Cnm risk ne kadar çıktı gobeginden su aldir ablama da dediler trizomi 18 var dediler gobegindn su aldırdı özel bir hastanede tertemiz çıktı şimdi 3 yasinda sağlıklı ve cok zeki bi oğlu var maşallah acele etme Rabbim yüzüne gülsün insallahLütfen kızlar acım büyük bana destek olun. Gebeliğimi sonlandıracaklar. Trizomi 18 sendromu nedeniyle((. Bebeğim çok hastaymış genetik bozukluk olduğunu söylediler. Bu acıya nasıl dayanıcam((( çok korkuyorum ya benim bundan sonra bebeğim olmayacaksa naparımmm((( ikinci kez hamile kalmaktan korkuyorum. Lütfennn teselli edin çünki buna çok ihtiyacım var!!!!
Canım Allah razı olsun! Benim doktorum bebeğin suyu az olmasından şüphelendi. Başka bi doktora yönlendirdi. Oda ultrasonda baktı bebeğin burnunda,yüzünde kalbinde anormallik gördü. 90% yaşamaz bu bebek dedi. Karnımdan su aldılar test için onun sonuçlarıda 1 haftaya çıkacak. Şimdi çok kötüyüm(((Cnm risk ne kadar çıktı gobeginden su aldir ablama da dediler trizomi 18 var dediler gobegindn su aldırdı özel bir hastanede tertemiz çıktı şimdi 3 yasinda sağlıklı ve cok zeki bi oğlu var maşallah acele etme Rabbim yüzüne gülsün insallah
Can'ım kan testiyle anlaşılıyor sakın aldırma benim kızıma da demişlerdi sapa sağlam çok şükür başka doktorlara da git hem varsın doğsun yaşamazsa da RABBİMİN taktiri der kabullenirsin sakın aldırma Can'ımLütfen kızlar acım büyük bana destek olun. Gebeliğimi sonlandıracaklar. Trizomi 18 sendromu nedeniyle((. Bebeğim çok hastaymış genetik bozukluk olduğunu söylediler. Bu acıya nasıl dayanıcam((( çok korkuyorum ya benim bundan sonra bebeğim olmayacaksa naparımmm((( ikinci kez hamile kalmaktan korkuyorum. Lütfennn teselli edin çünki buna çok ihtiyacım var!!!!
Bak defalarca yazmak istemiyorum ama korkuyorum yanlış birşey yaparsın die bebeğinin yaşayıp yaşamayacağını en iyi allah bilir o yüzden dua et sabret Can'ım lütfen bak benim boncuğum yanıbaşımda ona da yaşamaz demişlerdi rabbime çok şükür sapasağlam.Canım Allah razı olsun! Benim doktorum bebeğin suyu az olmasından şüphelendi. Başka bi doktora yönlendirdi. Oda ultrasonda baktı bebeğin burnunda,yüzünde kalbinde anormallik gördü. 90% yaşamaz bu bebek dedi. Karnımdan su aldılar test için onun sonuçlarıda 1 haftaya çıkacak. Şimdi çok kötüyüm(((
Allah yardımcın olsun dua edicem bebeğine inşallah sağ salim kucagina alırsınCanım Allah razı olsun! Benim doktorum bebeğin suyu az olmasından şüphelendi. Başka bi doktora yönlendirdi. Oda ultrasonda baktı bebeğin burnunda,yüzünde kalbinde anormallik gördü. 90% yaşamaz bu bebek dedi. Karnımdan su aldılar test için onun sonuçlarıda 1 haftaya çıkacak. Şimdi çok kötüyüm(((
Evet kan testi yaptılar cnm haftaya belli olucak ama bebeğin suyuda bitmiş o yüzden napacağımı bilmiyorum çok kötüyümmm((((Can'ım kan testiyle anlaşılıyor sakın aldırma benim kızıma da demişlerdi sapa sağlam çok şükür başka doktorlara da git hem varsın doğsun yaşamazsa da RABBİMİN taktiri der kabullenirsin sakın aldırma Can'ım
Sen yinede bebeginden vazgeçme bol bol su iç Rabbimin mucizesi çok inşallah güzel haberlerini alırızEvet kan testi yaptılar cnm haftaya belli olucak ama bebeğin suyuda bitmiş o yüzden napacağımı bilmiyorum çok kötüyümmm((((
Allah razı olsun!!! Benim korktuğum aslında yine hamile kalsam böyle birşey yaşicam korkusu((( çok zorAllah yardımcın olsun dua edicem bebeğine inşallah sağ salim kucagina alırsın
Korkma cnm kurban olduğum Allah Kulunu iki kere sinamaz bence için rahat olsunAllah razı olsun!!! Benim korktuğum aslında yine hamile kalsam böyle birşey yaşicam korkusu((( çok zor
Lütfen kızlar acım büyük bana destek olun. Gebeliğimi sonlandıracaklar. Trizomi 18 sendromu nedeniyle((. Bebeğim çok hastaymış genetik bozukluk olduğunu söylediler. Bu acıya nasıl dayanıcam((( çok korkuyorum ya benim bundan sonra bebeğim olmayacaksa naparımmm((( ikinci kez hamile kalmaktan korkuyorum. Lütfennn teselli edin çünki buna çok ihtiyacım var!!!!
