Trip atan, surat yapan insanlar..

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Herşeyin bir dozu var değil mi. yeri gelir trip atarsın,tavır yaparsın ama bu başkasına yansıtmazsın,eşinse eşine tavır yaparsın,k.valideneyse de ona yaparsın.Sizle alakası yokken surat yapanlara nasıl davranıyorsunuz??????? Ailemde bunu yapan görümcem ve abimin eşi olan yengem var. Şu an yengem yapıyor abimle arasında olan bir konu yüzünden,evin tüm huzuru kaçar ya bizde de öyle..

bence şuan sizde trip yapıyorsunuz. kadının canı sıkkınsa sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşamaz değil mi illa ki yansır :KK14:

Oyle insanlari hic sevmem.
Ben esimle veya baska biriyle kavga etsem bile kimseye yansitmamaya calisirim.
Eger birisi baskasiyla kavgasini bana yansitirsa direk ustume alinirim.

bence şuan sizde trip yapıyorsunuz. kadının canı sıkkınsa sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşamaz değil mi illa ki yansır :KK14:
sinirli olabilir kızgın olabilir tamam ama bir de haftadır aynı eşimle ben annemdeyiz tatil için.hiç bir problemimiz yok yengemle de

En sevmediğim insan tipi.
Etraftaki insanların enerjisini neşesini sömürürler resmen.. :(

Bende ifrit olurum bu tiplere. Agzinin ustune firinci kuregiyle yapistircan bitanee

Son düzenleme:
Cok sevimsiz gorunuyor ama bazi insanlar kafalari bir seye takilmissa hicbir sey olmamis gibi davranamiyorlar maalesef.

Yani bu elinde olan bir sey degil insanin, en fazla dozunu ayarlayabilir, bagirip cagiracagina surati asilir mesela.

Elbette ideal olan kiminle sorun yasadiysa onunla meselesini hakledip kimseye yansitmamasi insanin ama insan psikolojisi bir derin kuyu, kimse sakin kalabilmek varken suratsiz suratsiz dolasip daha cok tepki cekmek istemezken yasaniyor bunlar yine de.

:KK62:nefret ediyorum öyle insanlardan sizinle sorunu yok ve sizede tavırlı . aman bırakın kendi haline konuşmayın bile bişey sorarsa cevap verirsiniz olur biter boşyere siz skysunuz canınızı

Back
X