- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
Kızlar gayet açıklayıcı bi video olmuş. Tsh ile ilgili
Çok sağ olun çok rahatladım. Temmuzda 3.40 tı gebe kalınca yüksellmiş benimde. Düzenli ilacımı kullanıyorum korkudan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız canımBu video rahatlatici olmus teşekkürler. Benimki 48 cikti baya yüksek diye korktum ama genelde olumlu şeyler duydum. İlac icmeye de 5.haftadan itibaren basladim insallah bir sorun olmadan bebegim dünyaya gelir
Kadın doğuma gittiniz mi hiç? Kalp atışları var mı?İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız canım![]()
Geçen hafta gittim canım. Keseyi gördük sat a göre haftasıyla uyumluydu. Henüz duymadım canım ama kalp atışı için 5 Ocak ta randevum var. Sen duydun mu canım?Kadın doğuma gittiniz mi hiç? Kalp atışları var mı?
Ben hiç gitmedim 3 ocaktada benim randevum var.ilk çocuğumdada 8+3 iken gitmiştim hemşire öyle demişti.Geçen hafta gittim canım. Keseyi gördük sat a göre haftasıyla uyumluydu. Henüz duymadım canım ama kalp atışı için 5 Ocak ta randevum var. Sen duydun mu canım?
Ne güzel Allah’ın izniyle gittiğinde direk bebeği görüp kalp atışını duyabilirsin. Benim tsh korkum olduğu için 2 kere gittim canım. Doktor sorun yok ilaç kullanma dediği için içim rahatladı. Tsh değerinden korkmasaydım bende geç gidecektim. Bulantıların falan var mı canım?Ben hiç gitmedim 3 ocaktada benim randevum var.ilk çocuğumdada 8+3 iken gitmiştim hemşire öyle demişti.
Aynen ilk kontrollerimi kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı stresiyle geçirmek istemedim zaten strese meyilli bir insanım dahiliye Dr 15 20 gün sonra gel demeseydi bunu da 8 haftalık giderdim. Gitmişken kadın ddğumada görüneceğim. Bazı günler hamule olduğumu unutuyorum bazı günler bulantıdan yatamıyorum çabuk yoruluyorum ama. Genel itibariyle iyiyim kötü değilim öyle. Sizin nasıl geçiyor?Ne güzel Allah’ın izniyle gittiğinde direk bebeği görüp kalp atışını duyabilirsin. Benim tsh korkum olduğu için 2 kere gittim canım. Doktor sorun yok ilaç kullanma dediği için içim rahatladı. Tsh değerinden korkmasaydım bende geç gidecektim. Bulantıların falan var mı canım?
Bende canım hamile olduğumu hissedemiyorum. Bulantı falan hiç yok. İştahım yemem içmem de gayet iyi. Sadece çok uykum var. Sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum. Normalde hiç sevmem uyumayı. Tek hamilelik belirtim bu benim deAynen ilk kontrollerimi kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı stresiyle geçirmek istemedim zaten strese meyilli bir insanım dahiliye Dr 15 20 gün sonra gel demeseydi bunu da 8 haftalık giderdim. Gitmişken kadın ddğumada görüneceğim. Bazı günler hamule olduğumu unutuyorum bazı günler bulantıdan yatamıyorum çabuk yoruluyorum ama. Genel itibariyle iyiyim kötü değilim öyle. Sizin nasıl geçiyor?
Maşallah çok şanslısın. Hep böyle devam eder inşallah.Bende canım hamile olduğumu hissedemiyorum. Bulantı falan hiç yok. İştahım yemem içmem de gayet iyi. Sadece çok uykum var. Sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum. Normalde hiç sevmem uyumayı. Tek hamilelik belirtim bu benim deKalp atışını duyunca rahatlayacağım inşallah
İnşallah canımMaşallah çok şanslısın. Hep böyle devam eder inşallah.
Kalp atışını bugün duydum ben darısı sizin başınıza.İnşallah canım![]()
Gözün aydın canım darısı bizlere olsun.Cumartesi gününü iple çekiyorumKalp atışını bugün duydum ben darısı sizin başınıza.
Ben yaklaşık 20 gün kullandım 4 küsüre düşmüş 50 mg yazdı . 2 ayım bitecek daha normal değerlere düşmemiş.Benimde tsh 5,8 çıkmıştı 4 haftalık hamileydim bi hafta sonra gittim 3,84 e düşmüş ilacı daha yeni almaya başlamıştım doktor ilaç bu kadar kısa sürede etki etmez demişti şimdi ayın 10 nda kontrolüm var tsh için moralinizi bozmayın
İyi düşmüş benim direrçli çıktı 25 mg 20 gün kullandım 5.50 den 4.59 a düşmüş 50 mg kullanıyorum 1 hafta sonra tekrar görüneceğim.Kızlar dün doktordan öğrendim 20 günde 5,8 olan tsh 1,65 e düşmüş endişe etmeyin ben 25 mg. kullandım o ismi değişik ilacı