Allah yar ve yardımcın olsun Can'ım o ne derse o olur inşallah Hakkı'nızda hayırlısını nasip ederEvet kan testi yaptılar cnm haftaya belli olucak ama bebeğin suyuda bitmiş o yüzden napacağımı bilmiyorum çok kötüyümmm((((
Cnm son durumun nedir inşallah bebisin iyidirLütfen kızlar acım büyük bana destek olun. Gebeliğimi sonlandıracaklar. Trizomi 18 sendromu nedeniyle((. Bebeğim çok hastaymış genetik bozukluk olduğunu söylediler. Bu acıya nasıl dayanıcam((( çok korkuyorum ya benim bundan sonra bebeğim olmayacaksa naparımmm((( ikinci kez hamile kalmaktan korkuyorum. Lütfennn teselli edin çünki buna çok ihtiyacım var!!!!
Lütfen kızlar acım büyük bana destek olun. Gebeliğimi sonlandıracaklar. Trizomi 18 sendromu nedeniyle((. Bebeğim çok hastaymış genetik bozukluk olduğunu söylediler. Bu acıya nasıl dayanıcam((( çok korkuyorum ya benim bundan sonra bebeğim olmayacaksa naparımmm((( ikinci kez hamile kalmaktan korkuyorum. Lütfennn teselli edin çünki buna çok ihtiyacım var!!!!
kaçıncı haftada teşhis konuldu ?canım benim son durumun ne bizede trizomi 18 teşhisi koyuldu sonlandırmamızı istiyolar ama biz kabul etmedik zamana bıraktık rabbimden gelen herşeye razıyız altından kalkamayacağımız imtihanlar vermesin ne diyelim girersen bana lütfen ulaş.
kaçıncı haftada teşhis konuldu ?
Bana da ultrason incelemesinden sonra şüphelendi doktor amniyosentez yapıldı sonuç bekliyorum sizde ne demişlerdi bu bulgu için şüphelendilerCan'ım kan testiyle anlaşılıyor sakın aldırma benim kızıma da demişlerdi sapa sağlam çok şükür başka doktorlara da git hem varsın doğsun yaşamazsa da RABBİMİN taktiri der kabullenirsin sakın aldırma Can'ım
Cnm risk ne kadar çıktı gobeginden su aldir ablama da dediler trizomi 18 var dediler gobegindn su aldırdı özel bir hastanede tertemiz çıktı şimdi 3 yasinda sağlıklı ve cok zeki bi oğlu var maşallah acele etme Rabbim yüzüne gülsün insallah
merhabalar benimde 2li test sonucum da trizomi 18 değerim 225:1 çıktı doktor nifty kan testi yaptırmamı istedi şuan 15 haftalık gebeyim ultrasonda şimdiye kadar bir anormallik görülmedi ancak ilerde olabilir mi sizin ilk ne zaman şüphelenildi bilgi verirseniz çok sevinirimbizim 24.haftadan sonra gelişme geriliği başladı ve durdu denilebilir daha sonrada el ayak anomalileri ortaya çıktı ve daha neler şuan ortak karar trizomi 18 sizdede benzer bi durummu var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?