Tsh degeri normalmi

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
10 gun once tsh 5,74 idi 50 mg ilac kullanmaya basladım normalde 1 ay sonra kontrole gidecektim ama bugun kadın dogum doktoru kan testi istedi aralarında buda vardı 3.35 e dusmus 10 gun ilac kullanım icin normal bir degermi

10 gunluge gore degerin normalligini bilmiyorum da ben kullanmaya basladiktan sonra 1 ay dolunca baktirdim degere ve baya dusmustu.
Gebelikte 2'nin altinda tutmak gerekiyor.
1 ay sonunda daha da dusmus olacaktir.

10 gunluge gore degerin normalligini bilmiyorum da ben kullanmaya basladiktan sonra 1 ay dolunca baktirdim degere ve baya dusmustu.
Aynen 1.ayda tam belli olur ve benimki de hep ikinin altında tutulmaya çalışıldı...

normalde 1 ay sonraydı ama bugun kadın dogum doktoru onuda istemis ozaman bir ay sonuna iyice dusmus olur banada dahiliye doktoru 3,50 altına dusurmeye bakıyoruz gebelikte dedi hepsi ayrı bisey diyor:)

Bana endokrin doktoru bir kitapçıktan göstermişti aslında ilk üç ay 2.5 altı sonraki aylar 3 altı olmalı sen iki civarı olarak bil demişti

normalde 1 ay sonraydı ama bugun kadın dogum doktoru onuda istemis ozaman bir ay sonuna iyice dusmus olur banada dahiliye doktoru 3,50 altına dusurmeye bakıyoruz gebelikte dedi hepsi ayrı bisey diyor:)

Evet hepsi farkli soyluyorlar.
Benim doktorum 2'nin alti dedi.
Bir arkadasim da tup bebege baslayacakti 2.5'in altina dusurmeden baslamadi doktoru.

Evet hepsi farkli soyluyorlar.
Benim doktorum 2'nin alti dedi.
Bir arkadasim da tup bebege baslayacakti 2.5'in altina dusurmeden baslamadi doktoru.
benim de ozaman dusmeye basladı aman yuksek cıkmasında :)) 10 gunde 2 degerin ustunde dusus olmus bir ay sonunda daha dusmus olur ozaman

10 gun once tsh 5,74 idi 50 mg ilac kullanmaya basladım normalde 1 ay sonra kontrole gidecektim ama bugun kadın dogum doktoru kan testi istedi aralarında buda vardı 3.35 e dusmus 10 gun ilac kullanım icin normal bir degermi
Cnm benim 12 ye cikmisti bir hafta sonra 4 kusure dustu iki hafta sonra 1 kusure dustu . . Bence seninki normal degerin yuksek degil zaten tahlilden iki hafta sonra normale doner

Cnm ılacını kullanmaya devam et benımde cok guksektı düşürmek için 50mg kullandım 4e kdr dustu sonra 25mg kullanmaya basladım bır gun tam bır gun ıkı tane alıyorum gebelıkte 2,5ugun altında olması gerekıyormus çünkü suan 1.5a kdr dustu

Cnm ılacını kullanmaya devam et benımde cok guksektı düşürmek için 50mg kullandım 4e kdr dustu sonra 25mg kullanmaya basladım bır gun tam bır gun ıkı tane alıyorum gebelıkte 2,5ugun altında olması gerekıyormus çünkü suan 1.5a kdr dustu
İyi günler benimde tshım 5 küsürdü doktor önce 25 50 ve 75 e kadar arttırdı. Ve şu an tshm çok düşmüş 0,01 ve sizce doktor ilacı bıraktırır mı yoksa 25mg mı kullanırım yarın gidicem doktoa ancak başına böyle bir şey gelen var mı

Back
X