Trip atan erkek!

merhaba hanımlar. Çok alıngan bir sevgilim var. Ve kendisi küçükte sayılmaz(27 yaşına girecek) kavgalarımızda genelde trip atan taraftır. En ufak birşeye bile alınabilir. Ben ona şu çocuk gibi tavırlarını bırak kız gibi trip atma davranma vs. dediğimde de daha çok alınır ve uzatır duruma geldi. Ve bu durumdan çok sıkıldım ne yapabilirim bu durumu değiştirmek için.
Benim erkek arkadaşım da tavır yapar, uzatır. Öyle kabul ettim :) değişmez bunu bilin yani :) ya kabul edersiniz ya da etmezsiniz. Kız gibi tavır yapıyosun falan desemm Allaaaaahhh :)

merhaba hanımlar. Çok alıngan bir sevgilim var. Ve kendisi küçükte sayılmaz(27 yaşına girecek) kavgalarımızda genelde trip atan taraftır. En ufak birşeye bile alınabilir. Ben ona şu çocuk gibi tavırlarını bırak kız gibi trip atma davranma vs. dediğimde de daha çok alınır ve uzatır duruma geldi. Ve bu durumdan çok sıkıldım ne yapabilirim bu durumu değiştirmek için.

Adamin karakteri bu ayril yada devam et

Benim erkek arkadaşım da tavır yapar, uzatır. Öyle kabul ettim :) değişmez bunu bilin yani :) ya kabul edersiniz ya da etmezsiniz. Kız gibi tavır yapıyosun falan desemm Allaaaaahhh :)
ne bileyim bazen çok sinir bozucu oluyor katlanabilecekmiyim düşünmem lazım

Aile ortamında gözlemlemek lazım. Annesi, ablaları vs böyle alıştırdığı, hep sen akıllısın, sen bitanesin diye pohpoladığı için eleştiriye gelemiyorsa çok sıkıntılı...
Evet olabilir ilk erkek çocuk ve ilk torun biraz şımartılmış

Şahsen ileride evlenince nasıl bir evlilik içinde olabileceğini düşünebiliyorsan kaç kurtul derim..

Bir arkadaşımın en ufak şeyde günlerce konuşmayan, hemen ayrı yatan, ayrı yiyen bir eşi var. Kızın artık canına tak etti umursamıyor. Ama umursamamak da bir yere kadar. İnsanın ömrünü yer bu tipler..
Yatağı ayırmakmı çok sinir bozucu gerçekten

eski sevgilim böyleydi. hem alıngan, hem tripli hem de kinci. huylarıyla voltran oluşturuyordu resmen! gayet normal lafların altında gizli mana arar kırılır, triplere girer günlerce konuşmaz yüzüne bakmaz, konuşmaya başladıktan sonra da “misilleme” adı altında benim yaptığımla alakasız çok büyük hareketler yapardı.

çok konuştum, çok dil döktüm, çok uyardım. trip attığında alttan alıp o sakinleşince konuştuğum oldu, tribini hiç takmayıp her şey normalmiş gibi devam ettiğim oldu, hatta onun saçma sapan triplerine artık sinir krizi geçirdiğim de oldu. sonuç: hiçbiri hiçbir işe yaramadı.

lanet olası bir huy bu. ya düzelmeeez ya da çoook zor düzelir :/
Of sizinki dana fenaymış sanırım . Kinci değil benimki misilleme falan da yapmaz konu kapanınca ama uzatıyor işte

Trip atana kadar sevgi böcüğü ol.
Trip attığı an onu zerre umursama.
Seni mi çekcem havasında ol.
Asla üstüne düşme. Laf falan söyleme.
"Anlaşılan yine trip. Neyse sakinleşince yazarsın." De. Yazmam derse "keyfin bilir hayatım" de. Takma yani. İlk başta zorlar ama zamanla trip attığında bu kız beni takmıyor boşuna trip atıyorum dicek ve vazgeçecek uygula bunu :)

Trip atana kadar sevgi böcüğü ol.
Trip attığı an onu zerre umursama.
Seni mi çekcem havasında ol.
Asla üstüne düşme. Laf falan söyleme.
"Anlaşılan yine trip. Neyse sakinleşince yazarsın." De. Yazmam derse "keyfin bilir hayatım" de. Takma yani. İlk başta zorlar ama zamanla trip attığında bu kız beni takmıyor boşuna trip atıyorum dicek ve vazgeçecek uygula bunu :)
teşekkürler deneyeceğim

Sanırım 27 yaşında ki tüm erkeklerde aynı problem var.hani bebeklerde 2 yaş sendromu varya. Bazen şok oluyorum trip atılan konulara

Back
X