True Blood

True Blood'un yaratıcısı ve yapımcılarından 54 yaşındaki Alan Ball, TCA basın turunda yaptığı açıklamada HBO'nun sevilen dizisinin önümüzdeki sezonu için anlaşmaya vardığını söyledi. Her ne kadar HBO, True Blood'un 5.sezon onayı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmış olmasa da Alan Ball'un bu sözleri dizinin önümüzdeki sezon için yenilenme kararının alındığını gösteriyor.

Ball, yaptığı açıklamada kendisinin içinde bulunduğumuz 4.sezon sonrasında görevinden ayrılacağı söylentilerine karşılık olarak bu anlaşmayı şimdiden duyurmak istediğini belirtirken dizi ekibiyle çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve çok eğlendiğini söyledi. Ball ayrıca kendisinin ve yazar ekibinin şimdiden 5.sezon için hikaye fikirleri üzerinde çalışmaya başladıklarını ifade etti.

Deadline'ın edindiği bilgilere göre ise aslında Alan Ball'un kontrat süresi birden fazla yıl içermekte ancak Ball, 5.sezon için kesin taahhüt verirken, sonraki sezonlar için showrunner görevinde kalıp kalmayacağı ve başka projelerle ilgilenmeye başlama seçeneği kendi kararına bakıyor.

True Blood'un 4.sezonu içinde bulunduğumuz dönemde devam etmekte ve sezon 11 Eylül'de sonlanacak.

dizinin ilk bölümü biraz sıkıcı geliyor ama sonra düzeliyor. 4 sezonu izlemeye başladım geçen gün. zaman kaybı değil ama canı sıkılanlar için güzel dizi.

dizinin oyuncuları itici geldi nedense . . wampir dizisi olarak the wampire daires in 2 sezonunu izledim seni sardı bu dizi sıkılmadan izledim 3.sezonu bekliyorum merakla

True Blood'un yıldızlarının normal yaşamlarındaki ilişki durumlarını merak edenler için People Magazine, 15 Ağustos'ta çıkacak olan sayısında güzel bir çalışma hazırlamış:

* Dizide son dönemde yıldızları bir türlü barışmayan Sookie & Bill ikilisini canlandıran Anna Paquin ile Stephen Moyer gerçek hayatta evli ve hatırlanacağı üzere geçen yaz 21 Ağustos Cumartesi günü Malibu'da gizli bir malikanede yakın dostlarının katılımıyla gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirmişlerdi.

* Alcide karakterini canlandıran Joe Manganiello ise 2009 senesinin başlarında tanıştığı aktrist ve model sevgilisi Audra Marie ile 2010'un Eylül ayında İtalya'da nişanlanmıştı.

* Dizinin sempatik karakteri Lafayette Reynolds'u oynayan Nelsan Ellis, kız arkadaşı Tiffany Snow ile birlikte.

* Sidney, Avustralya doğumlu oyuncu Ryan Kwanten (Jason Stackhouse) dizi kadrosunun bekar isimlerinden.

* True Blood'un Sam Merlotte'si Sam Trammell uzun süredir Missy Yager ile birliktelik yaşıyor. 2003 yılından bu yana beraber olan çift sene sonlarına doğru ikiz bebeklerine kavuşmak için oldukça heyecanlı.

* Sookie'nin yakın arkadaşı Tara Thornton'u canlandıran Rutina Wesley ise aktör Jacob Fishel ile evli.

* Karizmatik vampir Eric Northman olarak karşımıza çıkan Alexander Skarsgard bir seneyi aşkın bir süredir aktrist Kate Bosworth ile birlikteydi. Ancak magazin basınına yansıyan haberlere göre ikilinin geçtiğimiz haftalarda yolları ayrılmış..

* Hoyt karakterini canlandıran Jim Parrack ise 2008 yılından bu yana aktrist Ciere Parrack ile evli.

