Trol olarak sormuyorum lütfen dalga geçiyorum sanmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Yani nasıl söylesem bilmiyorum ama yakın arkadaşlarıma anlatmaya çekiniyorum bu yüzden buraya yazacağım.
Yaşım 25. Bugüne dek ufak tefek şeyler harici Cansel deneyimim olmadı tercih etmedim hem günah diye düşünüyordum hem ayıp klasik küçüklükten öğretilen Türk öğretileri.
Şimdi şundan bahsetmeliyim ki benim 2015 te tanıştığım bir adam var bu adam suan 36 yaşında. Yani adam çok şey yaşamış kadınlarla Vs yaş farkı ve bu yaşadıklarını bana anlatması bende güvensizlik yaratmıştı ilk günden beri bu yüzden onunla olmayı düşünmedim güvenmedim hiç. Ama ona inanılmaz bir çekim duyuyorum yasaklara duyulan ilgi gibi mi desem bana farklı geliyor birde hem derin biri benim gibi yazar çizer ve o kadar cok sey yasamıs ki tabiki aşk seks Vs adam artık ruhumuzu çözmüş bence kadınlar olarak. Yasını göstermiyor sanki gün geçtikçe genclesen bir ruhu var yakışıklı da adam uzak durmaya calistim simdiye dek hep gıcık davrandım birkaç kez buluştuk en son öpüştük ama nasıl bir çekim :( en son erkek arkadasım olmustu onunla hiç tatmadığım bir duygu. Yüksek bir duygu bu. Adama güvenim olsa onunla olmak isterdim. Ama kafamda cok sey var hem güven vermiyor hem yas farkı Vs.
Bu arada cinsle dürtülerim alan yapmıs durumda bu güme dek kendimi korudum suan birsey yaşasam biliyorum pişman olabilirim üzülüp incinebilirim fakat adamı o kadar arzuluyorum ki dün dayanamadım yine ona yazdım hata ettim :( o da istiyor beni duygusuz değilim Vs diyor bana karsı hisleri varmıs ama inanmıyorum işte buna rağmen mantığımı kullanmakta zorlanıyorum ilk kez. Regl günüme de daha cok var ama nasıl bir arzu ki basım ağrımaya basladı bu hissi nasıl geçirebilirim bilmiyorum. Yakın arkadaşıma detaylı anlatamasamda biraz bahsettim yaşımız geldi hormonlardan kaynaklı dedi. Bu arada adama göre hava hoş tabi bu kötü birşey değil diyor tam.yasındasın vücudun diri hormonların tavan filan diyor. Hata yapmak istemiyorum hemen bulusmak istedi mesela illaki seks değil sevişmek istiyorum belki onunla. Bu arada vücudu cok iyi Vs değil konu bu değil değişik bir çekim duyuyorum ona karsı :( birsey yaşasam asık olmaktan iyice tutulmaktan da korkuyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki sen azmıssın napalım falan filan. Fakat ben yardım bekliyorum. Sonucta benim yasımda hatta daha büyük olanlar vardır aranızda evli olmayan sevgilisi olmayan bu isteklerinizle başa çıkabiliyor musunuz

adam seni kullanıp işi bitincede toz olacak resmen
yani anlamıyorum bu zamana kadar bekleyipde gidip böyle bir adama mı arzu duydun allahasen?
ciddi bir ilişkin olur karşılıklı sevgi saygı olur vs o zaman tamam her iki tarafda istiyorsa birşeyler yaşanılır evlilk olmadan
ama şu an durumun çok sacma geldi bana
kendine dur diyemeyecek kadar iradesiz değilsin demi ?
ha yok diyemiyorum illa diyorsan içinden geldiği gibi davran
ama ilerde olurda evlenmeye karar verirsin.. sonra ah vah deme
evlendiğim adama anlatamıyorm
kızlık zarı nasıl dikilir ..
ailem ögrenirse beni öldürür..
bekaretim gitti çok kötüyüm .. vs

