tsh yüksek çıktı

eminebekir5347

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
8
5
8
37
lütfen yardımm edın bebeğim henüz 2-3 haftalıkmış ama tsh 14.779 çıktı doktor hemen endokrıne sevk etti şeker hastasıyım aynı zamanda zaten şeker hastası olanlarda bu risk varmış yarın doktora gidecem nolur birşey söyşeyin o değer düşer mi bebeğime bişey olmaz değil mi

Cnm oncelikle hayirli olsun.bende hashimoto troidi hastasiyim.ilac kullaniyorum.sanada doktor ilac verir ve duzenli kullanirsam düşer. Merak etme içini ferah tut

Şeker hastalığı ile tsh ın baglantisini bilmiyorum ama moraliji yuksek tut.yarinda mutlaka git ki ilaca basla bian once. Rabbim bebegini sana bagislasin

canım ilaca başla, ilaç düzene sokacaktır. tsh çok önemli ama erkenden öğrenmişsin korkma o yüzden ağlayıp kendini ve bebeğini de etkileme

aboovvv mesaj ne zaman yazılmış farketmedim hiç
herşey yolundadır inşallah:)

Merhaba; benimde hamilelik oncesi tsh dusuk cikmasina ragmen suan 4.43 cikti sinir 4.20 doktor yuksek deyip ilac tedavisine basladi. ilaci sakin aksatma. Ilac hem kilo kontrolunu hem hormonlari hemde bebek gelisimini etkiliyormus.

Merhaba; benimde hamilelik oncesi tsh dusuk cikmasina ragmen suan 4.43 cikti sinir 4.20 doktor yuksek deyip ilac tedavisine basladi. ilaci sakin aksatma. Ilac hem kilo kontrolunu hem hormonlari hemde bebek gelisimini etkiliyormus.

aynenn sakın aksatma kullanmayı bebeğin gelişimiyle direk etkili tsh. gebeliğin tadavisiz mi oldu canımm

Evet tedavısız oldu cnm. Bende az kılo problemı vardı dıyetısyene gıttım 10 kılo verdım. Diyetısyenım calısmalara baslıyabılırsın anca tutar dedı :) Bana folbiol verdı. Haftasına hamıle kaldım. Hızlı hamıle kalmamdakı faktorler: sigara ve alkol kullanmam, zamanlama, folık asıt, d. kontrol hapı kullanmam olabılır

sigara ,alkol ve D. kontrol hapı kullanmamam :) yanlıs yazmısım :)
hımmm onlar bendede yok canım ama nasip olmadımı olmuyo işte d. kontrol çok az kullandım 1 ay evlenmeden önce 2 ay evlendikten sonra evlenmeden öncekinide kist için kullanmıştım 6 denemeden sonra oldu oda düşükle sonlandı malesef 1 yıl oldu hala yeni bir haber yok ((

Moralını bozma Yumurtalıklarında problem olsaydı ztn hamıle kalamazdın oyle dusun. Benım bır arkadasımda kan pıhtılasması cok oldugu ıcın dusuk oluyordu. Kan sulandırıcı kullanıyor sımdı. Butun testlerı yaptırdın mı?

yumurtalıklarımda problem olmadığını söylüyo dr. da ama geç oluyomuş yumurtlama ondan geç gebe kalabilirsin demişti adetim düzensiz onun için yapcak bişey yok dedi dr. sadece hormon testi istedi onda tsh yüksek çıktı endokrin ne zaman benm işim bitti derse ozaman hızlandırıcı ilaç vericeğini söledi ama henüz daha normal aralıklara düşmedi ondan bişey yapamıyorum neyse canım nasip değil şimdilik sanırım inş. bir gün nasip olur banada ve benm gibi bekleyen herkesede seninde canını sıkmayayım canım benim ne mutlu sana doya doya tüm güzellikleriyle yaşa gebeliğini allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. tsh de düşer senin için çok mutlu oldum ilacını sakın aksatma canım.

Çok tesekurler ınsallah tez zamanda darısı basına.. Bana Euthrox 25 mg hap verdı hergun ıcıcem bakalım ınsallah duzene gırer. Kendıne dıkkat et

Çok tesekurler ınsallah tez zamanda darısı basına.. Bana Euthrox 25 mg hap verdı hergun ıcıcem bakalım ınsallah duzene gırer. Kendıne dıkkat et
amin sağol canım girer girer 1 ayda düzelir arada ölçtür canm benim 4.26 idi 50 mg vermişti fazla geldi yarım kullanıyorum şimdi. seninde hemn hemn aynı değerlerde 25 lik tam arayı buldurur sende önce kendine sonra bebişine çok dikkat et canım. :*

Benımde 4,42 idi ztn sınır 4,20 :) Herhalde doktor koruma amaclı verdı. Benım en yakın arkadasımın troidi hamilelikte 30 çıkmıştı. İlacla dusurmuslerdi.Benım T3 ve T4 normal cıktı senınkı nsl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…