Troid rahatsızlığı ve -tedavisi yoktur diye bilinen haşimato troiditi- kesin tedavi

Arkadaşlar ben yaptım 1.5 ay boyunca düzenli olarak. Emin olun hiç bir işe yaramıyor. İlaç kullanıyordum ilacı bıraktım tsh seviyem 40a çıkmış.Doktora ne diyeceğimi bilemedim. Üstelik çok güzel kilo veriyordum kilo vermem durdu. Bi arkadaşın annesi de böyle kulaktan dolma bilgilerle dereotu kürü falan yapmış 1 ayda kansere çevirmiş hastalık. Vücudumun tüm dengesini bozdum.

bwnim bi tanodigim zehirli guatrdi atom tedavisi gordu bitti troid sikintisi bitmis demis doktor

7 yıldır ilaç kullanıyorum. Troidler im hiç çalışmıyor. Bugün içtiğimiz ilaç vücutta 15 günde anca kullanılıyor. Tahlil için 2 hafta şart. Gebeligim boyunca 2 haftada bir olcturdum. Bebegimi riske atamam. Şükür sorun yok.Bende kullanmak istemiyorum ama çözüm yolu yok. Düzenli ver yoksa çok etkiliyor insanı. Beni depresyona itiyor azlığı çokluğu stres yapıyor. Allah yardimcin olsun. Kızların şimdi nasillar.

Her sabah veriyorum aç karnına
Yani iyiler her bebek gibi ama hani mesela siz duygu Değişimlerini anlayabiliyosunuz ve ya mide bulantısı falan yaparsa ama ben anlayamıyorum; (
Doktor kontrolünde ayni sekilde devam et diyor
Size de geçmiş olsun inşallah bebeginizde çıkmaz

Canım Allah yardimcin olsun daha bebekler mi? Ben 4 5 yaş diye düşündüm nedense. Olsun şükredelim Allah beterinden korusun. Sen de veya esinin ailesinde var mi kalıtsal oluyor genelde.

hasimato yuzunden hamile kalamiyorum adetlerimi bozdu. cocuk tedavisine baslicam bunu dusurmeden olmuyo ve doz biras fazla gelse carpinti yapio .cok zorluk cekiorum korkuyorum doz yukseltilince

yok canim ilac omur boyu tahlil gunu icmiyosun tahlilden sonra iciyosun ilacin dozunu ayarlamak icin

Can
ben ilacta kullaniyorum sabahlari dereotuda yiyorum kotumuymus yanii
Im ben ilacsiz 2 haftada 6.06 dan 4.24 e dusurdum dereotuyla tabiki sifayi veren Allah. Sonra ilac kullanmaya basladim. Bakalim 1 ay sonra ne olacak. Dereotu ise yariyor yani.

hasimato yuzunden hamile kalamiyorum adetlerimi bozdu. cocuk tedavisine baslicam bunu dusurmeden olmuyo ve doz biras fazla gelse carpinti yapio .cok zorluk cekiorum korkuyorum doz yukseltilince
Canim benim bir arkadasim 130 kilo ve ileri dercede hasimatosu var ve tirotleri iptal pko ve insulin direncide var. Ama cocugu oldu. Yani hasimato pek sorun olmuyor gibi. Tabiki Allah ol derse oluyor.

Z3nc
yaramıyor ben denedim
zencefile yeni basladim ama dereotu yariyor 2 haftadan az vir zamanda 6.06 dan 4.24 e dustu hamdolsun. Simdi hem ilac iciyorum hem dereotu hemde zencefil bakalim 1 ay sonra ne olacak canim.

Canim benim bir arkadasim 130 kilo ve ileri dercede hasimatosu var ve tirotleri iptal pko ve insulin direncide var. Ama cocugu oldu. Yani hasimato pek sorun olmuyor gibi. Tabiki Allah ol derse oluyor.
tedavimi gordu acaba benim 3senedir olmuyo

Catlatma igneleri falan oldu olmadi cocugu sonra maddi yetersizlikten birakti. 1 sene gecti 5 haftalik bebeginin kalbi durdu kurtac oldu ve ondan tam bir sene sonra yine hamile kaldi bu sefer dunyaya saglikli geldi bebbisi. Yani tedaviyi biraktiktan 2 sene sonra dunyaya saglikli bir bebis getirebildi. Yani tedaviyle alakasi yok.

Onunda 4. Senede oldu bebegi. Bir zamana ihtiyac var sanirim. Bendede var hasimato tiroid insulin direnci pko. Ama o kadar kilolu degilim hatta yarisi kadarim. Bana hep oluyor kiz olmasa venim olmazdi takma falan diyor. Benim ikinci evliligim 8 ay oldu evleneli. Bir kimyasal gebelik yasadim bakalim bekliykrum bende. Zencefil iciyorum hapimida iciyorum dereotu kurude yapiyorum. Bizden sebeplere sarilmasi... Sifayi Allah u teala vericek Ona sigindik. Beklemedeyim sende tadvini ol yapabileceginin en iyisini yap Yaradan ol derse olucak. Sadece kafana takma tevekkel Allah de ve bekle. Olanlar cok var bu sekilde hamile kalinabiliyor. Allah biliyor. Elimizden ne gelir.

bende ilacla dereotu tuketiyorum .ilacin dozu az asinca kalp carpintisi yapio oyuzden dusuk iciyorum suan .zwynepkamildede cocuk tedsvisi olcam hersey normal bende hasimato var sadece adetlerde hep gec gelio oyuzden korkuyorum bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…