- Konu Sahibi puccakanka
-
- #4.341
Saol meliscim iyiyim kHvalti ediyorum bir yandan da foruma bakiyorum :126:sen de iyisin ins.
3 aylara girdikk ösge bende oruç tutumayı düşünyorum nasipse perşemb günüüü süte etkisini bilemiyorumdaaa ama biğünden bişe olmazz:)
bende kahvaltı edicem dahaa açyın demlenmesini bekliyorum ösgecim iyim kuzum misafirlerim gelcek akşam alışverişe çıkıp eve bşiler alıcmm
ne hazırlasam acepp
yaw ben geçmişi hiç okuyamıycammı
bi başlıyorum ne sayfalar bitiyo nede beynim dayanıyo,,
zaten çocuklar habersizce alıp başını gidiyolar dışarı aha yine kapı önündelerr,,
bi taşınsamda kurtulsaam
aşağıda bi kız var o çıkar çıkmaz benimkilerde onun yanına iniyolar ayakkabılarını giyip,hemde ikisidee
bende evde çocuk ara dur kimin umrunda iyice sokakçı oldular,çok yoruldum kızlar yaa çok yoruldum hayattaan,,
ne zormuş çocuk büyütmek valla keşke hep bebek kalsalardııı
hiç dinlemiyorlar beni,varsa yoksaa aşağıda oyun,,evde ne güzel oynaya çocuklar o kız çıktımı hoop mızlamayaa
dayanamıyorum yolluyorum,,
oof durup dururken duygu seline kapıldım gözlerimi yaşartdım makyajın akacaaak kendine gel tubiiişşşşşşşşş:89::98:
bu arada ne var ne yok kızlaaar:89:
inanılmaz tatlısınız nerdeyse tüm sayfaları okudum bende zayıflamak istiyorum aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum özge ebru melis sahra ve tabi çıtırcık ve diğerlerii
İyiyim canim saol ayni yastayiz ama benim 1 cocugum varözgecim nasılsın ben yeni yeni başlıyorum herkese yardımcı oluyorsun bana da yardım lütfeeeeeen
boyum 178 kilom 833 cocuğum var 88liyim
bu arada yemek yemeği ve abur cuburu çok ama çooooooooook seviyorum bir günde yediğimin haddi hesabı yoktu sizi okuduktan sonra nerdeyse kestim normalde 67 68 kiloyum ama hamilelikler ve boğazım beni bu hale getirdi
inanılmaz tatlısınız nerdeyse tüm sayfaları okudum bende zayıflamak istiyorum aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum özge ebru melis sahra ve tabi çıtırcık ve diğerlerii
boyum 178 kilom 833 cocuğum var 88liyim
bu arada yemek yemeği ve abur cuburu çok ama çooooooooook seviyorum bir günde yediğimin haddi hesabı yoktu sizi okuduktan sonra nerdeyse kestim normalde 67 68 kiloyum ama hamilelikler ve boğazım beni bu hale getirdi
emziremiyorum çünkü yine hamileyim ikiz değiller cıtırcık gibi üstüste oldu diğerleri de isteyerek ama rejim falan yapmyorum sadece sağlklı beslenmek
emziremiyorum çünkü yine hamileyim ikiz değiller cıtırcık gibi üstüste oldu diğerleri de isteyerek ama rejim falan yapmyorum sadece sağlklı beslenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?