Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dul olmak gerçekten çok zor.insanlar size patlayacak bombaymış gibi bakar.balkona, dışarıyı seyretmeye çıksanız evli kadınlar rahatsızlık duyarlar.sanki onların beylerine kalmışız gibi...Kötü Kazen.bu zihniyeti hiç anlamam.bence dul kadınlardan çok genç kızlardan korksunlar.sonuçta burada dul olmuş, yani deneyimli bir kadın dururyor.ama her halükarda ne desek boş!çünkü özellikle de bir erkek için kadının arkasından "dul bu, kötü kadın.!"demek kolaydır ama yine de onun için hiçbir sakıncası yoktur.hatta bundan zevk bile alır.ister dul olsun ister genç kız...
Dul???ne demek bu???:uhm::uhm:
eger tahmin ettigim şeyse yanlış bi kelime artık nüfus cüzdanlarına bile bu kelime yazılmıyor...
Toplumdaki zorluguna gelince hiç zor degil neden kolay elde edilecek kadın oluyormuşuz neden kocalar için tehlikeliyimişiz ....kişi kendini bildimi sorun yok..böyle düşünenler önce kendilerini sorgulasınlar..evli kocası olupta ne haltlar karıştıranlar var...
ne kendimi kısıtladım laf olmasın diye nede eski alışkanlıklarımdan vazgeçtim;neden kendime en ufak bi laf söylettim söyleyeninde alnını karışlarım...Kötü KazenKötü Kazen
Evet sonuna kadar inanıyorum çok zor hem erkekler elde edilebilecek kadın gözüie bakıyor kadınlarda kocamızı ayartabilecek kadın gözüyle ama yine de böyle bakışların arasında dimidik duran kendisine saygı duyulmasını sağlayan nice kadınlar da var
Ben bu yazıyı görmemişim atlamışım yaaa...kim kimi ayartıyo sizin kocalarınız ayartılmaya müsaitse dişi köpege bile kötü gözle bakar... bunun eşinden ayrılan (dikkat edersiniz o malum kelimeyi kullanmıyorum)kadına gerek yokki ; bekarlar yada evli kadınlar ayartmazmı kocalarınızı insanın önce içinde vicdanı saglam olacak eger kocan ayartılmaya meyilliyse zaten ayrılan kadına suç atmak yanlış sen tehdit olarak görüyorsan zaten kocana güvenin yoktur ...
yani kendi içlerindeki rezilligi ayrılan kadınlara mal eden insan zaten baştan kokuşmuştur...Kötü Kazen
Yazımın içeriğini yanlış anlamışsın arkadaşım ben dul kadın ayartmaya uygun kadındır demedim toplumdaki birçok insan öyle görüyor dedim tabi evli ve bekar kadınlarda ayartabilir bunu isteyen erkekleri ama dul kadın olarak bu toplumda dimdik yaşayan insanlarda var tıpkı benim CANIM ANAM gibi sevgiler
Emin ol annen gibi milyonlarca bayan var dim dik yaşayan;ama yukarda sayılan nedenlerden ötürü baskı altında ezik ve eksik yaşam sürüyor..erkekleri geçtim onlar zaten dişi sinekten bile medet umar ama kadınların böyle düşünmesi..unutulmasın evli olmak ayrılırmayacagı anlamına gelmez ..allahın tokatı öyle bi zamanda inerki...
yazdıklarımın şahsınla alakası yoktu (hem şimdikinin hemde yukardaki yazının)..sevgiler...a.s.a.s.
bencede türkiyede herşey zor aslında sadece türkiye degıl hayatta herşey zor özleliklede kadın olmak kadınsanız güclu olmak zorundasınız cunku bırılerı sızı hem rencıte etmeye ezmeye calışıyor bu eşiniz erkek kardeşiniz veya hıcbır baglantınız olmayan sıradan ınsanlar böyle bır hayatta dul olmakda zortürkiyede kadın olmak zor sadece dul olmak zor olsa yine iyi bekar olsan zor evli olsan zor dul olsan zor zor zor...
Dul???ne demek bu???:uhm::uhm:
eger tahmin ettigim şeyse yanlış bi kelime artık nüfus cüzdanlarına bile bu kelime yazılmıyor...
Toplumdaki zorluguna gelince hiç zor degil neden kolay elde edilecek kadın oluyormuşuz neden kocalar için tehlikeliyimişiz ....kişi kendini bildimi sorun yok..böyle düşünenler önce kendilerini sorgulasınlar..evli kocası olupta ne haltlar karıştıranlar var...
ne kendimi kısıtladım laf olmasın diye nede eski alışkanlıklarımdan vazgeçtim;neden kendime en ufak bi laf söylettim söyleyeninde alnını karışlarım...Kötü KazenKötü Kazen