Trol olarak sormuyorum lütfen dalga geçiyorum sanmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bu kızcağız sizin kadar hazır değil, net karar verememiş sıkıntı bu. Adamı sevmiş evet cinsel olarak da çekim duymuş istiyor. Ama alt metin "Ben birlikte olursam beni bırakır mı?". Yani ne olursa olsun "ortada kalma" hissinden korkuyor. Siz "Evet ben bu adamla pişman değilim yaşadıklarımdan istedim oldu" diyebilecek mantıktasınız ama bu kız diyemeyecek, adam bunu terk ederse pişmanlık duyacak. Ha iyi de gidebilir ilişki belki yürür ama en kötüsünü de düşünüp hazırlıklı olmak lazım dibe batmamak için.
Hazır değilse olmasın bencede..o kafadaysa yani .

o adam seni hak etmiyor
ilkini o adamla yaşama
o adama güvenme
zina yapmanın günahı şöyle böyle
arkadaşım senin hislerin önemli senin duyguların sana git yat demiyorum ama içinden geleni sen biliyorsun zaten madem ilk defa olacak kimden haz alacaksan o olsun bari yok yapma etme aşık olursunları duyma hiç bi duygu hissetmeden olmaz zaten. senin hayatın karar senin.

Bu arada yaş olarak uyumlu bence
Neden yaşa takılındı ki
Adamın karekteri sorunlu
Seks yapıyorum acayip biriyim ben havasında bir insan seksi doğal görmüyordur zaten
Garibim bir tek kendi yapıyor sanıyor.
Yattığı kızlarla övünüyor konu sahibini çapkın serseri imajı çizip etkilemeye çalışıyor.25 yaşında bir kız bu hareketlerden etkilenir 30 larında olsan deneyimli olsan sana komik gelirdi bu sözler inan bana..

Mastürbasyon yapmıyorum acıkcası nasıl.yapacagımı da bilmiyorum kendine dokunma olayı zevk veren birşey gibi gelmiyor bana.. Ben mi beceriksizim anlamadım.

Adama gelince sadece sevişelim demiyor ki benle konuştuklarını kimseylr konuşamıyormus beni seviyormuş.. Bu arada biz ara ben seni sevmiyorum dedin bu beni sildi filan iletişimi kestik istesem seni elde etmeye ugrasırdım ama kırılıyorum sürekli diyor.. Sandığımdan daha cok kırıyormusum onun kalbini. Benle bri ömür olabilirmiş korkularımı bırakmalıymısım. Bu sekilde yaklaşmasa zaten işim ne

Hayır birlikte olmayın. Adamdan "adam" diye bahsediyorsunuz. Eğer "sevgilim" "erkek arkadaşım" olarak bahsetseydiniz, farklı cevap yazardım. Daha ne olduğunuz belli değil. Eğer "bu yaşına kadar çok birlikteliğim oldu" deseniz yine farklı cevap yazardım.

Siz "adam" diye bahsettiği biriyle birlikte olmayı düşünen ve bu yaşına kadar kimseyle birlikte olmamış birisiniz. Sizin "trol değilim" demeniz ondan. Siz de bu işin olmaması gerektiğini biliyorsunuz.

Eski erkek arkadaşınızla aranızda çekim olmadı diye bundan sonra kimseyle olmayacak değil. Hem güvendiğiniz hem de çekim hissettiğiniz bir insanla önce sevgili olsanız, sonra birliktelik yaşasanız daha iyi olmaz mıydı?

Gerçi siz birlikte olacaksınız gibi geliyor. Bizi ikna etmeye yönelik mesajlar yazmışsınız. Yalnız adamın "seninle bir ömür olabilirim, korkularını bırakmalısın" vs demesi çok itici. Seks için ikna etmeye çalışıyor resmen. Çok sevse, "ağırdan alalım, önce bir sevgili olalım, bakalım uyumlu muyuz, anlaşabiliyor muyuz, birbirimizin çevresine uyum sağlayabiliyor muyuz. İkişkimiz birkaç ay otursun, diğer konular sonra kendiliğinden olur zaten" derdi. O ise "seninle bir ömür olabilirim (olmak istiyorum veya olurum değil, olabilirim, olmayadabilirim), korkularını bırak da birlikte olalım" diyor. Karar sizin.

Kalp mi mantık mı sorusu gibi olmuş bu. Ben mantığı seçerdim sonradan üzülmek istemem o yüzden baştan uzak durmak lazım böyle güven vermeyen kişilerden. Düşün ve yolunu seç. Ev kötü karar kararsızlıktır o yüzden ne yapacağına karar ver ve öyle davran yoksa savrulursun ordan oraya

Bence bu adama güvenme birlikte olduktan sonra "Güle Güle" kısmı canını yakabilir.

pişmanlığın hassını yaşayacaksın en sonunda neden mi bu adam o kadar cok kişiyle beraber olmuş ki bunların bir çogunu sana anlatmış.Belkide onlarda senin gibi saf hattunlardı.Birgün seni de başkalarına anlatır güvenme tekkin değil

Troll degilsen bile konu oraya buraya cekilmeye cok musait. Adam acisindan sorun olmaz ama senin icin ileride sorun olacaksa ondan uzak dur . 18 + li filmler izle, depresyon libidoyu dusuruyormus depresyona gir filan. :KK53:

Edit: Vucudun diri lafini bir erkek kullanir gibime geliyor. Arkadasin erkek mi ya da belki sen. :deli:
Adam demiş vucudun diri diye ne biçim okuyosunuz anlamıyorum ki.

