Trip

ncvsllb

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
126
11
13
Sevgilim bana haklı nedenlerden dolayı trip atıyor 2 gündür konuşmuyoruz güzel tatlış komik mesejlarınız var mı atayım yaa :)

Trip, iki gündür konuşmama bunun üzerine tatlış, komik mesaj...

Bilemedim.

Erkek adam trip atmaz diyeyim ben.
Atıyor malesef en kralıda atıyor tribi neden erkek veya bayan olarak ayırdın ki. Tepkisini veya canının sıkılmasını böyle belli eden bir sürü insan var hatta herkes diyebilirim

Ben hiç üstüne gitmezdim, ne zman konusmak istiyorsa o zaman konusuruz. Uğrasamam kimseyle

Atıyor malesef en kralıda atıyor tribi neden erkek veya bayan olarak ayırdın ki. Tepkisini veya canının sıkılmasını böyle belli eden bir sürü insan var hatta herkes diyebilirim

Siz yine de herkes demeyin, ben hayatta trip atmam mesela.

Derdim neyse medeni bir şekilde konuşurum.

Kendini sağlıklı bir şekilde ifade edebilen insanın da triple, kaprisle ilişkisini ziyan edeceğine inanmam.

İnce anlamıyorsa kalın yaz tatlım.
Kullanmakta olduğunuz tribin son kullanım tarihi bitmiştir,ilişkinin bozulmasını istemiyorsanız derhal barışınız,gibi
Bu da mı ince oldu yav
Yo bu iyiymiş şey yazdım ben "Aşkım ramazan gelmeden evlensek mi sonraya kalırsa iki bayram arası düğün olmaz diyorlar"

Trip atan erkekmi maşallah ...
Ben olsam güzel mesaj atmak yerine sorunu çözüp bir daha da tripatacağına kolay yoldan sorunlarımızı çözelim derim o ne öyle kuklamısın sen istediğinde konuşup trip atıncada bi kenarına takmamak konuşmamak saçma.

İlişki başında biz kavga edince 10 gün konuşmadığımızı biliyorum ama sonra oturuyor o sana sen ona alışıp kavgalar azalıyor yahut kavga artsada nasıl davranman gerektiğini biliyorsun bence bırak az sakinleşsin sakinleşince öyle tatı barışmaya çalışıyorlar ki :)

Haklı nedenler dedim bu bir. İkincisi bazen konuşup olayı çözmeye çalışmak trip yemekten daha cok yıpratıyor

trip trip nereye kadar
haberin yok galiba nazı kızlar yapar
bidaha böyle hareketler görmeyeyim
yoksa benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…