- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #5.961
günaydın kızlar
dişim ağrıyo demiştim ya dün bugünde yüzüm şişti
o yüzden ağzımı açamadığımdan zaten doğru dürüst bişey yiyemiyorum
dişimi aldırayım iyleşsin daha sıkı ve azimli bi şekilde başlayacam diyete
bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka yolu yok
Günaydın sara...Geçmiş olsun.Tabikide gidicek istedikten ve hep beraber olduktan osnra neden olmasın
Kizlar sabah kizim uyurken banyoyu komple yikadim 3 tane temizlik maddesini ayni anda kullandim Hala bu saat oldu oksuruyorum cok fena oldum gozlerim de kipkirmizi oldu
Ebrucum bilemiyorum ama oglun sanki bilinclimi yapiyo babaneye giderek olur mu olur zamane cocugu.memeye kesince gece deliksiz uyuycak belli bi zaman sonra ya da kalkar su icer geri yatar .uzulmekte haklisin insan ozler ama bir de su acidan bak bebegini emziremeyen anneler var bu duyguyu yasayamayanlar var onu gec cocuk hasretiyle yanip tutusanlar sen masallah bol bol emzirdin oglusu artik yavas yavas buyuyor annesi 2. Emzirirsin artik
Kv artık daha dikkat etmen gerekecek dedi dün bana.Nie anne dedim.Eeee ogluşla 10a kadar deliksiz uyuyacaksın uyku kilo yapıyor dedi.Eeee rahata alışacaksın kendi kendine oynayacak ve en önemlisi bi emzirme kaç kalori yaktrıyordu şimdi emzirmeyince o kaloriyide yakamyınca alırsın aman ha dikkat dediBen hiç bu yönü düşünmemiştim kızlar :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?