- 28 Ocak 2015
- 8
- 5
- 8
- 37
- Konu Sahibi eminebekir5347
-
amin allah razı olsun nolur dua edin
Merhaba; benimde hamilelik oncesi tsh dusuk cikmasina ragmen suan 4.43 cikti sinir 4.20 doktor yuksek deyip ilac tedavisine basladi. ilaci sakin aksatma. Ilac hem kilo kontrolunu hem hormonlari hemde bebek gelisimini etkiliyormus.
hımmm onlar bendede yok canım ama nasip olmadımı olmuyo işte d. kontrol çok az kullandım 1 ay evlenmeden önce 2 ay evlendikten sonra evlenmeden öncekinide kist için kullanmıştım 6 denemeden sonra oldu oda düşükle sonlandı malesef 1 yıl oldu hala yeni bir haber yoksigara ,alkol ve D. kontrol hapı kullanmamam :) yanlıs yazmısım :)
yumurtalıklarımda problem olmadığını söylüyo dr. da ama geç oluyomuş yumurtlama ondan geç gebe kalabilirsin demişti adetim düzensiz onun için yapcak bişey yok dedi dr. sadece hormon testi istedi onda tsh yüksek çıktı endokrin ne zaman benm işim bitti derse ozaman hızlandırıcı ilaç vericeğini söledi ama henüz daha normal aralıklara düşmedi ondan bişey yapamıyorumMoralını bozmaYumurtalıklarında problem olsaydı ztn hamıle kalamazdın oyle dusun. Benım bır arkadasımda kan pıhtılasması cok oldugu ıcın dusuk oluyordu. Kan sulandırıcı kullanıyor sımdı. Butun testlerı yaptırdın mı?
amin sağol canım girer girer 1 ayda düzelir arada ölçtür canm benim 4.26 idi 50 mg vermişti fazla geldi yarım kullanıyorum şimdi. seninde hemn hemn aynı değerlerde 25 lik tam arayı buldurur sende önce kendine sonra bebişine çok dikkat et canım. :*Çok tesekurler ınsallah tez zamanda darısı basına.. Bana Euthrox 25 mg hap verdı hergun ıcıcem bakalım ınsallah duzene gırer. Kendıne dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?