- 9 Ekim 2020
- 322
- 507
- 53
Bende ona kayıt açtım ama bir aydır gelmedi hiç boş randevu yokk delircemBen zeynep kamilde yaptırdım canım tıbbi genetik diye bölüm var mhrs den veya 182 den randevu alıp gidiyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ona kayıt açtım ama bir aydır gelmedi hiç boş randevu yokk delircemBen zeynep kamilde yaptırdım canım tıbbi genetik diye bölüm var mhrs den veya 182 den randevu alıp gidiyorsunuz
Emin misiniz doğru yere baktığınızdan ? Randevular çok rahat alınıyor sürekli boşluk oluyor amaBende ona kayıt açtım ama bir aydır gelmedi hiç boş randevu yokk delircem![]()
Ben bursadayim ama asla randevu bulamadimEmin misiniz doğru yere baktığınızdan ? Randevular çok rahat alınıyor sürekli boşluk oluyor ama
Şimdi sayenizde baktım tekrar ayın 23 üne randevu açılmış aldım hemenEmin misiniz doğru yere baktığınızdan ? Randevular çok rahat alınıyor sürekli boşluk oluyor ama
Ya 23 üne yok yarına var öbür güne var. Hatta resim ekliyim size bir sürü boşluğu var :) sizin bebeğiniz mi olmuyor neden istiyorsunuz bu testi. Özelden konuşalım istersenizŞimdi sayenizde baktım tekrar ayın 23 üne randevu açılmış aldım hemenben gidince ne diycem doktora şimdi onu anlatın bari
ya korkuyorum 2 gün önce adetim bitti bu ay hamile kalırsam sıkıntı yaşarım diye bir an önce testlerim çıkar insallah
Mrba şuan düşük yapıyor um yeni daha kimyasal gebelik. MHRS den randevu aldığımızda gebelik olmadan test yapıyor larmi.illaki gebe mi olmak gerekir.Ben de iki gün önce gittik pıhtılaşma sonucu için Zeynep Kamil'e. Bana da gebelik var mı dediler. Olsa zaten genetikte olmayız...yok deyince beraber çıkıyor sonuçlar deyip geçtiler. Ki karyotip 2,5 ay oldu yaptıralı, Mart sonu çıkar dediler...:s
Cok gecmis olsunMrba şuan düşük yapıyor um yeni daha kimyasal gebelik. MHRS den randevu aldığımızda gebelik olmadan test yapıyor larmi.illaki gebe mi olmak gerekir.
Eşimizle beraber gidiyor uz dimi.Ben zeynep kamilde yaptırdım canım tıbbi genetik diye bölüm var mhrs den veya 182 den randevu alıp gidiyorsunuz
Kan pihtilasmasi icin sadece siz.Eşimizle beraber gidiyor uz dimi.
Hayır gebelik olması gerekmiyor. Düşük yaptım yeni diye söyleyin yaparlar.Mrba şuan düşük yapıyor um yeni daha kimyasal gebelik. MHRS den randevu aldığımızda gebelik olmadan test yapıyor larmi.illaki gebe mi olmak gerekir.
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Benim durumum çok karışık valla. 2 yıllık evliyim. Bir türlü bebek olmuyordu eşiminde benimde tüm tahlillerimiz güzel çıkıyordu. Sonra aşılama yaptırmaya karar verdim. Evrak toplarken rahim filmi çekildim. Sağ tüpüm tıkalıydı fakat açtıklarını söylediler bana. Birkaç ay sonrasında kendiliğimden hamile kaldım. Betalarım güzel artıyordu fakat kese yoktu. Sonra adet oldum. Doktor kimyasal dedi. Betan sıfırlanır dedi. Fakat betalarım hala güzel artmaya devam etti. Sonra zeynep kamile gittim. Kürtaj dendi, bozulmuş kese dendi. Yarısını adetle atmışsın kalanı biz aldık dendi. Kürtajdan sonra belli aralıklarla Beta konrtolü yapıldı. Bir düştü bir arttı bu sefer. Tekrar yatış yaptılar dış gebelik dediler. Koskoca hastane biz seni anlamadık dediler. Dış gebelik için bir iğne varmış kemoterapi iğnesi onu yaptılar taburcu ettiler. Çevremdekiler bana kan pıhtılaşması ve genetik testi yaptır dediler. Tıbbi genetiğe randevu aldım. Şuan bu hastanede dış gebelik işlemleri görüyorum bundan öncede kimyasal yaşadım dedim. Eşimdende bendende kan aldılar. Doktor kan pıhtılaşması bir hafta içinde çıkar diğerleri 1-2 ayı bulur dediler. Kan pıhtılaşması sonucum çıktı ve bende kan pıhtılaşması çıktı. Doktor bir dahaki hamileliğim boyunca iğne ve hap