Ben de
Urazuraz
gibi doğum yaptım bebeğimin ömrü 1 ay sürdü. O 1 ay nasıl geçti bir ben bir Allah bilir, sanki 1 asır gibiydi. O yüzden onu çok iyi anlıyorum ve her daim dualarımda.
Rabbim herkesi imtihanlarıyla sınıyor
Y
Ysmnzgr
. Ve emin ol kimseye kaldıramayacağı dert vermiyor, bana doğum ve sonrasındaki 1 ay kadar,
Urazuraz
’a hala devam eden bir sınav, sana da o kadarını nasip etmiş, sakın kendini suçlama. İnsan lohusalık psikolojisiyle kendini suçlayacak çok neden arıyor ama sakin olmaya çalış. Çünkü doğmuş olsaydı inan sonrası çok daha zor ve çok daha yıpratıcı. Bu dönem bizim için geldi geçti, Rabbim inşAllah bundan sonrası için mutlu aydınlık günler versin bizlere. Hem @Bitter cikolataa çok doğru söylemiş. Millet sapasağlam doğurup çöp kenarına bırakıyor yavrusunu, sen doğduktan sonra acı çekmesini önledin belki de... insan her gördüğünden içi acıo, psikolojik olarak çöküntüye uğruyor... benim Keremimin de son ana kadar cinsiyetini söyleyememişlerdi meğer testisleri inmemiş ondan kız mı erkek mi anlayamamışlar, fazla parmak, yarık damak dudak, ayak anomalisi, böbrek kalp rahatsızlıkları ve kimbilir daha ne sıkıntıları vardı... senin ki de doğsaydı her geçen gün yeni bir olumsuzlukla karşılaşacaktın ve günden güne sen de kötü olacaktın. Etrafta söylenen hiçbirşeye kulak asma, kimseye de gereğinden fazla açıklama yapma, bizim acımız kimsenin merak giderme konusu olmamalı çünkü, nacizane tavsiyem... Bizler Rabbimin nasipli kullarıyız deyip tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor elden. Dualarda birbirimizi unutmayalım. Rabbim imtihanını geçen kullarından eylesim bizleri inşAllah...