Merhabalar
Bnde haftaya amniyo olacağım
21 haftam bitmiş olacak
Bebeğim kıpır kıpır
Birsey çıkmaması için dua ediyorum Allah'a
Benimde biokimyasal 1/85 çıktı
Ayrıntılı da karında parıltı gördü
Atıl Yüksel'e gittim perinatolog , Türkiye'de 1 numara diyorlar
Oda kalbinde ufak bir sorun gördü
Amniyo önerdi
Allaha sığındım
Evet bende bebeğimi aldırdıktan sonra,o kadar çok benim durumumda olan,down sendromu ile karşı karşıya kalan aileyle görüştüm ki,ilk oğlumu dünyaya getirmem yada sağlıklı bı çocuk dünyaya getirmek mucize diyorum..
yorgun bulutlar sen genetik analizi yaptıracak mısın arkadaşım. kararın ne.
evet sanırım yaptrcam. eşimle uzuuuun tartışmalar sonucu ikna oldu.2. adetimi de sağ salim görürsem ondan sonra gidip hem kontrol olaym hem de bu testi talep edeyim diyorum. doktor yine gerek yok dicektr ama ben ısrar edicem. alt tarafı bi kan vericez ya. hani bi operasyon ameliyat falan olsa ben de abartmam ama bi kan için aynı şeyleri yine yaşarsam çok kötü olurum.eylülün sonunda adetim ama bilmiorum canım işte böle
geçmiş olsun yorgunbulutlar
inş genlerde sorun çıkmaz. ben de yaptırmaya karar verdim. nasıl yaptırılıyor. düzen lab. a gideceğim. yani bütün genlere bakmaları mümkün değil de. sen mi diyosun şunlara şunlara bakın diye nasıl oluyor. sen nereye yaptırdın. ne kadar para verdiniz.
merhaba yorgunbulutlar en son ki kimyasal düşükten sonra kesin kararımı verdim gen tahlili diye... eşim tamam ama önce prof. a gidelim danışalım dedi . ben de en ünlü perinatolog cüneyt evrüke ye gittim. adam adana da tek . ama kesinlikle önermiyorum dedi. boşuna panik yapma dedi. sen hamile kalırsan yapacağın tek şey kan pıhtılaşmasına bakmak olur dedi. yaşadığın şeyler herkeste olabilen şeyler, tevekkül etmekten başka yapacağın bir şey yok dedi açıkca. şimdi bekliyorum kafayada takmıyorum canım ya Allah vermek isterse verir diyorum. 20 sene tedavi peşinde koşup vazgeçtikten sonra 46 yaşında kendiliğinden hamile kalıp çocuğu olan kadın tanıyorum. sen ne yaptın? sık giremiyorum foruma ben.
14 haftalık bebeğimi bu nedenle aldılar.Aynı şeyleri yaşayanlar lütfen yazınız.
canım bende aynı sebepten gebeliğim sonlandırıldı ve ben şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerekk doktorlar sana ne dedi ne yapmamn konusunda
merhaba yeniumut geçmiş olsun . ne zaman oldu ,kaç haftalıktı? doktorların söylediği "bu konuda yapacağın pek bir şey yok. yeniden deneyeceksin." oldu. yaşın kaç? yaşla ilişkilendiriyorlar genellikle. üzülme hamile kalabildikten sona bunları yaşayıpta sağlıklı bebeği olan pek çok arkadaş var.
teşekkür ederim 14 şubatta sonlandırıldı gebeliğimin 25. haftasındaydım kızım olucaktı. bi doktor arkadaş genetik tarama iste dedi ama daha hiç doktora gitmedim benim yaşım 25 yaşla pek alakalı değil sanırım işallah sağlıklı bir bebeğimiz bizimde olsun diye dua ediyorum bir oğlum var o geyet sağlıklı
yeniumut çok yeniymiş daha. ve bebek 25. haftaya girmiş. acıların daha çok taze. o zamana kadar nasıl farketmemişler. benim 14. haftada ödem oluştu, buynunda kistler oluştu. bunu daha test yapmadan ultrasonda şıp diye gördüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?