Trip atan erkek

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Bir şairden hoşlanıyorum ve sanırım oda benden hoşlandı görüşmek istediğini belirtti güzel bir kaç cümle ile tabikide şair adamın cümleleride afilli oluyor :) ne zaman döneceksin döndüğünde gel yanımda dedi bnde eylülde döneceğimi belirttim (şuan tatildeyim şehir dışındayım) gel de artık yanında ol gözlerime bakarak anlat dedi bnde tekrar belirttim gelemeyeceğimi ama adam triplendi işte 1 hafta içinde gel eylüle kadar bekleyemem ben diye. şimdide bir triplerde mesajıma cevap vermedi. bende üzerine düşmeme kararı aldım. Mesela faceden sitemli birşey paylaşsam oda bana alttan alttan mesaj veriyor duvarında falan Ne yapacağım ben bu adamla ya.

Bence şikayet ettiğin yok
Gayet memnunsun durumdan

dipnot: sanırım hepimizin görmesini istedin

Ben başka bir konuda şu yorumunu gördüm

daha dün bir bugün iki. bu kadar çabuk sevgili, eş hatta hayatının aşkı olması fikri nasıl yerleşebildi sende anlamadım ama tekrar çok üzüleceğini düşünüyorum. çok çabuk umut bağlıyorsun birilerine. biraz daha bekle bakalım neler olacak. hemen böyle salıverme kendini

Erkeğin triplisi çekilmiyor bende var bi tane kim kız kim erkek çözemedim. Bir de ikimizde inatçıyız. Öyle pata küte gidiyoruz

Bence şikayet ettiğin yok
Gayet memnunsun durumdan

dipnot: sanırım hepimizin görmesini istedin

şikayetçiyim çnkü triplenyr ha önemsenmek ayrı brşey tabi

şuan için demedim elbette bir 2-3 sene sonra ne olur blemem ama olsun diyeblceğim eş sıfatına yakışacak bir erkek

Erkeğin triplisi çekilmiyor bende var bi tane kim kız kim erkek çözemedim. Bir de ikimizde inatçıyız. Öyle pata küte gidiyoruz

ben oğlak zaten inatçıyım terazi burcu oda dengesiz allah ne verdiyse artık

Kusura bakma ama ne çok hoşlanma yaşıyosun daha bi kaç ay önce hocana aşıktın yoksa bu şair omu

Terazi den şair he. Ben şairlerin hep yengeç balık burçlarından çıktıklarını düşünürdüm. Çok saçma aslında. Neyse terazi oğlağı üfürür diyeyim. Çok canın sıkılacak bu adamla. Bi de sanatçı tipler çok uçlarda yaşarlar. Mutluysa aşırı mutlu mutsuzda deli mutsuz arası yoktur onların sanırım. Aşırı duygusallıktan sanırım.

Tribinden cok sabirsiz ve bencil bi erkek bence bu. Tatile gitmissin 1 hafta bekleyiversin olmez ya neyin acelesi bu? sevgili olsaniz özledi diycem de daha gorusmemissiniz bile. Hem sair mair diye hemen kapilma en capkin erkekler bunlardan cikiyo bilesin

Son düzenleyen: Moderatör:

evet hem terazi hemde şair seslendirme falanda yapıyor on numara adam ama çok mütevazi havalı bir yanı yok.

beklemesi gereken 1 ay eylülün 16sında falan döneceğim ailemle olmasam dönerdim ama işte ailemleyim

bi de onun attığı sey trip değil, adamın cok acil bi kadının özel ilgisine ihtiyacı vardır, seni de bu yüzden yoklamıstır, senden de yüz bulamayınca baska kadınlara doğru yol almıstır. kızma ama maalesef gercekler senin gözlüklerinden baktığın kadar pembe değil bil istedim. o üzerine alındığın sarkıları da üzerine alınan daha kac kızceğiz var kimbilir..

Adamdan hic iyi kokular almıyorum haberin ola. Bunca yıllık gecmis tecrübem buna delalet ediyor sanırım. Lütfen cabuk kapılma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendisi nerelere gittiğini faceden 7-24 bildiren bir adam resmen naklen yayın yapıyor o yüzden başka kadınlara yöneldiğini sanmıyorum aşk adamı. ortak bir arkadaşımızda var zaten ortak arkadaş benim ilgimi bilmeden bayağı övmüştü onu

Adamdan hic iyi kokular almıyorum haberin ola. Bunca yıllık gecmis tecrübem buna delalet ediyor sanırım. Lütfen cabuk kapılma.

nasıl yani ?

Bu tripler, yani aslında bizim trip sandığımız ama bazı erkeklere ozgu sacma hareketler gozlemledigim kadarıyla farklı bir sebebe nazaran oluyor. Yasadım biliyorum. Benim yaşadığım kişide gazeteciydi. Yası benden büyüktü. Ve ben o zamanlar 20 21 yasında salak bir kızdım. Sevdiğinden deger verdiğinden yapıyor sanıyordum. Oyle degıl. Daha acik yazdirma bana. Eger yası büyük (25 üzerinden bahsediyorum) ve az gormus geçirmiş biriyse cevresi geniş biriyse emin ol bu kadar kısa sürede su trip durumunun amacı farklı. Yazmıştı dersin. Ben yine ne desem de etkili olacağımı düşünmüyorum. Cunku benide kimse vazgecirememisti. Kendim yasadım gordum.

Kirilmayin ama ben bir insanin hic gormedigi, tanimadigi bir insana deger verebilecegini dusunmuyorum. Trip attigi, sitemli sozler paylastigi vs sizin gozunuzde sizin gormek istediginiz seyler bence.
Sizden isik gormus, hemen tanisip is nereye varacak gormek istemis. Gercekten hoslansa zaten ya donmenizi bekler ya da dunyanin bir ucunda degilseniz atlar kendi gelir.

Butun konularinizi biliyorum, bu kadar aceleci olmayin yine uzuleceksiniz. Erkekler de normal canlilar, yakin davranabilirler, gulumseyebilirler. Bunlara sosyal protokol ismi verilir ve size iyi davranan her erkegin sizden hoslandigina dair bir isaret vermez.

çok uzun zamndır br tanışıklığımız var hemen hemen 6 sene ama bu br kaç ay içinde samimi olduk

Oldu, gel deyince gel, git deyince git.
Daha görüşmemişsiniz bile. Neyin tribi, acelesi bu? Ne çabuk yüz bulmuş, nazı geçer diye düşünmüş öyle.
Ben olsam bu kişiyle dikkatli olurdum. Cüretkâr erkekleri pek tekin ve samimi bulmuyorum. İnsan ilişki başlarında biraz mütevazi, hoşgörülü olur. "Hemen 1 hafta sonra gel, yoksa konuşmuyorum." Hadi be ordan. :)

bende kendisine zaten açıkladım şu sebepten dolayı ki eylüle kadar dönmemin imkanı yok ailem burda anlayışlı olması gerekirken kendi triplendi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…