Sevgilim bana haklı nedenlerden dolayı trip atıyor 2 gündür konuşmuyoruz güzel tatlış komik mesejlarınız var mı atayım yaa :)
Atıyor malesef en kralıda atıyor tribi neden erkek veya bayan olarak ayırdın ki. Tepkisini veya canının sıkılmasını böyle belli eden bir sürü insan var hatta herkes diyebilirimTrip, iki gündür konuşmama bunun üzerine tatlış, komik mesaj...
Bilemedim.
Erkek adam trip atmaz diyeyim ben.
HiimmBen hiç üstüne gitmezdim, ne zman konusmak istiyorsa o zaman konusuruz. Uğrasamam kimseyle
Atıyor malesef en kralıda atıyor tribi neden erkek veya bayan olarak ayırdın ki. Tepkisini veya canının sıkılmasını böyle belli eden bir sürü insan var hatta herkes diyebilirim
Var tabi olmaz mi.
Ekinler dize kadar
Askim gel bize kadar
Sana bir sey gostericem
Yazarsam mune kizar
Bu cok ince uzun süre bakar yazmaz Allah korusun zaman kaybı :)Tribal enfeksiyonun varmış,geçmiş olsun.
AhahaVar tabi olmaz mi.
Ekinler dize kadar
Askim gel bize kadar
Sana bir sey gostericem
Yazarsam mune kizar
İnce anlamıyorsa kalın yaz tatlım.Bu cok ince uzun süre bakar yazmaz Allah korusun zaman kaybı :)
Yo bu iyiymiş şey yazdım ben "Aşkım ramazan gelmeden evlensek mi sonraya kalırsa iki bayram arası düğün olmaz diyorlar"İnce anlamıyorsa kalın yaz tatlım.
Kullanmakta olduğunuz tribin son kullanım tarihi bitmiştir,ilişkinin bozulmasını istemiyorsanız derhal barışınız,gibi
Bu da mı ince oldu yav
Oh evlenme teklifi de aradan çıkmış oldu gerçi onu sevgilin yapsa daha hoş olurduYo bu iyiymiş şey yazdım ben "Aşkım ramazan gelmeden evlensek mi sonraya kalırsa iki bayram arası düğün olmaz diyorlar"
Tabikide öylede bu espri niyetine yani yoksa oda sürekli bana teklif eder :)Oh evlenme teklifi de aradan çıkmış oldu gerçi onu sevgilin yapsa daha hoş olurdu
Haklı nedenler dedim bu bir. İkincisi bazen konuşup olayı çözmeye çalışmak trip yemekten daha cok yıpratıyorTrip atan erkekmi maşallah ...
Ben olsam güzel mesaj atmak yerine sorunu çözüp bir daha da tripatacağına kolay yoldan sorunlarımızı çözelim derim o ne öyle kuklamısın sen istediğinde konuşup trip atıncada bi kenarına takmamak konuşmamak saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?