• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trizomi 18 Fetal DNA Yanlışlığı ve Amniyosentez

Benim bebeğim doğdu, çok da sağlıklı çok şükür. Benim sürecimde Fetal DNA Trizomi 18 çıktı, ultrason bulgusu yoktu. Amniyosentez de temiz geldi ve doğum yaptım. Ancak süreçle ilgili çok kötü deneyimler geçirdim, bu nedenle benimle benzer şeyleri yaşayan kişileri merak ediyorum açıkçası. Sizin için de çok üzüldüm, umarım bundan sonrası için güzelliklerle dolu olur hayatınız...
Merhabalar,
Çok sevindim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı.
Fetal dna yı kaçıncı haftanızda vermiştiniz?

Merhaba, benimde fetal dna da trizomi 18 çıktı 11. haftamda ama 12. haftamda ultrason bulgusu yok en ufak bile amniyosentez için 16.haftamı bekliyorum Allahım nolur temiz çıksın diye dua ediyorum sürekli çok yıpratıcı bir süreç.
Sonucunuz ne çıktı acaba ne durumdasınız aynı şeylerinyaşıyorum şuan

Maalesef amniyosentez ön sonucum trizomi 18 çıktı , 2 hafta sonrasını bekleyeceğiz tam sonuç için sonra kürtaj kararı verilecek
Çok üzgümüm allah size güç kuvvet versin benim bebeğimin enseisndeki ödem hergeçn gün büyüyor elimizden hiçbirşey gelmiyor malesef rabbim yardımcımız olsun umarım bugünlerimiz geçmişte kalır daha güzel günler bizim olur 🙏

Çok üzgümüm allah size güç kuvvet versin benim bebeğimin enseisndeki ödem hergeçn gün büyüyor elimizden hiçbirşey gelmiyor malesef rabbim yardımcımız olsun umarım bugünlerimiz geçmişte kalır daha güzel günler bizim olur 🙏
Allah sizin de yardımcınız olsun çok zor ama geçicek elbet rabbim böyle uygun görmüş hakkımızda elimizden hiç birşey gelmez

Amniyosentez 16.haftadan önce yapılmıyor zaten ben de 2 gün önce yaptırdım hemen ertesi gün ön sonucum çıktı tam sonuç 2 hafta sonra çıkacak

Back
X