Trk Erkekleri ocuktan sonra daha sk aldatyor

kızlar valla bu erkeklere ne yaparsan yap üstüne düşsen de düşmesende güzel olsanda çirkin olsanda yapıyolar yani eğer iş bahanelere kalsa biz kadınların erkekleri daha çok aldatması lazım deilmi..

üstelik ben çalışan, kendisine son derece bakan ve her konuda eşine destek olan sevgisi saygısı olan bir kadınken hamileliğim de aldattı beni...

erkeklerin bazıları hatta önemli sayıda ki erkek eşi hamile kalınca aldatmaya başlıyor...artık karısını sadece anne yerine koyuyor ve cinsel anlamda istek duymuyor...

arkadaşlar hemen kadınları suçlamışlar fakat sizler kabul etmesiniz de kadın 4/4 olsa bile erkeklerin önemli bir bölümü eşleri hamile kalınca ya da anne olunca aldatmaya başlıyor.

canım çok üzüldüm seni çok iyi anlayabiliyorum aynı şey benimde başıma geldi hatta hamileyken bana kendisi söyledi birlikte olunca kendimi kötü hissediyorum çünkü senin içinde çocucuğumuz var gibi saçma sapan şeyler işte neler çektim ne acılar ne lohusalığımı anladım ne çocuğumu emzire bildim üzüntüden süt falan kalmamıştı bende offff offf

kızlar valla bu erkeklere ne yaparsan yap üstüne düşsen de düşmesende güzel olsanda çirkin olsanda yapıyolar yani eğer iş bahanelere kalsa biz kadınların erkekleri daha çok aldatması lazım deilmi..

canım çok üzüldüm seni çok iyi anlayabiliyorum aynı şey benimde başıma geldi hatta hamileyken bana kendisi söyledi birlikte olunca kendimi kötü hissediyorum çünkü senin içinde çocucuğumuz var gibi saçma sapan şeyler işte neler çektim ne acılar ne lohusalığımı anladım ne çocuğumu emzire bildim üzüntüden süt falan kalmamıştı bende offff offf

Ben de böyle düşünüyorum. Güzel, çirkin bakmadan aldatmaları bencillik ve yakınlarına gösteriş.."Ben de aldattım " Erkek ya! mutlaka aldatması gerekirmiş gibi...:kızgın:

Back
X