- 5 Mart 2015
- 806
- 372
- 73
Merhaba kardesim cok uzuldum gercekten gecmis olsun benim bebegimde ense kalinligi cikti daha bismillah ilk defa test yaptiracagim gun (ikili test). sonra dr siz nifty testi yaptirin dedi (yurtdisina gonderilen testlerden) yaptirdik bizde hemen sonuc gelmedi bekle bekle 18 gun bekledim sonra sonuc dr aradi trizomi 13 hemde en yuksek risklisinden 1/20 meger benim testimi 2 defa tekrarlamislar ondan beklemisim ikisinde de trizomi 13 cikmis neyse sonra dr bize birde detayli ultrasona girin dedi iyi bir prof gonderdi adam daha bakar bakmaz sizin cocugunu yasamaz hiplozik sol kalp sendromu var dedi gozumlede gordum ekranda birde beyinde siyahlik gordu cistegna magna buda ilerde beyninin gelismeyecegine isaret eder dedi mecburen aldirmak zorunda kaldik Allah vermesin birdaha doktorlar dediler ki bu tekrarlamaz kisaca sansizlik size denk gelmis 10.000 de 1 kiside oluyor malum ama iciniz rahat etsin istiyorsaniz gidip kan testi yaptirin dediler tabi yaptiracagim ama korkuyorum simdi peki sizinki parsiyol trizomi demissiniz bu hangi kromozom yada nasil birseymis siz sonra kan test yaptirdiniz ama dimi trizomi 13 tasiyiciligi mi var demek oluyor translokasyon?@umutlubrc