* Russell Edgington karakteriyle oldukça başarılı bir çıkış yapan 49 yaşındaki tecrübeli aktör Denis O'Hare geçtiğimiz günlerde twitter hesabından yaptığı açıklamayla uzun süredir beraber olduğu erkek arkadaşı Hugo Redwood ile Perşembe günü New York'ta evlendiğini duyurmuştu.

Dizinin son sezonundan memnun degılım:26:

bız eric northman reisi barda tahtında gızemlı gızemlı otururken uzun saclarıyla sevmıstık,
senarıstler tükürdü karizmasının içine resmen
o çemçük sookienin köpeği oldu resmen herif
saclarını da kestıler

bu arada jessica ve jason bırlıktelıgıne evet dıyorum,
jess hoyt için fazla iyiydi

True Blood geride bıraktığımız Pazar akşamı 'Soul of Fire' bölümüyle karşımızdaydı. Dizinin yeni bölümü 11 Eylül Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.12 'And When I Die'.. Yazımızın devamında aynı zamanda dizinin 4.sezon finali olan bu bölüm için yayınlanan promo ve bölüm özeti ile beraber geçen haftanın özet görüntülerini içeren video ve dizide geçen hafta çalan parçaların listesini bulabilirsiniz.

26 Haziran'da 'She's Not There' bölümüyle başlayan 4.sezonun da sonuna geldik. Önümüzdeki hafta sonu yayınlanacak bölümün ardından dizi sezon finalini gerçekleştirecek ve yaz dönemine kadar sürecek uzun bir araya girecek. Dizi, 5.sezon onayını geçtiğimiz ay içerisinde resmi olarak almıştı.

Bu hafta bizleri neler bekliyor? Sezon finali bölümü fragmanıyla bizlere büyük heyecan yaşatacağa benziyor. ''Geçmiş asla peşini bırakmaz'': True Blood'da 'Samhain' gecesi. Cadıların en kutsal günü.. Bon Temps'deki ölülerin ruhları Sookie'ye Marnie'nin yeni vücut bulmuş haliyle mücadelesinde bazı değerli müttefikler kazandıracak. Lafayette'nin son yaşadıkları Jesus ile olan ilişkisinde beraberinde tehlikeler getirecek. Terry, Merlotte’s'de beklenmedik bir ziyaretçiyle karşı karşıya kalacak..Yıkıcı ve sarsıcı sonuçlar.. Ve çok daha fazlası sezon finalinde karşımızda olacak..

.

(*Samhain Festivali, her yıl 31 Ekim'de kutlanılan Cadılar Bayramı'nın kökenini oluşturan bir Kelt festivalidir. Efsaneye göre, Samhain aslında bu festivallerin oluşumunu sağlayan bir çeşit şeytandır. Kelt'lere göre, 31 Ekim gecesi, yılda bir kere ölüler alemi ve canlılar arasındaki sınırları oluşturan perde incelmektedir; o gece, Samhain'in gecesidir.)

Geride bıraktığımız hafta yayınlanan bölümde çalan müziklerin listesi ise şöyle:

“You Need Love” - Muddy Waters
“What Shall I Wear” - Modern Music Nashville
“Soul of Fire” by Witch (kapanış parçası)

Ve önümüzdeki hafta sonu yayınlanacak sezon finali bölümün heyecan dolu fragmanı:

4.12 'And When I Die' promo

[video=youtube;SINuK41VfYM]http://www.youtube.com/watch?v=SINuK41VfYM&feature=player_embedded[/video]

Alıntıdır!

kesinlikle vampir dizilerinin ilahı ilk 10 bölüm sıkıcı gelsede sonradan süper sarmaya başlayan sıkılmadan ne oldu ne olacak diye beklediğiniz izlemeden duramayacağınız özliyceniz dizidir the wampire diaries izliyordum çok güzel üzerine tanımam diyordum true bloodû tavsiye etti arkadaşım sookinin tipini gördüm izlemem ben bunu dedim başladım ilk 5 bölümü izledim arkadaşıma bu ne böyle falan diyorum devam et bak görd dedi 3 günde tüm sezonlarını bitirdim çok çeşitli konusu olan bir dizide sadece vampir kurt adam arasında gidip gelmez çok başka olaylar vardır ve bence en gerçekci vampir dizisidir hepsini izledim being human vampir günleri vs en güzeli budur
hele eric yokmudur insanı dinden imandan çıkartır her haliyle muhteşemdir
izleyin izlettirin

