Troidi az çalışan ve ilac kullanan hamileler

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
kızlar merhaba, ben hamileliğim öncesinden beri troid yavas calısması yasıyorum. Tsh 5.9 idi ilk ölcümde. Sonra ilacla 1,5 civarı oldu. Ve 1 yıl sonra da gebelik oldu yani doz oturmustu. Hamileliğin 6. Haftası ölctürdüm troidimi ve hersey normal bebekten öncesi gibiydi. Sanırım buna güvenip tekrar ölctürmedim. Siz ne sıklıkla ölctürdünüz hamileyken? İlac dozunuz değişti mi?

her ay ölçüm yapılıyor aksatmamalisin

Benim ilk gebelikte ortaya çıktı öncesinde birsey yoktu 6 küsür gibi birşeydi. Doz ayarlandı ama her ay ölçüm yapıldı, gebelikte daha yavaş çalısma eğiliminde oluyor. Tekrar yaptırmanız da fayda var.

Dün ben aslında gitmiştim aile hekimine söyledim de o sadece hemogram bakmıs sonra takıldı kafama arastırdım. Bugün dahiliyeye randevu almıstım gittim hemen kan istedi tekrar, simdi verdim sonuc bekliyorum. Hepinize cok tesekkur ediyorum iyi ki varsınız

Ayda bir ölçtürüyorum. Hamilelik bu güvenmekle olmaz, ayda bir ölçüm yaptırmanız gerekiyor. Zaten doktorunuz size söylemedi mi?

Kızlar selam ilk değerim 1.11 iken suan 2.28 olmuş ilaca devam etmeme ragmen sizce doktor ilac yükseltir mi?

Canım 2,5 'a kadar normal kabul ediyor doktorlar o yüzden içini ferah tut ama kontrollerinide ihmal etme bende levotron kullanıyorum
Gittim sonuc göstermeye söyledim de yükselmiş 2 katına kadar diye, ama o da 2,5 altında aynı dozla 1 ay devam edelim tekrar gel dedi

Benim ilk bebegimde cikti 5 aylık gebeyim yine başladım ilaca takip ve ilacinizi aksatmayın bebek için çok önemlidir.kullanmazsan zeka geriliği yapar demisti dr ilk kızımda ilaç kullandım çok şükür herşeyi yerinde 8 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…