- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi balizza_17
- #81
e bisey yok bundaaaGoogledan bu korkuyu bilenler tarafından yapılmış photoshoplara, görsellere bakıp kendinize bu tanıyı kafanıza göre koyamazsınız arkadaşlar.
Size basitçe şöyle açıklayayım. Kağıda çizdiğim deliklere baktığınızda size pek bi korku ifade etmez değil mi. Etmez.
Googleda araştırınca aklınızı kaçırırsınız. Çünkü neden? Beden bütünlüğü, vucudu parazitler sarmış, çürüme görüntüsü. Hastalık hissi veriyor. Şimdi siz googledan kafa derisinde, elde, göğüste, ayak tabanında delikli parazitli görüntülere bakarsanız elbette korkarsınız. Bu kötü bi görüntü çünkü korkmayan anormaldir.
Yani bu dozdaysa korkunuz, basit herkesin korkacağı bir görsele aynı tepkiyi veriyorsunuz. Normalsiniz merak etmeyin kimse içinden larvalar kurtlar çıkan deliklerden hoşlanmaz.
Yeni yeni ortaya çıkan, çocuğumuzun kendine zorla görsel baka baka aşıladığı bir korku. Ve bu fotoşokçularla da besleniyor. Her şeye kendinize tanı koymayın yani![]()
digerleri ne diyecek acabaa
ama kahvae kopugundne sut yanigindan korkuyoalmris
onlar hastalik deilki