tripofobi :( hayatım zindan oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni anlıyorum ben iğrenç bişey o yaşadığın şey.. kere bende film izlerken sitenin reklamında aynı senin dediğin gibi bişey gördüm bir gafta kafamdan çıkmadı ama psikolojik bişey düşünmemeye Çalışırsan geçer

Aha bende o resmî görmüştüm iğrençti ya ne mide bulandırıcı şeyler var

Bende haberlerde izlemiştim sanırım
Bir ördek tarafından takip edildiğini sanma fobisi varmış
Çok zor ve karışık bir ismi vardı aklımda tutamadım ama çok şaşırmıştım
Allah vermesin zor yani

Bakın bende kara tahtaya tırnağım değerse veya tırnağım ile o tahtayı çizersem fobisi vardı
Anlatabildim mi bilmiyorum
O an aklıma gelirdi ve perişan olurdum
Derken kuzenim bir yerden öğrenmiş bana dedi ki üstüne gidecekmişsin
Yani git sür tırnağını bakalım ne olacak
Gittim sürdüm hiçbirşey olmadı
Ve İnanın geçti şu an
Ama öyle kötü birşeydi ki anlatamam aniden aklıma gelirdi mahvolurdum
Acaba siz de mesela gözenekli bir şeyi elinize alsanız dokunsanız hiçbirşey olmadığını gördüğünüzde bu fobiniz kaybolmaz mı?
Denemeye değer derim

Aklıma geldikçe çıldırıyorum ya
Gelmesin aklına ben böyle aştım aklıma geldiği an başka şeyler düşünmeye başladım.. bu takıntı genelde çoğu kişide var aslında bıçaklar birbirine deyince çıkarttığı o ses mesela o da takıntı.. takıntı ettiğin şeyi ne zaman normal görmeye başlarsan o kafandan silinir gider canım

Emin olun beterin beteri var. Ne fobiler var insana intiharı bile düşündüren. Aynaya bakma fobisi okumuştum ben, aynalardan korkuyormuş mesela böyle insanlar. Yıkanmaktan korkanlar varmış. Hele bir de fobofobi miydi neydi, korkmaktan korkmak! Bu da topu dikmek olsa gerek! Allah kimseye vermesin.

Bende de var bu gerçekten insan bazen kendini yüksek biyerden atıp kurtulmak ıstiyor bu düşünceden.cildinde yaralar,nasirlar çıkanlardan,yuvarlak pütürlü yuzeyler. Bir arada duran yuvarlaklardan.buzluktan çıkardıktan sonra bir araya toplasan bezelyelerden bile o kadar rahatsız oldum ki. Tedavisi de yok dediler.dusunmemeye çalışmak gerek galiba

baktım ve çok pişmanım çok etkilendim.delirecek gibi oldum.sanırsam benimde pisikolojim pek sağlam değil

Offf aynen nefret ediyorum o görüntüden.Yuvarlak yuvarlak hemen kazımaya başlıyorum.Aynı sorun bende de var malesef keşke olmasa bu tripofobi

Bende de yıllardır var bu durum sadece ne olduğunu bilmiyodum bende nette öğrendim ekşi sözlükte baktım çok şaşırdım benim gibi insanlar olmasına asla bakamıyorum böyle yüzeylere

BU bendeki öyle bir takıntı değil. Mesela yün bir şeye diş değince de içim kötü olur bir tuhaf olurum.
Ama bu başka bir şey. Kaşınmaya başlıyorum resmen ağlamak geliyor içimden. Ben böceklerden çok tiksinirim. Onları gördüğümde hissettiğim gibi karışınıyorum kötü oluyorum. Sanırım yuvarlak yuvarlak şeyler bana böcek sinek gibi haşerelerin larvalarını hatırlatıyor. Ben ona bağlıyorum açıkçası.
Düşünmemeye çalışıyorum Zaten. Ana konuyu görünce yine başladı. Birazdan duşa giricem. Yoksa asla kendime gelemem gitmez bu kaşıntı.

kız beni de kaşındırdın ha

bakmaz olaydım kendimi bildiğim halde baktım fazla merak gerçekten başa dermiş. offf çok kötü oldumm

kız beni de kaşındırdın ha
Ay ben daha fazla bu konuyu takip edemeyeceğim valka. Zaten meraktan açıp resimlere de baktım. Allah kahretsin beni.
Ekşi de de birçok kişi yazmış. Çoğunda bu hastalık yaralar çıkan memeyi görmekle başlamış. Aynı benim gibi. O maille virüs mü yaydılar ne

benim de fobim bu. burda ismini görünce bile fena oldum. ama bendeki öyle bal petekleri falan değil. insan derisindeki gözeneklere dayanamıyorum hiçbir şekilde.

Ben de arattım vala.. hemen psikiyatriye git. tedavi edilmese bile baskılanabilir

O gördüklerinin fotomontaj olduğunu düşün. Buna ikna et kendini.
(Yalanda değil: bu hayat kompe bir rüya gibi değil mi zaten)
Belki rahat edersin bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…