- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
hayatımın aşkı şuan sevgilim değil ama yıllardır severek takip ettiğim bir şairdi kendisi sonra tesadüfen iletişime geçtik inşalah kısmet olur da hayatımın aşkı önce sevgilim sonra eşim olur
Bence şikayet ettiğin yok
Gayet memnunsun durumdan
dipnot: sanırım hepimizin görmesini istedin
Ben başka bir konuda şu yorumunu gördüm
daha dün bir bugün iki. bu kadar çabuk sevgili, eş hatta hayatının aşkı olması fikri nasıl yerleşebildi sende anlamadım ama tekrar çok üzüleceğini düşünüyorum. çok çabuk umut bağlıyorsun birilerine. biraz daha bekle bakalım neler olacak. hemen böyle salıverme kendini
Erkeğin triplisi çekilmiyor bende var bi tane kim kız kim erkek çözemedim. Bir de ikimizde inatçıyız. Öyle pata küte gidiyoruz
Kusura bakma ama ne çok hoşlanma yaşıyosun daha bi kaç ay önce hocana aşıktın yoksa bu şair omu
Terazi den şair he. Ben şairlerin hep yengeç balık burçlarından çıktıklarını düşünürdüm. Çok saçma aslında. Neyse terazi oğlağı üfürür diyeyim. Çok canın sıkılacak bu adamla. Bi de sanatçı tipler çok uçlarda yaşarlar. Mutluysa aşırı mutlu mutsuzda deli mutsuz arası yoktur onların sanırım. Aşırı duygusallıktan sanırım.
Tribinden cok sabirsiz ve bencil bi erkek bence bu. Tatile gitmissin 1 hafta bekleyiversin olmez ya neyin acelesi bu? sevgili olsaniz özledi diycem de daha gorusmemissiniz bile. Hem sair mair diye hemen kapilma en capkin erkekler bunlardan cikiyo bilesin
bi de onun attığı sey trip değil, adamın cok acil bi kadının özel ilgisine ihtiyacı vardır, seni de bu yüzden yoklamıstır, senden de yüz bulamayınca baska kadınlara doğru yol almıstır. kızma ama maalesef gercekler senin gözlüklerinden baktığın kadar pembe değil bil istedim. o üzerine alındığın sarkıları da üzerine alınan daha kac kızceğiz var kimbilir..
Adamdan hic iyi kokular almıyorum haberin ola. Bunca yıllık gecmis tecrübem buna delalet ediyor sanırım. Lütfen cabuk kapılma.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kendisi nerelere gittiğini faceden 7-24 bildiren bir adam resmen naklen yayın yapıyoro yüzden başka kadınlara yöneldiğini sanmıyorum aşk adamı. ortak bir arkadaşımızda var zaten ortak arkadaş benim ilgimi bilmeden bayağı övmüştü onu
nasıl yani ?
Kirilmayin ama ben bir insanin hic gormedigi, tanimadigi bir insana deger verebilecegini dusunmuyorum. Trip attigi, sitemli sozler paylastigi vs sizin gozunuzde sizin gormek istediginiz seyler bence.
Sizden isik gormus, hemen tanisip is nereye varacak gormek istemis. Gercekten hoslansa zaten ya donmenizi bekler ya da dunyanin bir ucunda degilseniz atlar kendi gelir.
Butun konularinizi biliyorum, bu kadar aceleci olmayin yine uzuleceksiniz. Erkekler de normal canlilar, yakin davranabilirler, gulumseyebilirler. Bunlara sosyal protokol ismi verilir ve size iyi davranan her erkegin sizden hoslandigina dair bir isaret vermez.
Oldu, gel deyince gel, git deyince git.
Daha görüşmemişsiniz bile. Neyin tribi, acelesi bu? Ne çabuk yüz bulmuş, nazı geçer diye düşünmüş öyle.
Ben olsam bu kişiyle dikkatli olurdum. Cüretkâr erkekleri pek tekin ve samimi bulmuyorum. İnsan ilişki başlarında biraz mütevazi, hoşgörülü olur. "Hemen 1 hafta sonra gel, yoksa konuşmuyorum." Hadi be ordan. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?