Troidlerim çalışmıyormuş

sebar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
80
0
86
İzmir
Kızlar daha önce de rahim duvarı inceliği adı altında yazmıştım rahim duvarım inceymiş hormon tahlili yaptırcam diye yaptırdım tsh 4.99 çıktı doktor troidlerin çalışmıyor tedavi olmam lazım yoksa bebeğin olmaz dedi aranızda bu durumu yaşayan duyan bilen var mı deneyilerinizi paylaşabilir misiniz

Kızlar daha önce de rahim duvarı inceliği adı altında yazmıştım rahim duvarım inceymiş hormon tahlili yaptırcam diye yaptırdım tsh 4.99 çıktı doktor troidlerin çalışmıyor tedavi olmam lazım yoksa bebeğin olmaz dedi aranızda bu durumu yaşayan duyan bilen var mı deneyilerinizi paylaşabilir misiniz

canım troıd ler ıcın ılac var kullanırsın dengelenır kafanı takma en yakın zamanda endokrın bolumune gıt

Cnm ben de hipotiroid hastasıyım yani troid hormonlarım çalışmıyor.
Yaşam boyunca içeceğin ilaçla değerler normale dönüyor ve hamilede kalabiliyorsun.Benim şu anda 7 aylık bir oğluşum var.
Endokronoloji bölümüne git.

Yaşam boyunca içeceğin ilaçla değerler normale dönüyor ve hamilede kalabiliyorsun.Benim şu anda 7 aylık bir oğluşum var.

mesajını görüce nasıl sevindi banada bu tanı eveligün konuldu levo... kullanıyorum çok korkmuştum inş. bende senin gibi çocuk sahibi olurum:16::16::16:

peki ne kadar zamanda hamile kaldın hamile kalana kadar ki tedavi süreci nasıl

Back
X