- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.619
- 158
- 33
Beklemek istemiyorum arkadaşım çok fazla anomalisi var sonuç be çıkarsa çıksın alınacak. Ben çanakkaleden İstanbul’a gidiyorum. Bir tane daha bebeğim var onu meme kanseri anneme bırakıp gidiyorum. Git gel yapmak benim için çok zor oluyor. Kendimi bugünlerde çok ama çok kötü hissediyorum. Kollarım uyuşuk resmen kımıldayamıyorum yerimden dışarı çıkınca bayılacak gibi oluyorum. Oğlumu kucağıma alamıyorum. Bir kaç gündür çok kötüyüm. Çok üzgünüm yaşayacaklarımı düşününce daha kötü oluyorum. Oğluma sarıldıkça karnımdakini düşünüyorum seni de çok seviyorum diyorum kıyamam sana diye hep elim karnımda.. sürekli kendimi düşünürken buluyorum. Onu da kucağıma alıp koklayamayacak olmak beni deli ediyor. Yaşamak istemiyorum ama oğlum için yaşamak istiyorum bir taraftan. Yani çok kötüyüm..
Sende şu an çok büyük sınavdan geçiyorsun öyle düşün.
Hiç doğmayacak gibi düşün, bende aklımı kaybedecektim yoksa, hep öyle düşündüm hiç doğmadı ben ölünce o doğacak ahirette buluşucaz inşallah ..
Oğlun var seninde ne güzel elin boş değil, kendini 2 kat hızlı toparlaman lazım oğlun için.
Çok acı beklemek ..
Allah sabır güç versin şimdiden ..