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, birde dini yorumlara girmeyelim lütfen.

Sakın evine gdip alkol falan alma. Yoksa kendine geldğnde hersey için çok geç olur. Adam tecavuz etmez ondan bahsetmıyorum ama alkolluyken içinde bastırdığın duygular açığa çıkıyo ve sonunu düşünmeden istedğni yapıyosn sende onun kollarına atarsın kendini zaten zor tutuyorsun. 24 yasındayım evliym ama yınede anlıyorum onun tecrubesı seni tatmin etmeye yetebilir ama ilerisi için birşey soylemıyor vucudun diri falan seninde istekli oldugunu duyunca buludalım vs demiş baktı gördü oda yapışır tabi ben olsam bende yapışırdım adam yıllarını vermiş :)

Sonrasında kendi düşüncene göre pişman olmayacaksan bu kadar arzuluyorsan niye kasıyorsun ki beraber ol gitsin kullanmak kullanılmak kelimeleri bana yanlış geliyor acikcasi

Adam sıfır güven

Hemen buluşmak istemiş tabi libido yuksekken kaçmasın kuş yakaliyim demiş

Bence bu adamdan uzak dur

Allah aşkına adam için ilişkide bulunmak falan çok doğal şeyler bir tabu değil ki zaten erkekler için değil ama adam açık çaık arzuluyorum demiş de seviyorum aşığım falan dememiş yani. Vücudun diri falan ne demek yahu. Çekim hissedebilirsin yaşayabilirsin de buna biz karışamayız ama bu ilişki sadece yatakta kalır bir kaç kere görüşür birlikte olursunuz daha sonra adam ıssız adama bağlar ve gider Bu yaşa kadar da evlenmediyse demek ki birine bağlı kalmak ona göre de değil.

Eğer bunu kaldırabileceksen birlikte olalım da isterse sonra yürümesin diyebileceksen birlikte ol ama sonra adam bitti dediğinde gelip burada ne yapacağım diye yanıp yakılacaksan hiç bulaşma uzak dur adamdan zaten 2015 den beri aranızda tam birşeyde başlamamış adamı arayanda sensin onun senin peşinde koşar durumu da yok ama sen gidersen de hayır demez.

adam seni kullanıp işi bitincede toz olacak resmen
yani anlamıyorum bu zamana kadar bekleyipde gidip böyle bir adama mı arzu duydun allahasen?
ciddi bir ilişkin olur karşılıklı sevgi saygı olur vs o zaman tamam her iki tarafda istiyorsa birşeyler yaşanılır evlilk olmadan
ama şu an durumun çok sacma geldi bana
kendine dur diyemeyecek kadar iradesiz değilsin demi ?
ha yok diyemiyorum illa diyorsan içinden geldiği gibi davran
ama ilerde olurda evlenmeye karar verirsin.. sonra ah vah deme
evlendiğim adama anlatamıyorm
kızlık zarı nasıl dikilir ..
ailem ögrenirse beni öldürür..
bekaretim gitti çok kötüyüm .. vs
katılıyorum

