- Konu Sahibi ozicelcius
-
kardeşimin vitiligo lekelerini kapatmak için kullandığı bir ürün var. eczanelerde satılıyor. şu an markasını hatırlamıyorum ama öğrenince sizleri bilgilendirebilirim. kendisi çok memnun. hem ayak hem yüz için olandan kullanıyor.
merhaba EMEZ.. benimde lekelerle başım belada daha önce biçok kapatıcı kullandım son olarak true cover kullandım ancak bi işe yaramadı. kardeşinizin kullandığı ürün sanırım medikal bi ürün acaba bana bu ürünün adını yazabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler..
size tavsiyem paranızı almak için ilinizin tüketici hakem heyetine gitmeniz onlar zaten sizi yönlendirir ve umarım paranızı alırsınız ..
iyi günler arkadaşlar benimde uzun yıllardır çil problemim var ama geçen ay internetten bulduğum bir eczaneden çil kremi aldım adam kendi üretiyormuş bu kremi ve 1 şişe de baya bir etki gördüm çillerim gözle görülür şekilde azalmaya başladı ve kullanmayada devam ediyorum almak isteyen varsa eczanenin ismini verebilirim ilacın ücreti 30 tl bankaya hesap no su ile para yatırılıyor 2 gün içerisindede kargoyla geliyor ... Ben bu kremden çok memnun kaldım eğer benimki çil problemi olan arkadaşlar varsa bu ilacı kaçırmasın derim... iyi günler... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?