- 22 Mayıs 2016
- 93
- 55
- 3
- 32
Amaan sizde ha uzun zamandır beraberiz benim nazım ona onun nazı bana gecer tribide oda atar bende atarım ben eşitlikten yanayım bendende bu kadar :)trip trip nereye kadar
haberin yok galiba nazı kızlar yapar
bidaha böyle hareketler görmeyeyim
yoksa benden bu kadar
Haklısı haksızı yok ki bunun yıpratmadan zaten çözüm bulamazsınız br gün kafa dinlenir ama öbür günü mutlaka sorun çözülmeli yoksa sağlıklı bir ilişki söz konusu olmazHaklı nedenler dedim bu bir. İkincisi bazen konuşup olayı çözmeye çalışmak trip yemekten daha cok yıpratıyor
5 yıldır gayet sağlıkyız maşallah neyse sağolun ben sadece bi söz istedim onuda kendim buldumHaklısı haksızı yok ki bunun yıpratmadan zaten çözüm bulamazsınız br gün kafa dinlenir ama öbür günü mutlaka sorun çözülmeli yoksa sağlıklı bir ilişki söz konusu olmaz
Yuhh nasıl diyim böyle bişey :)"Eski sevgilim bana çok trip atardı. Umarım sen öyle olmazsın. Yeni bir ilişki bu nedenle biraz korkutucu geliyor" yaz. Sanki yeni bir adama yazmışsın gibi
Ayrılalım diye mi yapim bunu :)"Eski sevgilim bana çok trip atardı. Umarım sen öyle olmazsın. Yeni bir ilişki bu nedenle biraz korkutucu geliyor" yaz. Sanki yeni bir adama yazmışsın gibi
Sonra da "ay pardon..yanlış kişiye attım. El alışkanlıgi" yaz
13 yaşından beri beraberseniz birbirinize benzer alışkanlıklar geliştirmişsinizdir zaten, normaldir.5 yıldır gayet sağlıkyız maşallah neyse sağolun ben sadece bi söz istedim onuda kendim buldum
Hahah cook iyi ama bende bugün bir ablamdan öğrendim sorunlarınızı kesinlikle telefondan çözmeyin yüz yüze halledin dedi :)Benimki de cok tripli. Ama mesajla telefonla pek çözülmuyor trip attiginda. Oturyyoruz saatlerce konusmadan. Bakiyoruz birbirimize.. sonra biraz ışık gorduysem kolunu ısırıyorum. O zaman pis naptin diyor barisiyoruz nasil yontem ama :)
Yo bu iyiymiş şey yazdım ben "Aşkım ramazan gelmeden evlensek mi sonraya kalırsa iki bayram arası düğün olmaz diyorlar"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?