TRT Diyanet'ten 'kadın nasıl dövülür' dersi!

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
TRT Diyanet'ten 'kadın nasıl dövülür' dersi!
AAbTxjF.img

TRT Diyanet'te yayınlanan bir programda vaaz veren bir din adamı Allah’ın bir erkeğe “kadını dövebilirsin” dediğini söyledi.

Din adamı, vaazında kadının boynundan yukarısına, göğsüne ve beline vurulmayacağını ifade etti.

Din adamı, "Erkek kadını dövmezse rahatlamak için başka yollar bulur ve kadın o zaman delirir. Kadınlar delirmemek için yatıp kalkıp Allah erkeklere kendilerini dövme hakkı verdiği için şükretmelidir" dedi.

video için :

İnanamıyorum gercek mi bu şaşirmişlar heralde :KK57:
Allah akıl fikir versin ne diyelim :stop::KK20:

hocanın dediği, erkeklerin, zina etmiş kadına dahi avucunun içiyle bile vuramayacakları,
cetvelden büyük bir şeyle vuramayacakları,
kadınların, ufacık bir çizikte dahi tazminat isteyebilecekleri,
siz nasıl anlıyorsunuz bu konuşmayı?
ayrıca dini konu yasak!

Evet arkadaslar hoca boyle soyluyor. Siz yanlis anlamissiniz. Eger kadinin bir yeri cizilirse tazminat alma hakki oldugunu soyluyor. Tartismanin ev icinde kalmasini, cocuklarin yaninda asla tartisma yapilmamasini soyluuor. Esinizin eline poposuna parmak uclarinizla hafif vurabilirisnjz diyor. Insan esiyle sakalasirken bile vuruyor.
Hoca abartmayin, olcuyu tartiyi kacirmayin diyor..

hocanın dediği, erkeklerin, zina etmiş kadına dahi avucunun içiyle bile vuramayacakları,
cetvelden büyük bir şeyle vuramayacakları,
kadınların, ufacık bir çizikte dahi tazminat isteyebilecekleri,
siz nasıl anlıyorsunuz bu konuşmayı?
ayrıca dini konu yasak!

ben nasıl anlıyorum biliyormusun
zaten dini bilgiden yoksun hödük erkeklerin bunu yarım yamalak anlayarak kadınları dövme hakkını kendinden bulabilecekleri
o yüzden bu her yana çekilebilecek bir konuyu yayınlamalarını yanlış buluyorum.
dini konu yasak derken ? bu yasak bir konu ise kapatılır zaten ama bu tür haberler var burda ben dini den çok kadına şiddet haberi diye paylaştım

Evet arkadaslar hoca boyle soyluyor. Siz yanlis anlamissiniz. Eger kadinin bir yeri cizilirse tazminat alma hakki oldugunu soyluyor. Tartismanin ev icinde kalmasini, cocuklarin yaninda asla tartisma yapilmamasini soyluuor. Esinizin eline poposuna parmak uclarinizla hafif vurabilirisnjz diyor. Insan esiyle sakalasirken bile vuruyor.
Hoca abartmayin, olcuyu tartiyi kacirmayin diyor..
bilgece sence bizim millet bunu böyle anlar mı ?
her koşulda kadına şiddeti normal gören erkekler hele
dini inancı yoksun tipler bile burdan haa kadını dövmek uygunmuş deyip cesaret alıyorlar
o yüzden bence yapılmasa daha iyiymiş

diyanet onaylamamış, ayrıca bu adam kim, programın adı hayat rehberliğiymiş, biz bunun rehberliğini almayalım bence, şakalaşmak başka hed höd yapmak için eşeğe uyarı verir gibi vurmak başka

dttt.JPG

http://o nedio.com/haber/-kadin-nasil-dovulur-vaazininin-kurumumuzla-ilgisi-yok-logomuz-montajla-yerlestirilmis-531361

Son düzenleme:
bilgece sence bizim millet bunu böyle anlar mı ?
her koşulda kadına şiddeti normal gören erkekler hele
dini inancı yoksun tipler bile burdan haa kadını dövmek uygunmuş deyip cesaret alıyorlar
o yüzden bence yapılmasa daha iyiymiş

Ya bu konuda tabiki haklisin. Bizim cahil cuhelalar anlamaz. Ama bu hocanin kendi dernegindr ders verirkenki konusmasini diyanet yayinlamis. Bunun yerine baska seyler paylasabilirlerdi..

Hanimlar bu dedikleriniz vidyoda mi var?
Benim net yuzunden izleyemiyorum cunku..
Yoksa konunun iceriginde yazanlarla sizin yazdiklariniz arasindaki baglantiyi cozemedim..

Hanimlar bu dedikleriniz vidyoda mi var?
Benim net yuzunden izleyemiyorum cunku..
Yoksa konunun iceriginde yazanlarla sizin yazdiklariniz arasindaki baglantiyi cozemedim..

Evet oyle soyluyor. Fakat Nureddin hoca biraz lafi dolandirarak orneklerle anlatir. Karsisindaki dinleyen erkeklere ders vermektir niyeti. O yuzden onlarin anlayacagi dilden sert anlatmis. Yoksa kadini dovun edin yok. Allah kadini kuranda hafifce dovebiliyorsunuz derken nasil doversiniz bunun sartlari var diyor. Boynundan yukariya gogsune ve beline vurmayacaksiniz asla. 4 parmaginizin ucuyla vuracaksiniz diyor.
Boyle anlatiyor yani.

X