Troid rahatsızlığı ve -tedavisi yoktur diye bilinen haşimato troiditi- kesin tedavi

bende ilacla dereotu tuketiyorum .ilacin dozu az asinca kalp carpintisi yapio oyuzden dusuk iciyorum suan .zwynepkamildede cocuk tedsvisi olcam hersey normal bende hasimato var sadece adetlerde hep gec gelio oyuzden korkuyorum bakalim hayirlisi
Benimde kimyasaldan sonra bozuldu adetlerim normalde gunu gunune saati saatineydi. Kimyasaldan sonra bozuldu. Ondan sonra gittim de hasimatoyu ogrendim. Yumurta rezervinde ve fsh de sorun yoksa olacak insaaallah inan buna. Tek fsh yuksekligine care zor. Zencefilide dene bence. Benim 1 hafta oldu zencefile baslayali. Inaniyorum ise yariycak. 1 ay dolsun gidicem bi bakilicam bakalim ne olmus. Bildiririm sonucu.

Mehaba Hasimato olduğumu öğreneli 3 4 gün oldu ve o gün zencefil suyuna başladım inşallah bir faydası olur.

HAŞİMATO İÇİN FAYDASINI GÖRMEDİM.

BEN 40 GÜN BOYUNCA KULLANDIM. ZERRE KADAR FAYDASINI GÖRMEDİM. TSH DEĞERİM AYNI ÇIKTI. 6.4 İDİ.
ŞAHSİ KANAATİM ZENCEFİL KÜRÜ İLE İLGİLİ VERİLEN BU BİLGİLERİN MANİPLASYON OLDUĞUDUR. BUNUNLA BİRLİKTE ZENCEFİL SUYUNUN KAN SULANDIRICI ÖZELLİĞİ OLDUĞUNU DA ÖĞRENDİM. KULLANIRKEN DİKKATLİ OLUN. İYİ OLDUĞUNU BELİRTEN BİR İKİ ARKADAŞ VAR FORUMDA. TSH DALGALI BİR SEYİR İZLEYEN HORMONMUŞ. ALDANMAYIN. MODERN TIBBA GÜVENİN DERİM. SON BİR RİCAM OLACAK. GEREKSİZ BOŞ LAF PAYLAŞIMLARI İLE İNSANLARI MEŞKUL ETMEYİN LÜTFEN

Sekerle vedalasacaksin kiloluysan kilo vereceksin her yemekten yarim saat once dereotunu cigneyip suyla yutacaksin ilacini zamaninda iceceksin. Baska caresi yok. Dereotu cok etkili hasimato ve tiroidli biri olarak kesin bilgi.

BEN 40 GÜN BOYUNCA BUNU KULLANDIM VE HAŞİMATO İÇİN HİÇ BİR FAYDASINI GÖRMEDİM. PUBMED DE YAYIMLANAN AKADEMİK MAKALELERDE DE ZENCEFİL SUYUNUN ETKİSİNE RASTLAMADIM. EN ÇOK GÜVENDİĞİM SARACOĞLUNUN KÜRLERİNDE DE BUNDAN BAHSETMİYOR. BUNUNLA BİRLİKTE ZENCEFİL SUYU KANI SULANDIRIYOR. KULLANAN ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLSUNLAR. BENİM ŞAHSİ KANAATİM BU ZENCEFİL KÜRÜNÜN MANİPLATİF BİR HABER NİTELİĞİ TAŞIDIĞIDIR.

Ben eşime aylarca yaptım hatta doktoruna söylemeden denedi. Sonuç olarak artık o ilaçların hiçbirini kullanmıyor. Dengesiz bir seyri vardı. Zehirli olduğu için ameliyattan çekiniyordu iyot tedavisi idi sanırım olursa gözleri dışarı çıkarmış vs diye çok korkuyordu. Şükür artık yok. Zaten sağlıklı bile olsanız hayatınızda gluteni, şekeri çıkartmanız lazım. Yedikleriniz çok önemli. Şifa Allahtan. Beslenme yanlış ise ilacın yararı yok, beslenme doğru ise ilaca gerek yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…