Troitleri az çalışanlar, Demir eksikliği olanlarr bakabilirler mi????

GonuLBAGIM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
67
7
0
Ankara
Kızlar Selamun aleykum... Tiroitlerim az çalışıyor ve demir eksikliğim var. Doktor tiroitten dolayı çocuğun olmuyor diyor. Ancak başka bir doktor enfeksiyon var diye olmuyor diyor... 1.5 seneye yakın evliyim benim durumumda olupta gebe kalanlar varmı ?? (18::26:

Son düzenleme:

tiroidim az çalışıyo demir eksikliği var ve enfeksiyonda var ...senle aynı durumdayım hamile kaldım ama 5+6 haftalıkken düştü malesef özellikle tiroide dkkat etmek lazım enfeksiyon ve demir eksikliğinden daha önemli bebek olmuyo olsada düşüyo.tabi allah bilir ol de olur ama tedavi şart.

Tiroid için ilaç kullanıyor musun? Değerlerin normal seviyede olduğunda gebelik için bir problem olmuyor. Ayrıca enfeksiyon da gebeliğe engel. Onun için de tedavi olmalısın.

Tiroid için ilaç kullanıyor musun? Değerlerin normal seviyede olduğunda gebelik için bir problem olmuyor. Ayrıca enfeksiyon da gebeliğe engel. Onun için de tedavi olmalısın.

Evet tiroit ilacı kullanıyorum ancak değerler hep aynı. Enfeksiyon tedavisi gördüm oda aynıı (( Sürekli tekrarlıyoo

Evet tiroit ilacı kullanıyorum ancak değerler hep aynı. Enfeksiyon tedavisi gördüm oda aynıı (( Sürekli tekrarlıyoo

Değerler hep aynıysa ilacın dozu yetmiyordur belki. Ben sürekli tahlil yaptırıp ilacımın dozunu ona göre ayarlıyorum tiroid için. Enfeksiyon için bitkisel şeyler denedin mi hiç. Bir faydası olabilir.

Değerler hep aynıysa ilacın dozu yetmiyordur belki. Ben sürekli tahlil yaptırıp ilacımın dozunu ona göre ayarlıyorum tiroid için. Enfeksiyon için bitkisel şeyler denedin mi hiç. Bir faydası olabilir.

enfeksiyon için denedim bitkisel çözümler.. Tahlilini nerde yaptırıyorsun canımm? bana sadece değerler aynı deyip gönderiyolarr

enfeksiyon için denedim bitkisel çözümler.. Tahlilini nerde yaptırıyorsun canımm? bana sadece değerler aynı deyip gönderiyolarr

Canım ben tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum ama benim hastalığım hipotiroidi. Senin hastalığın farklı olabilir belki. Nasıl değerler aynı deyip yolluyorlar anlamadım. Gitmediysen endokrinolojiye bi git. Orada daha iyi ilgilenirler.

Değerlerin yükselmemiş diyorlar ancaa. Bende sürekli tahlil yaptırıyorum. Tiroit ilacı kullanıyorum demir eksikliği çıkardı, demir eksikliği için ilaç kullandım B12 yi düşürdü.. İlaçlar böylee iştee.. Ek takviyesiz kullanılmamalı. Endokrin verdi zaten bu ilacı ömür boyu kullancan dedi

Ben de ilacımı ömür boyu kullanıcakmışım. Tsh ım 2 civarında. Bu seviyede tutmam lazım işte. Sen hangi ilacı kullanıyorsun?

İlacım Euthyrox Tablet canım

Aynı ilacı kullanıyoruz. Ben hastalığımı öğrendiğimde tsh ım 9 civarındaydı. 6 ay ilacı düzenli kullandıktan sonra tsh ım normal seviyeye geldi. İlacı düzenli kullanmak çok önemli. Çünkü ilk zamanlar ben pek dikkat etmemiştim. Hiç faydası olmadı. Şimdi her sabah aç karna düzenli olarak içiyorum. Canım allah sana da şifa versin inşallah. Başka diyebileceğim bir şey yok.

Allah razı olsun senden canımm. Diyeceğin bir şey olmasa bile cevap yazman beni çok mutlu etti. Amin canım hepimize şifa versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…