- Konu Sahibi BEYZADE123
-
canım kaç haftalık hamilesin? benim kesinleşti doğumum türkiye hastanesinde ama tabi senin de yorumlarını duymak isterim.
Ben ilk doğumumu da orda yaptım. Hastane şartları güzel, hemşireler ilgili. İnşallah güzel şeyler yaşarsın.
Ben bu kontrolümü figen hn.a yaptırıyorum. Çok şeker bir bayan. Bakalım neler olacak...
Merhaba miss_biolog
Memeorial'de mikroenjeksiyonla hamile kaldıktan sonra kontrollerim için Türkiye Hastanesine Figen Hanıma gidiyorum.
Ben de sevdim kendisini.
Yeni doğan ünitesine sahip olduğu için doğumu Türkiye Hastanesin'de yapmayı düşünüyorum.
Kısmet olursa normal doğum yapmak istiyorum.
Doğum konusunda fiyat bilgisi aldınız mı?
güncellemek istiyorum konuyu?
son muayne ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varmı?
Muayne ücreti 72 TL, Normal doğum 1500, Zorunlu müdahale Sezeryan 1750 TL, İsteğe bağlı sezeryan 2500 TL, herşey içinde diye biliyorum.Bende halen kontrollerime Türkiye hastanesine gidiyorum, Allah'tan bişey olmazsa da doğumu da orada düşünüyorum.
çok teşekkür ederim bilgi için. Bende pazartesi gidicem inşallah ikinci kontrolüme. memnunmusunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz?
İlk gittiğim doktor hastane başkaydı hiç memnun kalmadım. Türkiye hastanesini bir kaç arkadaşım tavsiye etti. Sizinde az kalmış gününüz.
merhaba ben şişliye yeni taşındım ve 37 haftalık hamileyim daha önce hastanem başka idi Türkiye hastanesine şimdiden sonra muayene olsam acaba doğum kabul ederler mi? şuan evim eski hastaneme çok uzağım. sizce figen hanım beni kabul edermi sorunsuz bir gebeyim. sgklıyım normal doğum 1550 dediler buna doktor da dahil mi?
merhaba su an 12 haftalık hamileyim tüp bebekle ikiz gebe kaldım merkez çok pahalı o yüzden doğum için hastane arayışına girdim türkiye hastanesi bana yakın ve yeni doğan ünitesi olduğu için oraya gitmek istiyorum ama dr için karar veremedim genelde kötü yorumlar yapılmış bu ikinci doğumum mecburi sezeryan olacağım yakın zamanda yada su anda giden varsa dr tavsiye edebilurmu lütfen
Bende tülay koldasa karar verdim sadece cumartesileri türkiye hastanesinde çalışıyor bende memnunum eltim onda normal doğum yaptı kuzenimde yakın zamanda sezeryanla doğum yapacak tülay hanımla bana referans olacakMerhaba ,
Bende 12+3 günlük hamileyim Türkiye Hastanesi Özgür ÇETİNER e yoğun araştırmalar sonunda karar verdim. Güler yüzlü ve pozitif olması muayenede insanı rahatlatıyor. Şimdiye kadar da hiç olumsuz bir yorum yada şikayet duymadım. Benim tavsiyem kesinlikle Özgür HAnım ...
merhaba,Merhaba ,
Bende 12+3 günlük hamileyim Türkiye Hastanesi Özgür ÇETİNER e yoğun araştırmalar sonunda karar verdim. Güler yüzlü ve pozitif olması muayenede insanı rahatlatıyor. Şimdiye kadar da hiç olumsuz bir yorum yada şikayet duymadım. Benim tavsiyem kesinlikle Özgür HAnım ...
merhaba,
bende Özgür hanıma gidiyorum. aslında önceki gebeliğimde (düşükle sonuçlanmıştı) Figen Hanım'a gidiyordum. kendisi doğum izninde olduğu için başka bir doktor ararken Özgür hanımın hastaneye yeni geldiğini öğrendim ve yeni olanla yeni bir sayfa açmak için kendisini tercih ettim. çok da memnun kaldım. özellikle cep telefonunu vermesi beni çok mutlu etti. çünkü figen hanım vermiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?