Tsh 3 ve daha üstü bir değerle gebe kalan var mı ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.434
1.590
333
İyi akşamlar hanımlar ; Tsh 3 çıktı doktor gerek yok ilaca dedi ama aklıma takıldı..

Benim bir ay önce 5.6 çıkmıştı şimdi 3.9 çıktı.
Daha fazla düşer diye bekliyordum. Bu şekilde hamilelik olabilir mi? 😓

Tsh 4 civarlarında hamile kalamadım 1.75e düştüğü ay oldu. Bence önemli. Doktor ilaç vermediyse başka doktordan görüş almakta fayda var.

Tsh 4 civarlarında hamile kalamadım 1.75e düştüğü ay oldu. Bence önemli. Doktor ilaç vermediyse başka doktordan görüş almakta fayda var.
Benim bu3. Deneme ilk 2 ay hamile kalamadım değer 3.97 di kafaya taktım bende yeni kan verdim 1.88 bu 3. Denemem bakalım olacak mı çok değerlendiremedim ama bekliyorum

3 küsürlerde hamile kaldım hamile kalınca da direk ilaca başladık hala en düşük dozunu kullanıyorum ben bilmiyordum yüksek olduğunu beta için kan verince baktılar öğrendim o şekilde ama tabiki etkili bi hormon gebelik için 2.5 üstünü istemiyorlar

İyi akşamlar hanımlar ; Tsh 3 çıktı doktor gerek yok ilaca dedi ama aklıma takıldı..
Benim 4e yakındı hiç gebe kalamamıştım, endokrinolojiyle görüşüp ilaç başladım 2.18e düştü o ay hamile kaldım canım bence başka doktor görüşü almakta fayda var

Back
X