- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
- Konu Sahibi aclockworkorange
-
Benim eşim yeni evliyken çok küserdi kavga ederdik kapris yapardı ben çok üzülürdüm aaaa baktım ben alttan aldıkça daha çok yaptı bende ona ayrılırım imajı verdim, dedim istediğin kadar küs kapris yap ne yaparsan yap dedim umrumda degilMerhaba,
Sizce en küçük bir kavgayı büyütüp günlerce konuşmayan, siz alttan alsanız bile hala tripli tripli oturan 30 yaş üstü bir adama ne yapılır?
Kavga ettik geçen hafta çarşamba; barışalım dedim,elini tuttum, sarıldım ettim ama ı ıh. Kafa şişirmeyeyim diye kavga detayı yazmıyorum ama cidden gereksiz bir kavga yani. Takınılan tavır önemli olan, çok irrite edici. Siz böyle durumlarda nasıl aksiyon alıyorsunuz?
vallahi de degilGaranti makbuzu var mı?
İade edebiliyorsanız edin.
Çekilir gibi değil çünkü.
Bir de trip Türk kızlarının ata sporu diye bize iftira atarlar.
Sevgili kurumsal firma çalışanı konu sahibi :) Ben böyle durumlarda aksiyon almıyorum. Kendi kendine düzelmesini bekliyorum. Gerçi ben geçimsiz biriyim. Ilımlı arkadaşlar daha iyi akıl verebilir.
Annesi kız gibi nazlandırarak mı büyüttü acaba?Ay evet, zaten her seferinde yuzune de soyluyorum senin kadar ben trip atamadim diye
Hay agzina saglik ))Ağzına kum kuregini yapıştırırim.
Kız çocuğum olursa tribini çekerim,gerisine üstteki usul
2.5 senelik evliyiz. Valla ben de etrafa soyluyorum yeri gelince cok tripli bu diye, yalansa yalan desinsevgili ponçikumursama arkadasım. yeni evlisiniz sanırım. bizde ilk yıllarda oldu sonra baktım olmıcak umursamadım. bide bana dıyo kı sen benım adımı cıkardın küsüyo diye dedi sanki iftira attım ya
Sen de ona trip yap. Az önce eşimle tlfda konuşuyorken yanına gideceğim zaman (ayrı şehirlerdeyiz 1-1.5 aydır) 3 gün değil 5 gün izin almamı daha çok yanında kalmamı istediğini söyledi. Ben de mümkün değil 5 gün alırsam sonra gelemem 3 gün ılsun yine geleyim dedim. "Sen beni sevmiyorsun, neden 5 gün almıyorsun, istemiyor musun yanımda kalmayı" falan diye uzattı. Ki normalde asla huyu değil böyle tripler. Ayyyy yeminle afakanlar bastı. Yok canım niye istemeyeyim ama işi biliyorsun diyorum, hayır istesen gelebilirsin istemiyorsun, sevsen ayarlardın bir şekilde falan diye uzatıyor. Telefonu suratına kapatasım geldi derken o gülmeye başladı. Hep ben trip atıyorum diye empati yaptırmış banakendimden tiksindim
Böyle bir zoraki empati yaptırabilirsin sende , taze denendi işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?