Trip atmadan,laf sokmadan nasıl bu konuşmayı yapabilirim?

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba kızlar.Erkek arkadaşımla ilk tanışmak için adımı ben atmıştım.O zamanlar “Benimle dalga geçmiyorsun değil mi,yoksa çok üzülürüm”diyen biriydi
Ben senden hiç bıkmam,yeter ki beni bırakma,inşallah duyguların bitmez…diyen biriydi
Ama ben çok sevdiğimden ,kıyamadığımdan,sevgime inansın diye hep alttan aldım hep boyun eğdim
Ama işi stresli ,aman görevde ,aman sınırda diye diye sustum,affettim…en başta anlattığım boynu bükük adamdan bir canavar yarattım resmen
Şimdi benim sözümden çıkamazsın diyen
Kavga ettiğimizde küs uyumamıza izin veren
Sürekli kuruntu,kıskançlık yapan
Hep benim istediğim olsun diyen ve onun istediği gibi biri olmazsam beni cezalandıran birine dönüştü
Dün yine kıskançlığı yüzünden kavga ettik ,beni ağlattı,ağlayarak uyumama izin verdi..
Ocak ayının başında ilişkimizi ciddiye dökecektik ama istemiyorum
Defalarca ayrıldığımız için bunu trip olarak algılayacaktır
Çok sevdiğim için son bir şans vermek istiyorum belki beni gerçekten kaybettiğini görürse düzelir diye
Bu konuşmayı nasıl yapmalıyım
Gerçekten ben ocakta bir şey istemiyorum…

Bence yapmamalısın.
Böyle biri düzelmez.
Şimdi anlık düzelse evlendikten sonra yine aynısını yapar.
Açıkçası ben olsaydım direk istemediğimi söyler , heryerden engellerdim.

Bu adam asla.degismicek ve siz hayatinizi kararttiginizla kalacaksiniz bir ömür boyu

Zamana bırakıp görmek istiyorum evlenmeden önce…ilk zamanlar hiç böyle değildi beni kendine bağlamak için numara mı yaptı sizce
Evet tam bir narsist kişi hareketleri başta bulutlarin üzerinde hissettirir karşıdakinin bağlandığını anlayınca burnundan getirir hiiiç atraksiyona gerek yok ayrıl gitsin

Evlilik bir ipte iki cambaz gibi olmak gibi düşün şuan ki gördüğünü bin ile çarp evlenince duzelmez daha kötü olur

Şimdi benim sözümden çıkamazsın diyen
Kölelik düzeni devam mı ediyor? Ya da siz köle olmayı kendinize reva mı görüyorsunuz? Yukarıdaki alıntıda tespiti yapmışsınız. Bile isteye devam ederseniz ne bu adamı ne de kaderi suçlamayın. Böyle biriyle evliliği ertelediğinize göre mantıklı biri olduğunuzu var sayıyorum. Kendinizi yakmayın. Lütfen arkanıza bakmadan kaçın kurtarın kendinizi.

Şimdiden böyle olan adam evlenince daha da kısıtlayacak sizi ve gözünüzün yaşına bakmayacak. Bu noktada ayrılmak en mantıklısı bence.
Bir söz vardır sizi üzen, gün sonunda da üzüldüğünüzü bildiği halde bir şey yapmayan adamlarla evlenmeyin diye. Çok doğru. İnsan sevdiğine merhamet duymalı (herkese duymalı tabi ama sevdiği insana ayrıca bir özenmeli), üzüldüğünde onun mutsuz uyumasına engel olmalı.
Aşk, sevgi bu değil. Kıskançlık, baskı kurmak sevgi gösterisi değil.

Elde edene kadar normal insan gibi davranmis simdi kaybedecegini anlasa tekrar normallesir bir sure. Evlendiginizde ya da nisanlandiginizda tekrar canavar ortaya cikar bosuna daha fazla zamaninizi harcamayin.

Ne işin var laçkası çıkmış ilişkiyle bırak. Ayrıl sil engelle bitsin gitsin. Başına bela mı arıyosun?

Narsist mi bilmem ama klasik kadını cepte gören erkek davranışı. Yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum, daha beterini yaşamaya hazırsanız evlenin. Şimdi bile dayanamaz hale gelmişsiniz, ayrılmak en doğrusu gibi görünüyor.

Sürekli benim dediğim olsun diyen ,olmazsa cezalandıran biriyle yapamazsin . Diğer konulara girmiyorum bile . Ciddi adım atarsan da pişman olursun. Bu yazdığım şeyler çekilmiyor çünkü insanı çok yoruyo. Ben de böyle birinden nisan atarak ayrildim. Aynı şeyleri yaşamanı istemem

Neyi bekleyip duzelmesine sans vereceksiniz adamin boyle bir talebi yokki ve kimse degismez duzelmez sizden emin olunca yine ayni sekline doner evlenince nasilsa ayrilamaz diye dusunur. Ayrilin yani neden katlaniyorsunuzki koca adami siz terbiye edemezsiniz ve degistiremezsiniz kadinlarin en buyuk yanilgisi degisir duzelir boyle bisey yok

Geçmiş olsun düzelmeyecek geri dönüşü olmayan bir yola girmişsiniz. Devam eden ilişkilerde genelde durumu kabullenip o şekilde yaşamaya alışıyorlar ya da siz kendinizi değiştiriyorsunuz. Karşı tarafın düzeldiğini hiç görmedim ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…