Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bende merak ediyorum doktor normal sınırlarda gerek yok dedi bana da ama nedense hamile kalamıyorumİyi akşamlar hanımlar ; Tsh 3 çıktı doktor gerek yok ilaca dedi ama aklıma takıldı..
Maalesef ben de hiç gebe kalamadım 39 yaşındayım bir şeyde çıkmıyor. Yaştan dolayı sanırım ..Bunu bende merak ediyorum doktor normal sınırlarda gerek yok dedi bana da ama nedense hamile kalamıyorum
Benim 4e yakındı hamile kaldığımda ama hamileliği öğrenince ilaca başladı doktorum şu an 2 buçuklardaİyi akşamlar hanımlar ; Tsh 3 çıktı doktor gerek yok ilaca dedi ama aklıma takıldı..
Çok şükür maşallah, Allah sağlıkla kavuştursunBenim 4e yakındı hamile kaldığımda ama hamileliği öğrenince ilaca başladı doktorum şu an 2 buçuklarda
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok şükür maşallah, Allah sağlıkla kavuştursun![]()
Sınır 5 zaten sizin normal benim 2 ay önce 3.97 çoktı onda bile normal dediler bu ay verdim 1.88 olmuş çok iyi degerİyi akşamlar hanımlar ; Tsh 3 çıktı doktor gerek yok ilaca dedi ama aklıma takıldı..
Benim bu3. Deneme ilk 2 ay hamile kalamadım değer 3.97 di kafaya taktım bende yeni kan verdim 1.88 bu 3. Denemem bakalım olacak mı çok değerlendiremedim ama bekliyorumTsh 4 civarlarında hamile kalamadım 1.75e düştüğü ay oldu. Bence önemli. Doktor ilaç vermediyse başka doktordan görüş almakta fayda var.
Benim 4e yakındı hiç gebe kalamamıştım, endokrinolojiyle görüşüp ilaç başladım 2.18e düştü o ay hamile kaldım canım bence başka doktor görüşü almakta fayda varİyi akşamlar hanımlar ; Tsh 3 çıktı doktor gerek yok ilaca dedi ama aklıma takıldı..