana kadar hiç 1 kilo vermedim biliyomusunuz:44: :26:
Halıları balkonda silkip fırçaladım.Ogluşa çorba yapıp toz alıcam daha.Dün gece çok kötü bacak ve kollarım agrıdı.Agı kesici içtimde öyle uykuya dalmışım.Siz neler yapıyosunuz kızçeler
Ben de miskin miskin oturuyorum kizim uyuyunca azcik is yaparim iste
Ebrucum 1 kilo verip veremeyeceginin test edebilirsin 1 hafta 0 kacamak git bakalim nolcak bu hafta olmaz gunun var haftaya dene istersen ben de denesem ne iyi direkt hedef kiloma kavusurum ama beceremem gibime geliyo
kızlare tarçınlı sudan bahsetmişsiz ya o nedir tam olarak.
ben de şu an 1.5lt su sisesine bir buçuk kabuk tarçın attım içiyorum onu. böle mi olacak??
canım tam olarak 3 gün böyle içtim sabahtan 1 litre suyun içine 1 kabuk tarçın attım bittikçe tarçını atmadan 1 litre daha su koydum içine toplam 2 litreyi 1 kabuk tarçınla idare ettim 3 gün bence böyle yaparak daha etkili oldu herhalde denemekte fayda var sade suyu içemiyorum ben ya denedim ama olmuyo tatlımsı bi tat oluyo iyi oluyo
ooo hemde ikiz maaşallah
tinkerbellde uzun zamandır bekliyodu herhalde
Allahım olmayan herkese versin meliscim inş. sanada verir bi tane
evet benim var 10 yasında kızım 5 yasında oğlum var
Kızlarr bugün verememenin sinir bozukluguyla ye gitsin dedim.Ögle temizlige ara verip yukaroya misafrlern yanına çıktık kaynanamla.Mercimmek köftesi el açma börekler......ohh baya bi götürdüm.Migdem bayram etti.7.30 dan beri ayaktayım ve cam sildim evi sildim mutfagı dolapları sildim.Kollarım belim agırıyor.Çok yoruldum.Ev dip köşe temizlendiYarın dikkat tmeye devam
kilo bildirimi
başlangıç 71.8,
geçen hafta 65,,
bu hafta 64 .2
giden 800gr
Supersinnnnnnn melissss
[Qbuğünkü menücüm:)
sabah 1 pogaça çay karper ppeyniri domtes reçel çay
ara lattlee kahve
öglen süt 3 biskivi
ara 5 biryerde çayım 5 badem
akşam taze fasulye yogurt
meyve slatası yapcam birazdand a:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?