Merhabalar, öncelikle bebegini kaybetmiş anneler basınız sağolsun,sizi çok iyi anlıyorum ,ben de 1 sene önce hasta doğan bebeğimi 7 bucuk aylıkken kaybettim.5 gebelik 1 sağlıklı oğlum var 7 yaşında çok Şükür.3 kürtajım var kalpleri durdugu için.hasta dogan bebeğimde çok nadir görülen bir sendrom vardı, Smith lemli opitz kısaca slo.kimse duymamıştir eminim dr.lar bile bilmiyor dogru duzgun..coklu anomalisi vardi,fazla parmak,ayak parmakları bitisik,yuksek damsk,dusuk kulak,isitme gorme yok,emme yutma refleksi yok, düşük meme baslari,kısa kollar,karaciger bozuk,gozler asagi çelik,burun küçük ve kalkik..biz bunlari dogunca öğrendik,hamileyken ense kalınlığı 2.6 çıkmıştı,burun kemiği vardı ama kucuktu,ikili testim riskli çıkmıştı ama down sendromu acisindan.detaylida kalp ekosunda ve diğer kontrollerimde sorun yoktu.anomalileri detaylida da kontrollerde de göremediler.25 gun yoğun bakımda 16 gün beraber üni hast.kaldik sonra eve ciktik,ağzından midesine gönderilen hortumla besliyorum, sürekli kusuyordu gittikçe kötüye gitti,zaten dr.lar çok yaşamaz demisti,bir de en önemlisi cinsiyeti kız biliyorduk genital yapısı bozuktu ne kız ne erkek ve DNA testinde erkek cikti,o da ayrı bir şok..ve 7 bucuk aylikken besiginde öldü, çok acı..biz de eşimle bütün testlerimizi yaptırmıştık temiz cikmisti,ikili test riskli cikinca nipt testi yaptırdık kandan yapılan sorun yoktu.kaderimizde varmış diyoruz.simdi ben tekrar istiyorum ama esim kesinlikle istemiyor,ayni seyleri yaşamaktan korktuğu için.aslinda ben de korkuyorum ama acimi bir nebze hafifletir diye istiyorum.yasim da geciyo,38 yaşındayım.