Yani nasıl söylesem bilmiyorum ama yakın arkadaşlarıma anlatmaya çekiniyorum bu yüzden buraya yazacağım.
Yaşım 25. Bugüne dek ufak tefek şeyler harici Cansel deneyimim olmadı tercih etmedim hem günah diye düşünüyordum hem ayıp klasik küçüklükten öğretilen Türk öğretileri.
Şimdi şundan bahsetmeliyim ki benim 2015 te tanıştığım bir adam var bu adam suan 36 yaşında. Yani adam çok şey yaşamış kadınlarla Vs yaş farkı ve bu yaşadıklarını bana anlatması bende güvensizlik yaratmıştı ilk günden beri bu yüzden onunla olmayı düşünmedim güvenmedim hiç. Ama ona inanılmaz bir çekim duyuyorum yasaklara duyulan ilgi gibi mi desem bana farklı geliyor birde hem derin biri benim gibi yazar çizer ve o kadar cok sey yasamıs ki tabiki aşk seks Vs adam artık ruhumuzu çözmüş bence kadınlar olarak. Yasını göstermiyor sanki gün geçtikçe genclesen bir ruhu var yakışıklı da adam uzak durmaya calistim simdiye dek hep gıcık davrandım birkaç kez buluştuk en son öpüştük ama nasıl bir çekim :KK43: en son erkek arkadasım olmustu onunla hiç tatmadığım bir duygu. Yüksek bir duygu bu. Adama güvenim olsa onunla olmak isterdim. Ama kafamda cok sey var hem güven vermiyor hem yas farkı Vs.
Bu arada cinsle dürtülerim alan yapmıs durumda bu güme dek kendimi korudum suan birsey yaşasam biliyorum pişman olabilirim üzülüp incinebilirim fakat adamı o kadar arzuluyorum ki dün dayanamadım yine ona yazdım hata ettim :KK43: o da istiyor beni duygusuz değilim Vs diyor bana karsı hisleri varmıs ama inanmıyorum işte buna rağmen mantığımı kullanmakta zorlanıyorum ilk kez. Regl günüme de daha cok var ama nasıl bir arzu ki basım ağrımaya basladı bu hissi nasıl geçirebilirim bilmiyorum. Yakın arkadaşıma detaylı anlatamasamda biraz bahsettim yaşımız geldi hormonlardan kaynaklı dedi. Bu arada adama göre hava hoş tabi bu kötü birşey değil diyor tam.yasındasın vücudun diri hormonların tavan filan diyor. Hata yapmak istemiyorum hemen bulusmak istedi mesela illaki seks değil sevişmek istiyorum belki onunla. Bu arada vücudu cok iyi Vs değil konu bu değil değişik bir çekim duyuyorum ona karsı :KK43: birsey yaşasam asık olmaktan iyice tutulmaktan da korkuyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki sen azmıssın napalım falan filan. Fakat ben yardım bekliyorum. Sonucta benim yasımda hatta daha büyük olanlar vardır aranızda evli olmayan sevgilisi olmayan bu isteklerinizle başa çıkabiliyor musunuz[/QUOT
Yani nasıl söylesem bilmiyorum ama yakın arkadaşlarıma anlatmaya çekiniyorum bu yüzden buraya yazacağım.
Yaşım 25. Bugüne dek ufak tefek şeyler harici Cansel deneyimim olmadı tercih etmedim hem günah diye düşünüyordum hem ayıp klasik küçüklükten öğretilen Türk öğretileri.
Şimdi şundan bahsetmeliyim ki benim 2015 te tanıştığım bir adam var bu adam suan 36 yaşında. Yani adam çok şey yaşamış kadınlarla Vs yaş farkı ve bu yaşadıklarını bana anlatması bende güvensizlik yaratmıştı ilk günden beri bu yüzden onunla olmayı düşünmedim güvenmedim hiç. Ama ona inanılmaz bir çekim duyuyorum yasaklara duyulan ilgi gibi mi desem bana farklı geliyor birde hem derin biri benim gibi yazar çizer ve o kadar cok sey yasamıs ki tabiki aşk seks Vs adam artık ruhumuzu çözmüş bence kadınlar olarak. Yasını göstermiyor sanki gün geçtikçe genclesen bir ruhu var yakışıklı da adam uzak durmaya calistim simdiye dek hep gıcık davrandım birkaç kez buluştuk en son öpüştük ama nasıl bir çekim :KK43: en son erkek arkadasım olmustu onunla hiç tatmadığım bir duygu. Yüksek bir duygu bu. Adama güvenim olsa onunla olmak isterdim. Ama kafamda cok sey var hem güven vermiyor hem yas farkı Vs.
Bu arada cinsle dürtülerim alan yapmıs durumda bu güme dek kendimi korudum suan birsey yaşasam biliyorum pişman olabilirim üzülüp incinebilirim fakat adamı o kadar arzuluyorum ki dün dayanamadım yine ona yazdım hata ettim :KK43: o da istiyor beni duygusuz değilim Vs diyor bana karsı hisleri varmıs ama inanmıyorum işte buna rağmen mantığımı kullanmakta zorlanıyorum ilk kez. Regl günüme de daha cok var ama nasıl bir arzu ki basım ağrımaya basladı bu hissi nasıl geçirebilirim bilmiyorum. Yakın arkadaşıma detaylı anlatamasamda biraz bahsettim yaşımız geldi hormonlardan kaynaklı dedi. Bu arada adama göre hava hoş tabi bu kötü birşey değil diyor tam.yasındasın vücudun diri hormonların tavan filan diyor. Hata yapmak istemiyorum hemen bulusmak istedi mesela illaki seks değil sevişmek istiyorum belki onunla. Bu arada vücudu cok iyi Vs değil konu bu değil değişik bir çekim duyuyorum ona karsı :KK43: birsey yaşasam asık olmaktan iyice tutulmaktan da korkuyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki sen azmıssın napalım falan filan. Fakat ben yardım bekliyorum. Sonucta benim yasımda hatta daha büyük olanlar vardır aranızda evli olmayan sevgilisi olmayan bu isteklerinizle başa çıkabiliyor musunuz
Allah askına hem günah ayıp diyosun hem istiyorum afamın ne mal oldugunun farkındasın seni alıp kullanacak sonra aman bekaretim gitti aman nasıl evlencem diye sonra kafanı duvara vuracaksın bi erkeke helede o yasta bi erkeke duygularını böyle acık acık belirtirsen alır seni kullanır atar git edebinle evlen kocan la ne yapıyorsan yap sonradan pişman olacagın işlere kalkışma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X