TSH VE HAŞİMATO

ahsen su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
1.629
965
123
Merhaba hocam troid ve haşimato olduğumu öğreneli 3 ay oldu ilaç kullanıyorum ve şuan tsh 2,5 aşılama denemeyi düşünüyorum .
Hşimato yumurtalık durumunu etkilediği için gebeliğe engel olduğu söylendi ama benim yumurtalık rezervini etkilemiyormuş her hangi bir sorun yok dediler düzenli regli oluyorum sizce aşılama tutmazsa ne yapmalıyım.

Merhaba hocam troid ve haşimato olduğumu öğreneli 3 ay oldu ilaç kullanıyorum ve şuan tsh 2,5 aşılama denemeyi düşünüyorum .
Hşimato yumurtalık durumunu etkilediği için gebeliğe engel olduğu söylendi ama benim yumurtalık rezervini etkilemiyormuş her hangi bir sorun yok dediler düzenli regli oluyorum sizce aşılama tutmazsa ne yapmalıyım.
Merhabalar : kanda serbest t3, serbest t4 ve tsh hormon duzeylerı normal olması önemli. esınızın sperm degerlerı , sızın rahım -tüp fılmınız ve yumurtalık rezervınız normal ıse asılama yapılabılır .Asılama basarı sansı- bayan yası ıle de baglantılı - 30-35 yas altı hanımlarda %10-15 tır .Yuksek bır oran degıldır. Öykunuze - muayene bulgularınıza - esınızın sperm bulgularına - rahım tup fılmı durumunuza gore nasıl bır yol ızlenmelı karar verılmelı.
. Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back