Trip atan erkek

bu zamanda şair kaldı mı yahu? :26:
düşündüm aklıma genç yaşlarda biri gelmedi.
neyse madem sizi görmeyi çok istiyor o gelsin?

Aşk adami,şair ,romatik duygusal kazanova...Ah eliff yine bir hoslanma vakasiyla karsimizdasin.Bu sefer de yice hocani ilahlastirdigin gibi şairimizi de kaf dagina yerlestirdin.Farkli amaclar seziyorum haberin olsun.Buyuktu zaten senden.Iki uc suslu cumle soyledi diye kanip gideceksin ve bu erkekler niye boyle diye bir konu acacaksin yine..Sonu belli yanii.Yasa 1 2 ay heyecan sonrasi olacak yine husran yanii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adam şair ama görüştüğü kadını ayağına çağırıyor

Elif adami boyle cihangirdeki sanatcilarin kaldigi evlerdeki gibi eski rum evlerinde kalan,ev darmadagin,daktilosunun basindan kalkmayan,yerlerde burusturulmus kagitlari olan tablo gibi canlandiriyor gozunde surekli şair diye bahsediyor:) Adam dedigin kizi ayagina cagirmaz gider dedigimizde ama o şair;daktilosunin basinda 7/24 siir yaziyor basini kasiyacak vakti yok diye telkin ediyor kendini...

Elif,sana diger konunda en son mesajimi hatirliyorum.Ne zaman gelip buraya uniden,siniftan bir cocuktan hoslaniyorum dersin o zaman senin icin hadi dene diyebilirim.Onun disinda hep hayal alemindesin.

Deneyimlerinizi paylasirmisiniz cok ozel degilse?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bekleyemiyorsa o gelsin sana.
Şaire bak şaire, eksiklik var bu şairde

Bu arada tripli erkek zordur. Bir bakmışsın kadın, erkek rol değiştirmiş.

hiç çekilmez açıklanmanı yapmışın tatildeyim eylülde geleceğim diye çok merak eden bi zahmet poposunu kaldırsın görmeye geldin valla kimse için tatilimi bölünmeye değmez ergen gibi trip atması da ayrı bi mevzu lise 1,yada 2. sınıf sanırım kendileri

1. Hocana aşıktın
  2. Başka birinden hoşlandın
  3. Tekrar hocanı unutamadığını anladın
  4. En son şairle tanıştın
  5. Onun sevgilisi vardı?
  6. Yaşı da senden baya bir büyük?
  7. Şimdi de hayatının aşkı sana trip yapıyor

Ben ne diyeyim bilemiyorum ki.

hep bir entrika hep bir aşk

Kardes, bak, ne olur yine senden 5-10 yas buyuk birinin pesine takilma.

Elif cigim, sen neden yasitlarina bakmiyorsun, neden onlarla takilmak gibi bir dusuncen yok? Kendini kasmasan, ille de buyuk adamlardan hoslanicam diye dusunmesem, illa cevrende seninle ait birinden hoslanirsin. Neden kendini biraz rahat birakmiyorsun?

Adam trip falan atmamış,farklı niyetlerle yazıyor ve karşılık göremeyince deliye dönmüş.

elifksk seni geçen seneki konundan hatırladım.Bu acelen neden ? Böyle karmaşık ilişkileri bırak.
Düzgün bir insanın karşına çıkmasını bekle.Biz burdan anladık şair beyin niyetini sen anlayamadın mı ?
Adamsa kendi gelsin senin yanına

Bu adam pek tekin biri değil gibi, çok fazla güvenmeyin, temkinli yaklaşın.
Size zarar vermesin.

Çok görmek istiyorsa kendisi sizin bulunduğunuz şehre gelsin. Daha sevgiliniz bile değilken neyin tribi bu?

kendince tripleniyor işte
bu zamanda şair kaldı mı yahu? :26:
düşündüm aklıma genç yaşlarda biri gelmedi.
neyse madem sizi görmeyi çok istiyor o gelsin?

genç şairlerimiz çok :) gidecek değilim zaten rahatım ben böyle :)

gitmeyi düşünmüyorum kendisine de söyledim çok istiyorsa eylülde br kahve içeriz

adam şair ama görüştüğü kadını ayağına çağırıyor

erkeklrin ham maddeleri odun işte

yok daha neler ama adam gerçekten şair kitapları falan var br kaç tane bayağıda blindik biri. ki başını kaşıyacak vakti yok dye düşünseydim çoktan giderdim tatil dha cazip bna

Bekleyemiyorsa o gelsin sana.
Şaire bak şaire, eksiklik var bu şairde

Bu arada tripli erkek zordur. Bir bakmışsın kadın, erkek rol değiştirmiş.

buyursun gelsin ama ben gidemem

tatil daha cazip benim için ki sene içindeki koşturma aklıma geldikçe kendimi denize atasım geliyor

erkek adam kız gibi trip atma erkek adam kızar

çekilmiyorlar erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilsin

1) evet aşıktım hocama
2)başka brni aldım hayatıma ama olmayack kişiydi
3)karşıma çıkıp aklımı bulandırdı
4)uzun zamandır tanştğm briydi zaten
5) bir süre önce ayrılmış
6)evet benden büyül
7)kendince tripleniyor

tesadüf

Adam trip falan atmamış,farklı niyetlerle yazıyor ve karşılık göremeyince deliye dönmüş.

avucunu yalar

buyursun gelsin kendisine gelme diyen yok

Bu adam pek tekin biri değil gibi, çok fazla güvenmeyin, temkinli yaklaşın.
Size zarar vermesin.

yaklaşmayacağım zaten

Döndüm şuan ama döndüğümü söyleyemeyeceğim görüşmekte istemiyorum halen bir nazda umursamaz havalarda

Benim bir arkadaşım vardı. O da aynı senin gibi bir şaire tutuldu hem de hiç görmeden sadece fotoğraflarıyla. Önce adamla mesajlaşmaya başladılar. Ama adam aynı senin ki gibi. Konuşma tarzı falan. Bizim salak kız adam böyle davrandıkça adamı daha karizmatik bulup daha çok tutuldu. Sonra kamerayla görüşmeye başladılar. Ve en nihayetinde de kız tuttu bunun bulunduğu şehire gitti. Kızı nasıl karşılamış anlatamam. Sanırsın ki hayatının aşkını karşılıyor. Güller, şallar ve ziller kıvamında. İki gün geçirdiler birlikte. Kız döndü ve adam tekrar tripten tribe girmeye başladı. Hep ulaşılmaz adam oldu. O ulaşılmaz adam oldukça bizimki daha çok bağlandı. Böyle böyle 4 yıl geçti.Bu arada adam kırklarının sonlarında bizim hatun otuzlarına daha yeni girecek. Biz tabi sürekli uyarıyoruz bizim kızı ama dinleyen kim.... Nihayet adam kızın bulunduğu şehre taşınmak zorunda kaldı iş yüzünden. Taşınınca da herşey ortaya çıktı. Meğer bizim karizmatik şairin her şehirden bir sevgilisi varmış. Hepsiyle de aynı bizim kızla olan gibiymiş ilişkisi. Bir de uzun süredir nişanlı olduğu kendi yaşlarında bir nişanlısı varmış (ikisi de kırklı yaşlarda). Yani varmış da varmış. Sonuç olarak adam o kendi yaşındaki sevgilisiyle evlendi sen sağ ben selamet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…