• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trizomi 16 yüzünden bebeğini kaybeden var mı ??

Merhaba uslukentli nasılsın durumunu merak ettim

Merhaba sizinle konuşmuştuk daha önce geçmiş yazilari okuyunca anımsadım.
Güzel bir hamilelik geçirdim son bir ayım kaldı. Kan pıhtılaşması için iğne kullandım. Aralık sonuna doğru bekliyoruz bebişi.
Sen nasılsın? Son durumun nedir?

Merhaba geri dönüş yaptığına çok sevindim inşallah saglikla kucağına alırsın bende yeni hamile olduğumu öğrendim clexane kullanıyorum benim sancilarim oluyor bu yüzden prolutan igne ve progestan kullanıyorum insallah bebeğim sağlıklıdır ve bu kez kucağıma alabilirim

Merhaba geri dönüş yaptığına çok sevindim inşallah saglikla kucağına alırsın bende yeni hamile olduğumu öğrendim clexane kullanıyorum benim sancilarim oluyor bu yüzden prolutan igne ve progestan kullanıyorum insallah bebeğim sağlıklıdır ve bu kez kucağıma alabilirim

Allah tamamına erdirsin. Kaç haftalık hamilesin? Ben günde bir tane 0.4 lük iğne kullanıyorum. Her türlü önlemi alınmış inşalla sağlıkla kucağına alırsın.

Allah tamamına erdirsin. Kaç haftalık hamilesin? Ben günde bir tane 0.4 lük iğne kullanıyorum. Her türlü önlemi alınmış inşalla sağlıkla kucağına alırsın.
Merhaba uslukentli umarım bebeğini saglikla kucağına almissindır. Ben 3 ayı tamamladım ikili test normal çıktı elim kalbimde ama bi sıkıntı yok çok şükür güzel haberlerini bekliyorum

Mrb konu biraz eski kalmış gerçi ama. Benim de 3.kaybımda genetik baktırdık düşük materyaline 16.kromozomda trizomi çıktı. İlk ikisinde kalp atışı vardı 7. Ve 8. Haftalarda durdu. 3.sünde kalp atışını duyamadan 6.haftada durdu gelişimi. Benim 2. Kayıptan sonra pıhtılaşmaya yatkın olduğum belirlendi. 3.sünde kan sulandırıcı kullandım. Sizce ilk ikisi pıhtılaşmadan mı 16 trizomiden mi düştü😓😓

Son durumunuz nedir? Merak ettim. Tekrar denemeniz oldu mu? Bunun için doktorunuzun tavsiye ettiği bir tedavi var mı?

Back
X