trol

Yalniz ilk uye oldugunda cok sikayet gelip kazen konu sahibiyle bizzat konusmus.Sanirim konu sahibi cidden bu islerden biraz uzak ve meraktan konu aciyor.

Anne-kız mevzusu trol muydu?
Fasa fiso mu çıktı?
Verilen linke tıklayınca mune yazmış bu hesabından özür dileyim diye baktım konu anne kız bekaret konusu.
Hatta prensesin annesi ilk açtığı konuda sürekli kk bu konularda yapılan yorumları söylüyordu orda bir iki yazıyım dedim sonra amannnnn bana ne dedim:KK70:çünkü hemen başlıyorlar laf atmaya.hatta bir konu daha var ona da pek inanmadım görünce gelin :ıslık:

Verilen linke tıklayınca mune yazmış bu hesabından özür dileyim diye baktım konu anne kız bekaret konusu.
Hatta prensesin annesi ilk açtığı konuda sürekli kk bu konularda yapılan yorumları söylüyordu orda bir iki yazıyım dedim sonra amannnnn bana ne dedim:KK70:çünkü hemen başlıyorlar laf atmaya.hatta bir konu daha var ona da pek inanmadım görünce gelin :ıslık:
Teşekkürler cevap için...
Bir kaç gündür kk’ya pek girmiyorum...
Gelişmelerden geri kaldım:)))

Yalniz ilk uye oldugunda cok sikayet gelip kazen konu sahibiyle bizzat konusmus.Sanirim konu sahibi cidden bu islerden biraz uzak ve meraktan konu aciyor.
Herkes gibi kazen de yanılabilir
Ki böyle bir konuda değil nick konusunda açıklamada bulunmuş kazen
Minimum ölçüde internet kullanan az çok haber takip eden biri için çokta şaşılacak birşey değil
Ya konu sahibi ultra güvenli korumalı bir şekilde yaşıyor
Yada tepkileri abartılı

Son düzenleme:
Herkes gibi kazen de yapılabilir
Ki böyle bir konuda değil nick konusunda açıklamada bulunmuş kazen
Minimum ölçüde internet kullanan az çok haber takip eden biri için çokta şaşılacak birşey değil
Ya konu sahibi ultra güvenli korumalı bir şekilde yaşıyor
Yada tepkileri abartılı
nick im o zaman popüler olan yoğurtçu bayram olması ve bacım lı falan konuşmamdan,üyeler erkek olabileceğimden şüphe duymuş o yüzden şikayet gitmiş...ben 50 yaşında kadınım ...bu yaşta bazı konulara ciddi yorum yapınca konu sahibininde dalgacı olup küfür ve alay edince bu yaşta gücüme gitti..

Bu sene çok işletmeci yaptıysa demekki. Ben de işletme fakültesinden mezunum, boş zamanlarımda trollük, telefon işletmeciliği, klavye delikanlılığı... yapmaktayım :D

Back
X