Trol olarak sormuyorum lütfen dalga geçiyorum sanmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pişman olacağın bir şey yapma. pişman olmam sonuna kadar yaşayacağım ve mutlu hissedeceğim diyorsan senin vücudun senin kararın.

Çok sevdiğim bir söz var, insan olan selam verdiği kadını başkasına anlatmaz diye.
Bu kalkmış başka birlikteliklerini size anlatıyor... Hedefe odaklanmış çünkü, buldu "diri vücutlu, tavan hormonlu" çıtırı. İğrenç ya. Dediği laflara bakar mısın... Konuyu oralara getirip sizi alışkın olmadığınız, savunmasız karnınızdan vuruyor göz göre göre.

Eğer ki hiçbir duygunuzu karıştırmayıp fuckbuddy olacakanız, olabilecekseniz yaparsınız. Fakat bu tiple bir gelcek hayal eder, sevgililik veya aşk meşk beklerseniz çok yanarsınız, aman dikkat. Kadınlar birlikte olduktan sonra aşık olmaya, bu tip erkeklerse istediklerini aldıkları için topuklamaya meyillidir.

Pişman olacağınız hiçbir şeyi, pişman olacağınız hiçbir bireyle yaşamayın.

Son olarak, birlikte olursanız(sadece sevişseniz bile) mutlaka bir süre sonrasında cinsel yolla bulaşan hastalıklar için tahlil yaptırın. Bu kadar çok kişiyle birlikte olup sağlıklı kalacağına inanmıyorum bir erkeğin. Kondom bile kullansanız zührevi hastalıklardan tamamen korunmuş olmazsınız.

Aynen öyle. Kadın neden bastırmak zorunda? 30 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim ama şimdi düşünüyorum: Neden bastırıyorum ki? Ne için, kim için?

Deistim yalniz bu konularda muhafazakarim cunku gecmisten gelen Turk erkekleri hep kullanmak , Turk kadinlari da kullanilmak gibi bir bilincaltiyla olaya baktigi icin o yasanan cinsellik hicbir zaman yasadim bitti diye bitmiyor. Kadin baslarda olaya benim bedenim benim hayatim diye baksa da bir sure sonra bu modern bakis acisini hata yaptim diye degistiriyor ve baska cozum yollari ariyor. Bana kalirsa kadin olsun erkek olsun, insan nasil rahat oluyorsa oyle davranmali ama aralardaki cizgilere dikkat.

Elinin kiri ne ya?
Cinsellik karşılıklıdır
Adam nasıl görürse görür bu kendi sorunu
Bu işi zorlaştıran yine kadınlar zaten
kız bağlanır terk edilirsede unutur gider
İlk erkeği diye aşkından ölmez .bu ilk erkek mevzusu çok abartılıyor.herkes ilk erkeğine aşık mı kalıyor ömür boyu?başka birine daha çok aşık olabilirsin bunun garantisi yok hayatta
Ilk erkek olayi degil bana gore.. herif kiza et parcasi gibi bakarken bu kiz goz yasi dokecek gibi.. zaten soyledim sonrasinda pisman olmiycaksan yap diye.. ama yazdiklarindan cok pisman olacak gibi.. ayrica her kadin farklidir. Biri duygulariylada sevisurken baskasi sadece bedeniyle zevk alir

Ilk erkek olayi degil bana gore.. herif kiza et parcasi gibi bakarken bu kiz goz yasi dokecek gibi.. zaten soyledim sonrasinda pisman olmiycaksan yap diye.. ama yazdiklarindan cok pisman olacak gibi.. ayrica her kadin farklidir. Biri duygulariylada sevisurken baskasi sadece bedeniyle zevk alir
Hepimizin duyguları var emin olabilirsin
Ama bunu ölüm kalım meselesi haline getirmedik
Bu devirde bekaret bana saçma geliyor belli bir yaştan sonra diyeyeyim en azından
Kırılcam üzülcem diye kuruyup gitmekte var bu hayatta..

Hepimizin duyguları var emin olabilirsin
Ama bunu ölüm kalım meselesi haline getirmedik
Bu devirde bekaret bana saçma geliyor belli bir yaştan sonra diyeyeyim en azından
Kırılcam üzülcem diye kuruyup gitmekte var bu hayatta..
Sana sacma geliyor dedigin gibi.. herkes farklidir saygi duymak lazim. Ben bu adamla beraber olursa pisman olacagini dusunuyorum cunku herif yalama olmus resmen :) olay duygusallik degil sadece sex onun icin. Bu kiz icin boyle birsey degil, bu yuzden zaten cok uzulecegini dusunuyorum. Herif gibi olsaydi uzulmez derdim

Ya bu arada bu bekaret arayan erkejler nerde
Benim bütün arkadaslarım evlenirken bakire değildi ve birlikte yaşayarak evlendiler
Kültür eğitim seviyesi değiştikçe sanırım erkeklerde değişiyor
Bir erkek zaten 30 yaşına gelmiş bir kızın eline erkek eli değmediğine inanıyorsa ağır saftır..

