Yüksek çıkmıştı öncesinde ilaca başladık hala devam ediyorum. Muhtemelen doğuma kadar devam dedi doktorum. Düzenli olarak dahiliye bölümüne gidiyorum. Sizinde yüksek çıktıysa ihmal etmeyinMerhaba bebek düşünüp, troit yüksek çıkan ya da ilaç kullanırken hamile kalan oldu mu nasıl bir yol izlediniz. Birbirimizi yeşillendirelim
Randevu aldım kadın doğum doktoru sana ilaç vereyim dedi ama sonra dahiliyeye git dedi. Gebeliğe engel olabiliyor bazen dedi ama. Peki hangi ilacı verdi size hamilelikten önce de kullandınız mıYüksek çıkmıştı öncesinde ilaca başladık hala devam ediyorum. Muhtemelen doğuma kadar devam dedi doktorum. Düzenli olarak dahiliye bölümüne gidiyorum. Sizinde yüksek çıktıysa ihmal etmeyin
Planlı bir gebelik olduğu için öncesinde başladım ben. Evet engel olabiliyor gebelikte de bebeğin sağlığı için önemli. Levotiron kullanıyorum benRandevu aldım kadın doğum doktoru sana ilaç vereyim dedi ama sonra dahiliyeye git dedi. Gebeliğe engel olabiliyor bazen dedi ama. Peki hangi ilacı verdi size hamilelikten önce de kullandınız mı
Teşekkür ederimPlanlı bir gebelik olduğu için öncesinde başladım ben. Evet engel olabiliyor gebelikte de bebeğin sağlığı için önemli. Levotiron kullanıyorum ben
Dahiliye tahlil sonucuna göre uygun ilaca başlayıp düzenli takibinizi yapar büyük ihtimalle.
Benimde hashimotom var tshm normal çıkınca Jinekologum endokrine gitmene gerek yok dedi şuan. Tsh değerime göre yönlendirecek. Hamileyim bu arada.Merhaba bebek düşünüp, troit yüksek çıkan ya da ilaç kullanırken hamile kalan oldu mu nasıl bir yol izlediniz. Birbirimizi yeşillendirelim
Allah bağışlasınBir akrabamin var tiroidi , onun iki gebeliği tüp bebek oldu. Son çocuğu sürpriz olarak kendiliğinden oldu.
Gebelikten önce de yüksek miydi? Benim yüksek çıktı ilaç verecekti vermedi dahiliye de görsün dedi randevuda alamıyorum malesef.Benimde hashimotom var tshm normal çıkınca Jinekologum endokrine gitmene gerek yok dedi şuan. Tsh değerime göre yönlendirecek. Hamileyim bu arada.
Endokrin doktorumda şuan hala gerek yok demişti. Gebelik durumunda yüksekliğine göre başlarız demişti.
Hayir yüksek çıkmadı.Gebelikten önce de yüksek miydi? Benim yüksek çıktı ilaç verecekti vermedi dahiliye de görsün dedi randevuda alamıyorum malesef.
Merhaba İlk gebelikte tiroid çıkmıştı doğum sonrası da geçmedi 3 yıldır düzenli takipteyim. Bu süreçte ilaclarima kontrollerime devam ettim ekstra bişey yapmadım tiroid engel değil değerim 2.5 larda tutuldu hep şimdi yeniden hamileyim biraz yükselmis doktorum dozumu ayarladı yenidenMerhaba bebek düşünüp, troit yüksek çıkan ya da ilaç kullanırken hamile kalan oldu mu nasıl bir yol izlediniz. Birbirimizi yeşillendirelim
Çok geçmiş olsun dilerim ki sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim yüksek baya. 5 kusur. İlaç başlayalım dedi sonra dahiliyeye görün dedi benim de kafam karıştı. Bu oranda hamile kalınsa sonra ilaçla düşer mi kötü bi etkisi olur mu bilmiyorum hiç. Bir de belirtmeli miyim dahiliyeye çocuk istiyoruz diye ona göre mi doz ayarlıyorlar.Hayir yüksek çıkmadı.
Hashimotom var ama .
Dikkat etmezsem. Sonrasında hipertriodi yada hipotiroidine çevirebilir.Hepsi farklı tshler işte.
Rabbim hepimize şifa versin
Ben de gebelik düşünüyorum ama doktor 5.kusur çıkınca engel olabilir dedi. Düşmeden hamile kalınıyor mu kiMerhaba İlk gebelikte tiroid çıkmıştı doğum sonrası da geçmedi 3 yıldır düzenli takipteyim. Bu süreçte ilaclarima kontrollerime devam ettim ekstra bişey yapmadım tiroid engel değil değerim 2.5 larda tutuldu hep şimdi yeniden hamileyim biraz yükselmis doktorum dozumu ayarladı yeniden
Korkma hiç içini ferah tut.Çok geçmiş olsun dilerim ki sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim yüksek baya. 5 kusur. İlaç başlayalım dedi sonra dahiliyeye görün dedi benim de kafam karıştı. Bu oranda hamile kalınsa sonra ilaçla düşer mi kötü bi etkisi olur mu bilmiyorum hiç. Bir de belirtmeli miyim dahiliyeye çocuk istiyoruz diye ona göre mi doz ayarlıyorlar.
Bilmiyorum benim ilk gebelikte yoktu hamilelikte 5. Haftada öğrendim sonra da hep ilaç kullandım 2.5 üzerine çıkmadı hiçBen de gebelik düşünüyorum ama doktor 5.kusur çıkınca engel olabilir dedi. Düşmeden hamile kalınıyor mu ki
Bana bilgi vermedi. Engelleyebilir dedi bi de ilaç yazdı ama troit için değil yumurtlama ile ilgili. Özel ilaç eğer etkiliyor ise keşke bilgi verseydi o ilacın anlamı olmaz ki o zaman.Bilmiyorum benim ilk gebelikte yoktu hamilelikte 5. Haftada öğrendim sonra da hep ilaç kullandım 2.5 üzerine çıkmadı hiç
Ama gebelik istediğim için bu değerlerde dursun demişti doktor etkiler illaki
Teşekkür ederim kuzum söyleyeyim. Haftaya anca randevu alabildim inşallah çabuk düzelirKorkma hiç içini ferah tut.
Dahiliye dozajını ayarlar.Belirt sen tatlım.
5 yüksek bir değer ama ilacı kullanınca da çabuk düşer. Dahiliyeye gitsen iyi olur onlar ayarlarBana bilgi vermedi. Engelleyebilir dedi bi de ilaç yazdı ama troit için değil yumurtlama ile ilgili. Özel ilaç eğer etkiliyor ise keşke bilgi verseydi o ilacın anlamı olmaz ki o zaman.
İki sene önce 25 gramlık ilaçla üç ayda değer düşmüştü ama o zaman sanırım 9 kusurdu bayadır yoktu üzüldüm açıkçası. İlaçı bıraktırmıştı doktorum5 yüksek bir değer ama ilacı kullanınca da çabuk düşer. Dahiliyeye gitsen iyi olur onlar ayarlar
Cevap için çok teşekkür ederim ayrıca5 yüksek bir değer ama ilacı kullanınca da çabuk düşer. Dahiliyeye gitsen iyi olur onlar ayarlar
Stres en büyük düşman. Her hastalığın.Teşekkür ederim kuzum söyleyeyim. Haftaya anca randevu alabildim inşallah çabuk düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?