- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
adam şair ama görüştüğü kadını ayağına çağırıyor
Bu tripler, yani aslında bizim trip sandığımız ama bazı erkeklere ozgu sacma hareketler gozlemledigim kadarıyla farklı bir sebebe nazaran oluyor. Yasadım biliyorum. Benim yaşadığım kişide gazeteciydi. Yası benden büyüktü. Ve ben o zamanlar 20 21 yasında salak bir kızdım. Sevdiğinden deger verdiğinden yapıyor sanıyordum. Oyle degıl. Daha acik yazdirma bana. Eger yası büyük (25 üzerinden bahsediyorum) ve az gormus geçirmiş biriyse cevresi geniş biriyse emin ol bu kadar kısa sürede su trip durumunun amacı farklı. Yazmıştı dersin. Ben yine ne desem de etkili olacağımı düşünmüyorum. Cunku benide kimse vazgecirememisti. Kendim yasadım gordum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
- Hocana aşıktın
- Başka birinden hoşlandın
- Tekrar hocanı unutamadığını anladın
- En son şairle tanıştın
- Onun sevgilisi vardı?
- Yaşı da senden baya bir büyük?
- Şimdi de hayatının aşkı sana trip yapıyor
Ben ne diyeyim bilemiyorum ki.
hep bir entrika hep bir aşk
Bir şairden hoşlanıyorum ve sanırım oda benden hoşlandı görüşmek istediğini belirtti güzel bir kaç cümle ile tabikide şair adamın cümleleride afilli oluyor :) ne zaman döneceksin döndüğünde gel yanımda dedi bnde eylülde döneceğimi belirttim (şuan tatildeyim şehir dışındayım) gel de artık yanında ol gözlerime bakarak anlat dedi bnde tekrar belirttim gelemeyeceğimi ama adam triplendi işte 1 hafta içinde gel eylüle kadar bekleyemem ben diye. şimdide bir triplerde mesajıma cevap vermedi. bende üzerine düşmeme kararı aldım. Mesela faceden sitemli birşey paylaşsam oda bana alttan alttan mesaj veriyor duvarında falan Ne yapacağım ben bu adamla ya.
Bir şairden hoşlanıyorum ve sanırım oda benden hoşlandı görüşmek istediğini belirtti güzel bir kaç cümle ile tabikide şair adamın cümleleride afilli oluyor :) ne zaman döneceksin döndüğünde gel yanımda dedi bnde eylülde döneceğimi belirttim (şuan tatildeyim şehir dışındayım) gel de artık yanında ol gözlerime bakarak anlat dedi bnde tekrar belirttim gelemeyeceğimi ama adam triplendi işte 1 hafta içinde gel eylüle kadar bekleyemem ben diye. şimdide bir triplerde mesajıma cevap vermedi. bende üzerine düşmeme kararı aldım. Mesela faceden sitemli birşey paylaşsam oda bana alttan alttan mesaj veriyor duvarında falan Ne yapacağım ben bu adamla ya.
Çok görmek istiyorsa kendisi sizin bulunduğunuz şehre gelsin. Daha sevgiliniz bile değilken neyin tribi bu?
bu zamanda şair kaldı mı yahu? :26:
düşündüm aklıma genç yaşlarda biri gelmedi.
neyse madem sizi görmeyi çok istiyor o gelsin?
Aşk adami,şair ,romatik duygusal kazanova...Ah eliff yine bir hoslanma vakasiyla karsimizdasin.Bu sefer de yice hocani ilahlastirdigin gibi şairimizi de kaf dagina yerlestirdin.Farkli amaclar seziyorum haberin olsun.Buyuktu zaten senden.Iki uc suslu cumle soyledi diye kanip gideceksin ve bu erkekler niye boyle diye bir konu acacaksin yine..Sonu belli yanii.Yasa 1 2 ay heyecan sonrasi olacak yine husran yanii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adam şair ama görüştüğü kadını ayağına çağırıyor
Elif adami boyle cihangirdeki sanatcilarin kaldigi evlerdeki gibi eski rum evlerinde kalan,ev darmadagin,daktilosunun basindan kalkmayan,yerlerde burusturulmus kagitlari olan tablo gibi canlandiriyor gozunde surekli şair diye bahsediyor:) Adam dedigin kizi ayagina cagirmaz gider dedigimizde ama o şair;daktilosunin basinda 7/24 siir yaziyor basini kasiyacak vakti yok diye telkin ediyor kendini...
Elif,sana diger konunda en son mesajimi hatirliyorum.Ne zaman gelip buraya uniden,siniftan bir cocuktan hoslaniyorum dersin o zaman senin icin hadi dene diyebilirim.Onun disinda hep hayal alemindesin.
Bekleyemiyorsa o gelsin sana.
Şaire bak şaire, eksiklik var bu şairde
Bu arada tripli erkek zordur. Bir bakmışsın kadın, erkek rol değiştirmiş.
hiç çekilmez açıklanmanı yapmışın tatildeyim eylülde geleceğim diye çok merak eden bi zahmet poposunu kaldırsın görmeye geldin valla kimse için tatilimi bölünmeye değmez ergen gibi trip atması da ayrı bi mevzu lise 1,yada 2. sınıf sanırım kendileri
erkek adam kız gibi trip atma erkek adam kızar
- Hocana aşıktın
- Başka birinden hoşlandın
- Tekrar hocanı unutamadığını anladın
- En son şairle tanıştın
- Onun sevgilisi vardı?
- Yaşı da senden baya bir büyük?
- Şimdi de hayatının aşkı sana trip yapıyor
Ben ne diyeyim bilemiyorum ki.
Kardes, bak, ne olur yine senden 5-10 yas buyuk birinin pesine takilma.
Elif cigim, sen neden yasitlarina bakmiyorsun, neden onlarla takilmak gibi bir dusuncen yok? Kendini kasmasan, ille de buyuk adamlardan hoslanicam diye dusunmesem, illa cevrende seninle ait birinden hoslanirsin. Neden kendini biraz rahat birakmiyorsun?
Adam trip falan atmamış,farklı niyetlerle yazıyor ve karşılık göremeyince deliye dönmüş.
elifksk seni geçen seneki konundan hatırladım.Bu acelen neden ? Böyle karmaşık ilişkileri bırak.
Düzgün bir insanın karşına çıkmasını bekle.Biz burdan anladık şair beyin niyetini sen anlayamadın mı ?
Adamsa kendi gelsin senin yanına
Bu adam pek tekin biri değil gibi, çok fazla güvenmeyin, temkinli yaklaşın.
Size zarar vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?