Troid rahatsızlığı ve -tedavisi yoktur diye bilinen haşimato troiditi- kesin tedavi

hastaligin ne peki tsh yuksekmi cikiodu ilk basta ben hasimatoyum banada yuksek gelio arada dusuyo cok rahatsizsan yarisini kullan yada kes.benum biara piskolojim bile bozuldu surekli carpinti yasiyorum dahiliye kestirdi ilaci kan verdim yukselmis tsh ilaci yukseltti yani dozu ayarlanmasi lazim

Tsh yüksekti. İlk önce 26idi. İlk doz haftaiçi 75 haftasonu 50idi. Tsh 9'a düştü. Dozu yükseltti. Pazar hariç her gün 100 Pazar 150 yaptı. Bu sefer 0.11'e düştü. T4 yüksek çıktı. Pazar günkü dozu da 100e düşürdü, sonra ölçtürmedim. Randevumu bekliyorum.

100 sana ideal gibi canim benim hasimato hastaligi antikorlarimda yuksek tsh 11benim genelde 75 100 oyle kullaniyodum ben biraktim suanda ilaci artik cok sikildim ne hamile kalanildim nede kalbimi etkilio birasda birakiyim dedim aldim dahiliyeye randevu tekrar yuksek doz istemiyorum ama.2ayda bi baktir sende kanda doz ayarlanana kadar.zaten doz ayarlanmiyo bi ay yuksek biay dusuk cikio oyuzden sik sik kontrol ettirmek lazim zaten

Bugün test sonucum çıktı. Tsh 0.02ye düşmüş. T4 yükselmiş. İlaç fazla gelmiş. Bir düşük bir yüksek ne yapacağımı şaşırdım. Yaştan dolayı hamilelik için bekleme lüksüm de yok. 7 aydır tsh bir normal seviyeye gelemedi. Şimdi doktor 6 hafta daha bekle diyor. Bekleyeyim de tsh'ın normal seviyeye geleceğinden bile emin değilim. Bu iş canımı sıktı.

Zencefil kullanıp euthryx ü bırakan ve geri başlamayan varmı???
Herkes başladığını yazmış ama sonucu yazmamış

canim bende ayniyim bi senedir dozunu ayarlayamadilar surekli yukseltiyolar tsh bi dusuyo biyukselio cok carpintida yapiyo.hamile kalamadim adetlerimde duzensiz .tsh bozulunca adetim gelmiyo

Ben gecen yil uc kere nezle oksuruk derken baya hasta oldum 3.sunde ic hastaliklarina gittim... Doktor beni muayene ederken bogazimi fark edip beni ultrasona gonderdi sonuclarla gittim ameliyat dedi... Uc doktotra gittim devlette tekrar ultrason cektirdim hepsi ameliyat deyince bi ay sonra ameliyat oldum.... Bende hipotroidi varmis.. Adetlerim duzensizdi ara kanamalarim oluyordu kilo veremiyordum derken ameliyttan sonra ilac kullanimi basladi patolojim iyi cikti cok sukur. Gunde 100mg levatrion icuyorumn mutlaka bir iki saat bekliyorum sonra yemegimi yiyorum...derken adetlerim duzeldi coknsukur her ay duzenli kontrole gidip tsh me baktirip ilac dozum ayarlaniyor.cok sukur dermensiz bir dert degil... Bu arada lahana karnibahar vs gibi troidi yukselten yiyecekler yemiyorum ...

cok gecmis olsun ilaci kullanmak sorun degilde carpinti yapmasi cok kotu ara kanamam olmuyo benimde adet gelmiyo

cok gecmis olsun ilaci kullanmak sorun degilde carpinti yapmasi cok kotu ara kanamam olmuyo benimde adet gelmiyo

Yapacak birsey yok icmek zorundayim.troid bezimin yarisi yok adet icin doz onemli dozu uygun alirdaniz eminimki soeun olmaz benim duzene girmisti

Ne yaptınız düzeldi mi sonuclariniz. Bıraktınız mi yoksa.

Kullandınız mi sonuç alabildiniz mi

Kimse deneyimlerinin sonuçlarını yazmamış
İkizlerim tshlari düzensiz bı ay inip bı ay çıkıyor
Doktor euthyrx 25 mg verdi
Ömür boyu ilaç kullanmalarını istemiyorum(
Bu zencefil gerçekten fayda ediyor mu

Bende adet düzensizliği yok neyse ki. Hipotiroid tanısı konduğunda ara kanamalarım oluyordu ama 5-6 aydır adetlerim düzenli ve ara kanamam yok. Çarpıntı ilaç fazla geldiğinde bende de oldu, çok kötü değildi ama ilaç fazlalığı bende acayip sinir yaptı, ayrıca sıcak basmalarım oldu. Herkeste farklı sorun oluyor. Benim durumum biraz karışık, haşimato yok ve geçici hipotiroid olma ihtimali yüksek. Şimdi belki kendi kendine düzeliyor olabilir dendi. Gelecek ay düşük dozla da değerler yüksek çıkarsa kesin anlayacağız.

Geçen sefer hamilelik düşünebilirsin dendiği için iki ay korumadık ama hamilelik olmadı. Şimdi yine korunmamız gerekiyormuş. Bu 1,5 ayda bari vitamin, arı sütü vs kullanıp yediklerime dikkat edeyim, bir kaç kilo vereyim diye plan yaptım. Sonrası kısmet.

canim bende ayniyim bi senedir dozunu ayarlayamadilar surekli yukseltiyolar tsh bi dusuyo biyukselio cok carpintida yapiyo.hamile kalamadim adetlerimde duzensiz .tsh bozulunca adetim gelmiyo

Benim TSH ,6.9 gebelik istiyorum lütfen yorumlayin çok mu yuksek ne kadar zamana düşer benimki olanlar cevap bekliyorum

baslaman gerekio 2 olmasi gerek tshin doktor ona gore dozunu verir biayda duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…