Yani nasıl söylesem bilmiyorum ama yakın arkadaşlarıma anlatmaya çekiniyorum bu yüzden buraya yazacağım.
Yaşım 25. Bugüne dek ufak tefek şeyler harici Cansel deneyimim olmadı tercih etmedim hem günah diye düşünüyordum hem ayıp klasik küçüklükten öğretilen Türk öğretileri.
Şimdi şundan bahsetmeliyim ki benim 2015 te tanıştığım bir adam var bu adam suan 36 yaşında. Yani adam çok şey yaşamış kadınlarla Vs yaş farkı ve bu yaşadıklarını bana anlatması bende güvensizlik yaratmıştı ilk günden beri bu yüzden onunla olmayı düşünmedim güvenmedim hiç. Ama ona inanılmaz bir çekim duyuyorum yasaklara duyulan ilgi gibi mi desem bana farklı geliyor birde hem derin biri benim gibi yazar çizer ve o kadar cok sey yasamıs ki tabiki aşk seks Vs adam artık ruhumuzu çözmüş bence kadınlar olarak. Yasını göstermiyor sanki gün geçtikçe genclesen bir ruhu var yakışıklı da adam uzak durmaya calistim simdiye dek hep gıcık davrandım birkaç kez buluştuk en son öpüştük ama nasıl bir çekim :KK43: en son erkek arkadasım olmustu onunla hiç tatmadığım bir duygu. Yüksek bir duygu bu. Adama güvenim olsa onunla olmak isterdim. Ama kafamda cok sey var hem güven vermiyor hem yas farkı Vs.
Bu arada cinsle dürtülerim alan yapmıs durumda bu güme dek kendimi korudum suan birsey yaşasam biliyorum pişman olabilirim üzülüp incinebilirim fakat adamı o kadar arzuluyorum ki dün dayanamadım yine ona yazdım hata ettim :KK43: o da istiyor beni duygusuz değilim Vs diyor bana karsı hisleri varmıs ama inanmıyorum işte buna rağmen mantığımı kullanmakta zorlanıyorum ilk kez. Regl günüme de daha cok var ama nasıl bir arzu ki basım ağrımaya basladı bu hissi nasıl geçirebilirim bilmiyorum. Yakın arkadaşıma detaylı anlatamasamda biraz bahsettim yaşımız geldi hormonlardan kaynaklı dedi. Bu arada adama göre hava hoş tabi bu kötü birşey değil diyor tam.yasındasın vücudun diri hormonların tavan filan diyor. Hata yapmak istemiyorum hemen bulusmak istedi mesela illaki seks değil sevişmek istiyorum belki onunla. Bu arada vücudu cok iyi Vs değil konu bu değil değişik bir çekim duyuyorum ona karsı :KK43: birsey yaşasam asık olmaktan iyice tutulmaktan da korkuyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki sen azmıssın napalım falan filan. Fakat ben yardım bekliyorum. Sonucta benim yasımda hatta daha büyük olanlar vardır aranızda evli olmayan sevgilisi olmayan bu isteklerinizle başa çıkabiliyor musunuz
her insan yaşar bunları normal. bu yüzden mastürbasyon icad oldu.

adam hiç güvenilir değil. belli ki seninle gündelik ilişki yaşamak istiyor. ancak bu durum sana ters.

evlilik dışı cinsellikten pişman olacaksan, zar diktireceksen, ileride sevgilin olduğunda bakireliğin sorun olacaksa uzak dur.

bir de libidoyu düşüren yiyecekler var. bol bol onlardan ye.

Troll degilsen bile konu oraya buraya cekilmeye cok musait. Adam acisindan sorun olmaz ama senin icin ileride sorun olacaksa ondan uzak dur . 18 + li filmler izle, depresyon libidoyu dusuruyormus depresyona gir filan. :KK53:

Edit: Vucudun diri lafini bir erkek kullanir gibime geliyor. Arkadasin erkek mi ya da belki sen. :deli:

Son düzenleme:
Sonrasında pişman olacak gibisin, yapma bence.
Başka çevrelere takı, başka arkadaşlarınla gez eğlen, takıntı olmuş adam biraz.
hepsini geçtim yaşadıklarını sana anlatması çok itici, ben uzak dur derim.

Acik konusucam darilma ama Kendini kullandirmak istiyorsan olabilir.Cunku adamin niyeti cinsellik sonra yasarsiniz se baglanirsan nolcak?Adam sadece isini gorurur sen üzulursun .Ama sadece cinsellik yasarim duygum ask olmaz diyorsan git.

Bende senin yaşındayım.
Bu tarz duyguları ben asla hor görmüyorum.
Kadınlarda insan ve bu tarz duygular insanlıgın doğasındadır.
Lakin senin olmayan birine kendine hakim olmayacak kadar nasıl bir arzu besliyorsun bunu anlayamadım.
Yani kendine hakim ol hatta kendine gel , arada iki tokat at suratına hahah :) sevgilin olmayan ve güvenmediğin biriyle neden sevişmek isteyesin kafanı başka şeylerle meşgul etmelisin.

Bu yaşa kadar ilişki yaşamadığına göre evlenene kadar beklemenin doğru olduğunu düşünen birisin. Sonradan pişman olup kendi kendine yiyeceğine ben şahsen eminim. O yüzden hiç bulaşma.

Hikayenin baş kahramanı ben olsaydım adamın peşinden giderdim. Sonra ağzımın payını alır, bir iki gün aşk acısı çeker, sonra yoluma devam ederdim :KK59:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X