her zaman olduğu gibi kitapları çok daha güzel.10 kitaplık serinin ilk 6 romanını bir solukta okudum diyebilirim.7. kitabı bulamadığım için henüz okuyamadım.dizi kitaplardan biraz daha farklı ilerliyor.true blood severlere kitaplarını şiddetle tavsiye ederim

kendine has, ilginç bir dizi. zaman zaman saçmalamanın dibine vursada kesinlikle favori dizilerimden. Marjinal ve orjinal. yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum....

Yeni sezon başladı ama uğrayan olmamış. Eric diyorum başka da bir şey demiyorum her zamanki gibi 6. sezon 2. bölüm kız kardeşine "Try Againnnnn!!!" diye gürlemesi.. oof offf

Dizinin tek takipcisi ben degilmisim demek ki Severek izledigim bir dizi, izlemeyenlere de tavsiye ederim... Bazen fazlasiyla +18 olsa dahi, gayet guzel bir film bence... Vampir dizilerinden `Buffy The Vampire Slayer` ilk sezondan son bolumune kadar izlemistim (itiraf ediyorum bundan yillar evveldi tabii ki ) O diziden bu yana tuttugum en guzel Vampir dizisi bu! The Vampire Dairies biraz Gossip Girl tarzinda... O yuzden pek tutmuyorum onu...

Bende ayni fikirdeyim. Vampire diaries fena degil, 16,17 yasinda olmus olsaydim heralde daha cok begenirdim

True bloodin ilk sezonlari daha heycanli gibi geliyordu bana. Simdi biraz zaman gecirmek icin bakiyorum aslinda. Durumlari biraz fazla karistirmislar.

Tüm sezonlarını izlemiş bulunuyorum. The Vampire Diaries'tan sonra çok saçma gelmişti. İlk birkaç bölüm çok çocukça dedim güldüm sürekli. Ama sonra izledim de izledim yani. Sevdim.

Dün kızıl kafanın vampirleştiği bölümü izledim. (kaçıncı sezonun kaçıncı bölümüdür bilemiyorum. :26: ) Deli gibi takip edeceğim bi dizi değil ama güzel dizi (gibi gibi...)

Bu arada o kızıl kafayı vampire dönüştüren adamın adı ne?

"Şu dünyada ne güzel yaratıklar var azizim! " dedirtti.

Bu sezonu Anna Paquin'in lohusalığından dolayı 10.bölümde kesmişler.Çok kırıldım,çok darıldım,Eric Northman bebeğimi görmeye doyamadım

vazgeçilmezlerimden vampir dizisinden öte bence, TVD'ye de vampir dizisi deniliyor yani, True Blood'a haksızlık etmemek gerek. yaz gelse de başlasa TVD de izliyorum ama daha çok çıtır çerez niyetine

Kaç sezon geçti ama ben hala Sookie'nin ayrık ağızlı mal bakışına sinir oluyorum, bak izlemeyeli aylar oluyor hala TB deyince aklıma ilk o sahne geliyor, açık ağzıyla boş bakan gözleri. Vampirli şeylerde hep yapıyorlar bunu, Bella da soğuk nevale sıfatsız bir şeydi mesela, TVD'de Elena daha iyiydi ağlaması hariç gayet başarılı buluyorum ama bu ayrık ağızlı Sookie'ye sinir oluyorum

İlk sezonu itekleye itekleye izlemiştim indirdim ziyan olmasın diye, sonraları pek güzel bağladı kendine. Şimdi yeni sezon gelsin de izleyelim diyorum, ve artık Sookie vampirden meleze, oradan kurtadama atlamasa iyi olacak, yakında taş gibi hatun La Fayette'i bile baştan çıkaracak ondan korkuyorum :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…