True Blood

böyle final mi olur ya çok kötü bir finaldi

daha ihtişamlı bir final olmasını isterdim... yazları true blood yerini nasıl, hangi diziyle dolduracağım bilmiyorum, kötü oldu

Sanırsın onca sezondur bu kadar tadı damağında bırakan diziyi çekenler bunlar değil.
O nasıl bir finaldir ya?
O ne saçma bir hayalkırıklığıdır?

İlk hayal kırıklığım how i met your motherdaydı bu da ikinci darbe gibi oldu.
Sadece şunu diyorum: peh!

canım müjdemi isterim. o sadece bir söylentiymiş official bir açıklama yok yani henüz rahat ol

imdb'de final sezonu olduğu yazıyor ama?Ben de izlesem mi diye düşünmeye başladım,aslında pek sevmem bu tarz dizileri ama doctor who izleyerek kabuğumu kırdım bi kere

imdb'de final sezonu olduğu yazıyor ama?Ben de izlesem mi diye düşünmeye başladım,aslında pek sevmem bu tarz dizileri ama doctor who izleyerek kabuğumu kırdım bi kere

evet canım finalmiş malesef ve berbat bi finaldi
how i met your motherda bi hayal kırıklığı yaşadım bu da iki oldu

izlemeni tavsıye ederim ilk bölümden itibaren sarıyor ardarda izliyorsun..

evet canım finalmiş malesef ve berbat bi finaldi
how i met your motherda bi hayal kırıklığı yaşadım bu da iki oldu

Ah o hayal kırıklıklarını gel bir de sen bana sor how i met your mother'a toplasan 10 bölüm bakmamışımdır o da başından başlayarak sırayla değil de öylesine rast geldiğinde izlemişimdir hani çok yabancısı olmamakla birlikte çok aşina da değilim açıkcası dizide beni çekmeyen birşeyler vardı neydi bilmiyorum ama o yüzden seyretmeedim işte maalesef senaristler dizi sonlarında sapıtmayı nasıl başarıyorlar hiç anlamıyorum

izlemeni tavsıye ederim ilk bölümden itibaren sarıyor ardarda izliyorsun..

Şu an doctor whoya sarmış durumdayım bakalım canım biraz ilerlesin belki eşimle bile izlemeyi düşünebilirim.Eşime söylüyorum izleyelim diye inanmıyor he hee tabii diyip geçiştiriyor

dr who ya tv de arada rast gelmiştim yaratık gibi şeyler faln vardı da pek hoşuma gitmedi ozaman, ama çok izleyen var bide çok sezon oldu heralde,nasıl acaba ... bu arada tblood da biraz açık sahneler var haberin olsun..

Doctor who'nun en sevdiğim yanı eski ama çok güzel bir dizi izliyormuşum havası veriyor.Gerçi ilk doctor who zaten çok eskilerde çekilmiş daha sonra da eskilerden uyarlamaları yapılmış yani nasıl desem 90ların dizilerini izleyip nasıl o eskiliklerini severiz ya (bilmyorum yada ben seviyorum sadece :)) bana öyle geliyor.Olmayan şeylere (vampir,katil örümcek,kendi kendine düşünen robotlar vs) bana çok saçma geliyordu eskiden ama bilmyorum hamilelikten midir nedir çok değiştim Belki de tekdüzelikten sıkıldığım için de olabilir bilemiyorum doctor who'u öneririm ama canım mutlaka bir bak,hem android telefonlardan dizitv diye bi uygulama var orda da var bütün sezonları telefondan da seyredebiliyorum,e daha ne olsun canm

true blood'u merak ettim,çok rahatsız edici olmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum açık sahneler.Bu akşam eşimi ikna edebilirsem izleyelim olmazsa.Eşim de my name is earl'e takmış durumda.Açıkcası güzel ama nasıl desem bağlamadı sarmadı merak etmiyorum ama eşim nolcak canım 20 dk diye izletiyor her gece ondan başka dizi izleyemiyoruz sonra

bayılarak izlediğim bir diziydi.. ama final tam anlamıyla rezalet! Bill'in sonu böyle olmamalıydı be.

true blood açıktır bariz açıktır rahatsız olacaklar varsa hiç izlemesin ama rahatsız olacakta bir şey yok hepimiz o yollardan dünyaya geldik :)
finali kötüydü yabancılar bizim gibi dizilerin finalini adam akıllı yapamıyorlar bunlara örnek lost, himym gibi
en güzel finali yapan bu zamana kadar bence breaking bad idi
muhteşem bir finaldi başkabir dizide hiç böyle final görmedim

aklıma geldikçe üzülüyorum bittiğine en sevdiğim dizilerdendi, özellikle yaz sezonunda başı çekiyodu, yazın ne yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…