tsh yüksekliği

Sizin endokrin doktorunuz özelde mi?
Ben troid olduğunu 1 ay önce öğrendim dahiliyeye yönlendirdiler hemen ilaç yazdı sonra anti tg anti tpo istdi ama sonuçları gösteremedim bu gün kadın doğum baktı yüksek dedi genel cerrahi ya da dahiliye bakıcak dedi endokrinden randevu alamıyorum üniversite hastanesin de çünkü benim ileri dereceli troid hastası olmam ve dosya açılıp sevk edilmem gerekiyormuş

Bulunduğum şehirde endokrin sadece üniversite hastanesinde var özellere baktım yok .Prolaktinim 27 çıktı bütün doktorlara sordum ilaçlık durum yok dedi

Bulunduğum şehirde endokrin sadece üniversite hastanesinde var özellere baktım yok .Prolaktinim 27 çıktı bütün doktorlara sordum ilaçlık durum yok dedi
benmde 29 ama yuksek dıyo endokrıncı hatta trıoıd engel olmaz gebe kalmana o engel olur dedı trıoıdden hıc korkma ılac kullan dusucek ama prolaktın için hıpofız emarı cektırcem bende oyuzden olamayabılırmıs yuksek ıhtımal ıste dedıgım gıbı kadın dogum ve dahılıyecı tam olarak bılemez hangı sehırdesınkı

Kocaeli

dereotu troidi düşürüyormuş fakaaaaat prolaktini yükseltiyormuş..ılk baslarda yıyordum ama bunu öğrenince bıraktım..tekrardan hormon testi yaptıracağım belkı tsh ye bağlı prolaktın yükselmiş olabilir

ilaçlarını düzenli kullanırsan kısa sürede tsh düşer benim tsh 34 lerdeydi 2 lere düştükten sonra gebelik çalışmalarına başlamıştım ve kısa süre hamile kalmıştım üstelik haşimato benimkisi... takma kafana yani düzelir..

Olabilirsin maalesef. Çocuk istediğinizde doktorunuz hiç bakmayı tavsiye etmedi mi. Çok etkilemeyeceğini yalnız bir debep olduğunu biliyorum. Ben de öyleydim ve halen hipotiroidi hastasıyım. Bir çok belirtisi var. Kiloda verdirmiyor mesela takip ettirin hemen düşmez endişelenme.

0.6 da çok düşük değer çok zararlı gösterdin mi doktoruna.

0.6 da çok düşük değer çok zararlı gösterdin mi doktoruna.
evet tabikide surekli kontrol altindaym suan tup bebek asamasindayim trasnfer yapildi bekliyorum ama o dusuk deger sikinti yaratmadi cok kaliteli ve fazla yumurtam olusmustu yani dusuk biliyorum ama 30a gore iyi ben zaten 20 yildir kullaniyorum ilac

evet tabikide surekli kontrol altindaym suan tup bebek asamasindayim trasnfer yapildi bekliyorum ama o dusuk deger sikinti yaratmadi cok kaliteli ve fazla yumurtam olusmustu yani dusuk biliyorum ama 30a gore iyi ben zaten 20 yildir kullaniyorum ilac
Benim saçlrım döküldü kilo verdim. Çok kötü oldum zor topladım onun için dedim.

Benim saçlrım döküldü kilo verdim. Çok kötü oldum zor topladım onun için dedim.
evet biliyorum benim saclarimda dokuluyor cok fazla ama dusuk degerde ilaci azaltinca hemen tekrar yukseliyor cok yukselmesi daha kotu inanki resmen yasaman duruyor dikkat et

Kızlar ben bu haşimato hastalığını bayağı bir araştırdım yurtdışında neler yapıldığını vs herşeyi okudum. yurtdışındaki doktorlarla yazıştım, bu arada türkiyede proflar dahil farklı doktorlara gittim. şu an 2 aylık bir protokol uyguluyorum edindiğim bilgilere dayanarak. eğer sonuçlar uygun çıkarsa sizlerle paylaşacağım. sadece anti tpolarım yüksekti doktor anti tg düşecek anti tpo yükselecek demiştikiiiiiiii bugün öğrendim anti tpo düşmüş. şu an hala yüksek ama referans değer aralığına çok yakın.:) demekki iyiye doğru bir gidiş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…