Tsh 3 ve daha üstü bir değerle gebe kalan var mı ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.448
1.596
333
İyi akşamlar hanımlar ; Tsh 3 çıktı doktor gerek yok ilaca dedi ama aklıma takıldı..

İyi akşamlar hanımlar ; Tsh 3 çıktı doktor gerek yok ilaca dedi ama aklıma takıldı..
Bunu bende merak ediyorum doktor normal sınırlarda gerek yok dedi bana da ama nedense hamile kalamıyorum

Benim bir ay önce 5.6 çıkmıştı şimdi 3.9 çıktı.
Daha fazla düşer diye bekliyordum. Bu şekilde hamilelik olabilir mi? 😓

Tsh 4 civarlarında hamile kalamadım 1.75e düştüğü ay oldu. Bence önemli. Doktor ilaç vermediyse başka doktordan görüş almakta fayda var.

Sınır 5 zaten sizin normal benim 2 ay önce 3.97 çoktı onda bile normal dediler bu ay verdim 1.88 olmuş çok iyi deger

Tsh 4 civarlarında hamile kalamadım 1.75e düştüğü ay oldu. Bence önemli. Doktor ilaç vermediyse başka doktordan görüş almakta fayda var.
Benim bu3. Deneme ilk 2 ay hamile kalamadım değer 3.97 di kafaya taktım bende yeni kan verdim 1.88 bu 3. Denemem bakalım olacak mı çok değerlendiremedim ama bekliyorum

3 küsürlerde hamile kaldım hamile kalınca da direk ilaca başladık hala en düşük dozunu kullanıyorum ben bilmiyordum yüksek olduğunu beta için kan verince baktılar öğrendim o şekilde ama tabiki etkili bi hormon gebelik için 2.5 üstünü istemiyorlar

Benim 4e yakındı hiç gebe kalamamıştım, endokrinolojiyle görüşüp ilaç başladım 2.18e düştü o ay hamile kaldım canım bence başka doktor görüşü almakta fayda var

Back
X