kullanacağımı söyledi. Şuan beta kontrollerim devam ediyor. Geçen hafta 11 e düştü. Sıfırı görmek istiyolar.Merhaba arkadaşlar cok uzgunum 10 haftalik hamileydim bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum coraspin ve progestan fitil kullaniyordum doktorum coraspinin yeterli gelmedigini ve bidahaki hamileligimde doguma kadar igne kullanacagimi soyledi ve genetik bolumunde kan pihtilasmasi testi yaptirmami istedi sizinde tecrubelerinizi merak ediyorum nasil bir yol izlediniz sali gunu kurtaj oldum 3 hafta sonra genetik bolumne gidcem
Bende hamilelik boyunca igne ve hap kullanacakmisim ama henuz kan pihtilasmasi testi yaptirmadim 2 hfta sonra gidicem sizin esinizde yaptirdi mi ?Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Benim durumum çok karışık valla. 2 yıllık evliyim. Bir türlü bebek olmuyordu eşiminde benimde tüm tahlillerimiz güzel çıkıyordu. Sonra aşılama yaptırmaya karar verdim. Evrak toplarken rahim filmi çekildim. Sağ tüpüm tıkalıydı fakat açtıklarını söylediler bana. Birkaç ay sonrasında kendiliğimden hamile kaldım. Betalarım güzel artıyordu fakat kese yoktu. Sonra adet oldum. Doktor kimyasal dedi. Betan sıfırlanır dedi. Fakat betalarım hala güzel artmaya devam etti. Sonra zeynep kamile gittim. Kürtaj dendi, bozulmuş kese dendi. Yarısını adetle atmışsın kalanı biz aldık dendi. Kürtajdan sonra belli aralıklarla Beta konrtolü yapıldı. Bir düştü bir arttı bu sefer. Tekrar yatış yaptılar dış gebelik dediler. Koskoca hastane biz seni anlamadık dediler. Dış gebelik için bir iğne varmış kemoterapi iğnesi onu yaptılar taburcu ettiler. Çevremdekiler bana kan pıhtılaşması ve genetik testi yaptır dediler. Tıbbi genetiğe randevu aldım. Şuan bu hastanede dış gebelik işlemleri görüyorum bundan öncede kimyasal yaşadım dedim. Eşimdende bendende kan aldılar. Doktor kan pıhtılaşması bir hafta içinde çıkar diğerleri 1-2 ayı bulur dediler. Kan pıhtılaşması sonucum çıktı ve bende kan pıhtılaşması çıktı. Doktor bir dahaki hamileliğim boyunca iğne ve hap kullanacağımı söyledi. Şuan beta kontrollerim devam ediyor. Geçen hafta 11 e düştü. Sıfırı görmek istiyolar.
Kan pıhtılaşması testi yaptırmadan neden kullandınız önceki hamileliğinizde coraspini? Kan pıhtılaşma testi bir tek kadına yapılıyor. Kan pıhtılaşması olan bir insan hamile kalabiliyor fakat sürekli düşüğe neden oluyor. Gen testi yani kromozom analizi hem eşinize hem size yapılıyor. Ama kan pıhtılaşması yaptırcaksanız eğer bir düşük olunca yapmıyolar en az üç düşük olması gerekiyor. Ama sizi doktor yönlendirdiyse durum farklı olabilir. Bundan öncede kimyasal oldu adetle attım deyin zaten araştırmıyolar ben öyle yaptım. Yoksa banada yapmazlardı.Bende hamilelik boyunca igne ve hap kullanacakmisim ama henuz kan pihtilasmasi testi yaptirmadim 2 hfta sonra gidicem sizin esinizde yaptirdi mi ?
Benim 2 kurtaj ama ben 3 diyecegim yapmalari icin doktorum bana esinle gidiceksin dedi ilk gebelik bos gebelik oldugu icin doktorum coraspirin baslatti ama agir pihtilasmalarda coraspirinin yeterli gelmedigi soyledi buyuk ihtjmal sendede agir bi pihtilasma olabilir dediKan pıhtılaşması testi yaptırmadan neden kullandınız önceki hamileliğinizde coraspini? Kan pıhtılaşma testi bir tek kadına yapılıyor. Kan pıhtılaşması olan bir insan hamile kalabiliyor fakat sürekli düşüğe neden oluyor. Gen testi yani kromozom analizi hem eşinize hem size yapılıyor. Ama kan pıhtılaşması yaptırcaksanız eğer bir düşük olunca yapmıyolar en az üç düşük olması gerekiyor. Ama sizi doktor yönlendirdiyse durum farklı olabilir. Bundan öncede kimyasal oldu adetle attım deyin zaten araştırmıyolar ben öyle yaptım. Yoksa banada yapmazlardı.