Bu sezonun son sezon olacağını öğrendim yıkıldım
malesef canım kesin.trailerlarda bile hep yazıyor son sezon olduğuciddi değilim de
malesef canım kesin.trailerlarda bile hep yazıyor son sezon olduğu
onu ben de çok merak ettim de izlememiş olanlar için spoiler vermeyeyim dedimhakkaten yaa, kocanın yüzünü de göremedik merkata kaldık...
canım müjdemi isterim. o sadece bir söylentiymiş official bir açıklama yok yani henüz rahat ol
imdb'de final sezonu olduğu yazıyor ama?Ben de izlesem mi diye düşünmeye başladım,aslında pek sevmem bu tarz dizileri ama doctor who izleyerek kabuğumu kırdım bi kere
izlemeni tavsıye ederim ilk bölümden itibaren sarıyor ardarda izliyorsun..imdb'de final sezonu olduğu yazıyor ama?Ben de izlesem mi diye düşünmeye başladım,aslında pek sevmem bu tarz dizileri ama doctor who izleyerek kabuğumu kırdım bi kere
evet canım finalmiş malesef ve berbat bi finaldi
how i met your motherda bi hayal kırıklığı yaşadım bu da iki oldu
izlemeni tavsıye ederim ilk bölümden itibaren sarıyor ardarda izliyorsun..
dr who ya tv de arada rast gelmiştim yaratık gibi şeyler faln vardı da pek hoşuma gitmedi ozaman, ama çok izleyen var bide çok sezon oldu heralde,nasıl acaba ... bu arada tblood da biraz açık sahneler var haberin olsun..Ah o hayal kırıklıklarını gel bir de sen bana sorhow i met your mother'a toplasan 10 bölüm bakmamışımdır o da başından başlayarak sırayla değil de öylesine rast geldiğinde izlemişimdir hani çok yabancısı olmamakla birlikte çok aşina da değilim açıkcası dizide beni çekmeyen birşeyler vardı neydi bilmiyorum ama o yüzden seyretmeedim işte maalesef senaristler dizi sonlarında sapıtmayı nasıl başarıyorlar hiç anlamıyorum
Şu an doctor whoya sarmış durumdayım bakalım canım biraz ilerlesin belki eşimle bile izlemeyi düşünebilirim.Eşime söylüyorum izleyelim diye inanmıyor he hee tabii diyip geçiştiriyor
dr who ya tv de arada rast gelmiştim yaratık gibi şeyler faln vardı da pek hoşuma gitmedi ozaman, ama çok izleyen var bide çok sezon oldu heralde,nasıl acaba ... bu arada tblood da biraz açık sahneler var haberin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?