Tsh yüksek çıktı benle aynı şeyi yaşayan var mı korkuyorum o

Svghzr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
157
62
98
38
kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim ama 6. Haftada tsh 6.9. Gibi bi rakam çıktı hemen dahiliyeye yönlendirdi doktr ve bi ilaç verdi ayda bir kontrole gel dedi.kadın Doğum doktoru önlem alınmaSa zeka gerili olabiliyor dedi ve çok korktum hala da korkuyorum Benimle aynı durumu yaşayan ve bebeğinde sorum olmayan birileri var mı çok kafama takııyorum

Korkmana gerek yok canım o ilaç kontrol altına alıyor düşürüyor merak etme

ilaçla düşecektir o değer sen ilaçlarını her sabah aç karna iç ve yarımsaat bekle öyle yemek ye en doğru kullanım şekli o. ayda bir de kontrollerini aksatma. ilaç ile hepsi yoluna girecektir inşallah sıkma canını ben de ilaç kullanıyorum şuanda düzenli içtiğim için kontrol altında tsh değerim.

Çok teşekkür ediyorum Kızlar sürekli kafamda evirip çeviriyorum insan korkuyor ne yapsamda aklımdan çıkmıyor ayda bir test yeterli olur dimi gidip test yapayım diyorum eşim kızıyor abartma bu kadar diyor

Senin Doğuma az kalmış:)hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Amin.. hepimiz canım inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza :)

Sen sıkıntı yapma stres yapma ayda bir git kan ver yeter zaten ilaca başlamışsın faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…