Sana sacma geliyor dedigin gibi.. herkes farklidir saygi duymak lazim. Ben bu adamla beraber olursa pisman olacagini dusunuyorum cunku herif yalama olmus resmen :) olay duygusallik degil sadece sex onun icin. Bu kiz icin boyle birsey degil, bu yuzden zaten cok uzulecegini dusunuyorum. Herif gibi olsaydi uzulmez derdim
O zaman yapmasın

Aslinda senin yazdiklarindan adama resmen asik olacak bir havadasin izlenimi edindim.Git sevis diyecektim ama sirf bu yuzden diyemiyorum.
Cunku karsindaki adam olaya duygusal degil tamamen seks olarak bakiyor.Bakis aciniz ayni olmazsa uzulursun..ama yok bir beklentim olmayacak sadece seks diyorsan istedigini yaparsin vucut senin..yalniz tabiki orasi Turkiye sonuclarina katlanacaksan yap..

Bu tamamen sizin tercihiniz.
Cinsel dürtülerinizi bastırmak doğru bişey değil bana göre. Çok doğal, çok insani, insanın en doğal hakkı.
Ama şunu bilin ki ilk deneyimi yaşadığınız kişiyle evleneceksiniz diye bişey yok.
Kimsenin öyle bir zorunluluğu yok.
Cinsellik öznel bir kavramdır ve kimseyi ilgilendirmez.
Terk edilirseniz 'ben şimdi napıcam, artık kız değilim, kimse beni istemez, ah, vah, tüh, artık ikinci el kadınım(!), hayatım bitti vs. ' kafalarına girecek biri iseniz kendinizi yormayın.
Ama güçlü bir kadınsanız, sizi kızlık zarı denilen saçma şeyle yargılayan insanlara izin vermeyecek bir yapıdaysanız, ayaklarınız yere basan, realist bir kadınsanız bu dünyanın en normal aktivitesini yapabilirsiniz. Bundan daha normal hiçbir şey yok.

Karar sizin. O yüzden burda yazılanlarla kafanızı bulandırmayın. Hayat sizin. İstediğinizi yaşayın.

Yani istek senin beden senin karar senin.

Ha yerinde olsam 25 yaşımda, duygusal olarak ona karşı kendimi netleştiremediğim-hayranlıkla karışık bir çekim yaşadığım 40lık bir tilkinin zevki olmam.

Sadece keyfine düşünsen neyse, takıl geç eğlencene bak diyeceğim de adama karşı hislerin var ve bu herifler antropozun kıyısında geziyorlar zaten. Kadınlarını(!) anlatarak şarabını yudumluyor, bir iki aşk meşkten sonra, "Bağlanamıyorum Ada" evresine geçiyor. Issız adam filminden sonra ne türedi bunlar da he.

Nasıl bu kadar arzulayabiliyorsun ya vücudun diri dedigi anda 40 kat soğurdum ben olsam yerinde :kusmuk:

Erkekler bazen bazı şeyleri abartir su kadar kızla birlikte oldum su kızları cok iyi tanırım vss.. Gibi.sonradan cok pisman olursun,çünkü bu adam alacağını alıp gider

Öyle güldüm ki seviş gitsin dicektim nerdeyse. Sacmalama lütfen o adam belliki doğru bir tercih değil ve sonra pısman olacaksın. Adamın yaşadıkları sana cazıp gelmiş o kadar. Manasızsın

yaşadığın şey sadece cinsel çekim olsa tadını çıkar diyecektim ama eminim bu adamla bir kere sevişsen aşkından yataklara düşeceksin, ama adamın umrunda olmayacak.
o yüzden kendini bu adamdan uzak tutmaya çalış, cinsel dürtülerini bastırma, kendini tatmin et ya da duygusal ihtiyaçlarını da karşılayacak biriyle birlikte ol.
ama taraflardan birinin duygusal beklentide olduğu yatak arkadaşlıklarının sonu hep hüsrandır.

Ya böyle bişey için bile başkasının fikri mi alınır...çok tuhaf hani.

Kendi de yapacak olan sana yap diyor, yapmayacak olan yapma... 25 yaşında bir kadın çoğunluğa göre mi karar verecek?

Cinsel dürtüleri nötrlemenin bir çok yolu var, ama yok yapmak istiyorum ille de diyorsan, bu tarz basit bir adamla bile ilklerini yaşayacak kadar gözünü karartırsan, muhtemelen sonrasında da aktif bir cinsel hayatın olur. Evlilik dışı böyle bir hayat istiyor musun? Bu yeni sen misin? Senin hayatın sen düşün nasıl bir yön çizmek istediğini.

ay duyguların varmış yatma diyorlar
Zaten duygumuz olmayanla niye yatalım ya?
Garip garip yorumlar görüyorum konuda
Tabiki duygun olucak hoşlanma olucak çekim olucak
Belki acı çekilcwk ayrılırsa özleyecek ağlayacak bunlar insanı duygular ya
Hiç beğenmediğin adamla zaten sevişmezsin .sadece seks için olsa anlarım bla bla ne yaratıcı yorumlar yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X