Trkiye hastanesinde doum yapanlar acilll

Cok gecmiş olsun ama dışardakılerden ssklı die bahsetmen çok yanlış ben özgür hanımda dogum yaptım türkiye hastanesindeki kadın doğumcuların en iyisi bence. Hem güler yuzlu hem çok güzel ilgileniyo sohbet muhabbetıde cok güzel tekrar hamile kalsam yine özgür hanma giderim

Ben henuz hamile değilim. Ancak cocuk düşünmeye başladım. Ve genel kontrol icin Özgür hanima gittim. Ilk izlenim gayet güleryüzlü ve ilgili olduğuydu. Olası bir gebelik durumunda kendisine devam etmeyi düşünürüm. Ancak doğum fiyatlari nedir bilen varsa çok sevinirim.

Bundan 19 sene evvel bir kız bebek dünyaya getirdim ancak sonrasında problemler yaşadım bebeğimi emzirmeye yanıma getirdiler o sıra yarı baygın zor konuşur haldeydim nihal hanıma çok kötü olduğumu söyledim ve kendisi bana “sen zaten öleceksin” dedi ayrıca dışarıda aileme ve eşime hiçbir şekilde bilgi vermediler hiçbir hastaya önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…